Beste WordPress-plug-ins

Beste WordPress-plug-ins

Voordat we ingaan op de beste WordPress-plug-ins die er zijn, laten we eerst een paar definities bespreken voor de niet-ingewijden onder ons.

WordPress is ’s werelds meest gebruikte open source Content Management Systeem (CMS). Hoewel het vaak als blog wordt gebruikt, is WordPress sterk genoeg om hele websites te draaien. Het is dus niet zomaar een blogplatform. WordPress wordt mogelijk gemaakt door PHP en MySQL en heeft opwindende functies zoals sjablonen en plug-ins die het bouwen van fantastische websites relatief moeiteloos maken. WordPress wordt gebruikt door 13% van de 1.000.000 grootste websites ter wereld, geen geringe prestatie gezien het brede scala aan beschikbare opties.

Plug-ins zijn gewoon applicaties die de mogelijkheden van WordPress vergroten en het beter maken om mee te werken. De meeste plug-ins zijn gratis.

Dit zijn de beste WordPress-plug-ins die er zijn. Mijn meningen zijn zeer subjectief, maar dit zijn plug-ins waarvan ik wil dat je ze kent.

#1: Alles-in-één SEO-pakket

Het alles-in-één SEO-pakket maakt on-page zoekmachineoptimalisatie eenvoudig. Om deze reden is het mijn topkeuze. Met deze plug-in is het toevoegen van metatags zoals titeltags, metabeschrijvingen en trefwoorden nog nooit zo eenvoudig geweest. Dat is maar goed ook, want te veel websites missen deze cruciale elementen (en lopen daardoor online leadgeneratie en/of online sales mis).

#2: Askimet

Met Askimet kunt u stoppen met het modereren van opmerkingen. Het controleert automatisch de reacties die op uw website zijn achtergelaten aan de hand van de Askimet-webservice om te zien of ze op spam lijken of niet. Als het spam is, gooien ze de reactie weg. Om de service eerlijk te houden, kunt u de spam analyseren die wordt opgevangen om er zeker van te zijn dat de plug-in zijn werk goed doet. Er zijn twee dingen die het gebruik van deze plug-in essentieel maken. Ten eerste hoeven uw lezers nooit meer een CAPTCHA in te typen. Twee: je lezers hoeven nooit meer te wachten tot hun commentaar opnieuw wordt gemodereerd (dit maakt me gek als we andere blogs bezoeken).

#3: Google XML-sitemaps

Google XML-sitemaps zal een speciale XML-sitemap produceren waarmee zoekmachines uw blog kunnen indexeren. Als die zin je pijn doet, weet dan dit: het maakt het voor Google gemakkelijker om je website te lezen. Dat is een goed ding. Als Google je website niet kan of leest, is dat erg. U wilt dat ze het lezen, zodat ze uw website kunnen delen met mensen die internet gebruiken. Beschouw dit als een cruciale WordPress-plug-in als u het leuk vindt om uw arbeid en/of vaardigheden in te ruilen voor geld.

#4 Abonneren op reacties Reloaded

Beschouw deze als een kers op de taart van je heerlijke WordPress-ijscoupe. Abonneren op Reacties Reloaded verandert de manier waarop mensen je blog gebruiken. Zonder dat komen mensen gewoon binnen, laten een reactie achter en komen nooit meer terug. Met deze plug-in kunnen uw lezers op een vakje klikken om via e-mail op de hoogte te worden gehouden van vervolgopmerkingen. Deze e-mailmelding zal (in sommige gevallen) ervoor zorgen dat de lezer terugkeert en een opmerking achterlaat. Dit zorgt voor meer webverkeer, meer reacties en het maakt je blog meer gemoedelijk.

#5: TweetMeme

Guy Kawasaki noemde dit ooit de belangrijkste knop op internet. Het is vandaag waarschijnlijk niet op dat niveau, maar het is zeker nog steeds zeer nuttig als het gaat om het overbrengen van uw boodschap aan de massa. Twitter heeft bewezen een zeer voordelige virale marketingtool te zijn. Als je iets belangrijks of interessants te zeggen hebt, is de kans groot dat Twitter een grote bijdrage zal leveren om je stem te laten horen. Binnen de Twitter-sfeer is er niets waardevoller dan een ReTweet. Een ReTweet vindt plaats wanneer iemand die uw inhoud leest, deze opnieuw uitzendt naar al zijn volgers. Wanneer dit gebeurt, gebeurt er virale marketingmagie. TweetMeme maakt het gemakkelijk voor de lezers van uw blogs om uw inhoud te ReTweeten, wat u meer verkeer, meer reacties en (hopelijk) meer zaken zal opleveren.

Dus daar heb je het. Dat zijn naar mijn mening de vijf beste WordPress-plug-ins die er zijn.

Bron: Nick Altrup

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie