Beste wifi-printer – Brother HL-1211W

Beste wifi-printer – Brother HL-1211W

Sommige van de basisspecificaties zijn hetzelfde als een gewone/normale printer, bijvoorbeeld –

  • Connectiviteit: USB Hi-Speed ​​USB 2.0
  • Geheugencapaciteit: 32 MB
  • Resolutie: tot 2400 × 600 dpi (HQ 1200-technologie)
  • Papieruitvoer: Maximaal 50 vellen van 80 g/m2 gewoon papier (afdrukzijde omlaag naar de papieruitvoerlade met afdrukzijde omlaag)
  • Afdruksnelheid: Tot 21 ppm (Letter-formaat) Tot 20 ppm (A4-formaat)
  • Connectiviteit: USB, Hi-Speed ​​USB 2.0
  • Netwerk: Draadloos netwerk beveiliging WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES)

De draadloze netwerkconnectiviteit is volgens de moderne behoefte. U kunt uw mobiel verbinden door een hotspot te maken of binnen hetzelfde netwerk. Gewoon een eenvoudige installatieprocedure – U moet de Brother-app downloaden van de App Store en de printer en mobiel verbinden in hetzelfde netwerk. Een router of mobiele hotspot is voldoende om de printer aan te sluiten.

Afgezien van de wifi zijn de prestaties en wendbaarheid veel verder dan die van de HP tegenhanger MFP 1005. De afdruktijd is dus korter en het vastlopen is zeer zeldzaam, behalve de plakkerige pagina’s.

Ook is de levensduur van de cartridge veel beter dan bij welke laserprinter dan ook die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het kan gemakkelijk ongeveer 1500 of meer pagina’s afdrukken. U kunt de cartridge eenvoudig naar wens bijvullen. Al moet je daar een beetje hard voor zijn. Beter bel cartridge opnieuw – vuller.

Het kan gemakkelijk 80,85GSM-kwaliteitspapier afdrukken met dubbelzijdig afdrukken. Het heeft een bedrukte papieruitvoer met bedrukte zijde naar beneden papierinvoer. De geheugencapaciteit van de laserprinter is 32 MB – wat goed genoeg is om het koppelende MAC-adres en het spoolen van de printer op hoge snelheid vast te houden.

De afdruksnelheid is 21 ppm voor papier van Letter-formaat en 20 ppm voor afdrukken op A4-formaat, wat goed genoeg is om foutloos te zijn. Brother laserprinter is in dit opzicht beter dan zijn tegenhanger. Resolutie is maximaal 2400 × 600 dpi, wat goed genoeg is.

Over het algemeen is het een mooi product dat als netwerkprinter op kantoor of thuis kan worden gebruikt. Met zowel ethernet- als wifi-connectiviteit is het een van de beste producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Ik geef het een 8/10 voor de prijs-kwaliteitverhouding en een 10 voor de prestaties. Als u een kleine kantoorprinter of thuisprinter met meerdere clients nodig heeft, ga er dan ongetwijfeld voor. Ga ervoor – Broeders!

Bron: Sutapa Chowdhury

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie