Betaalde enquêtes versus Affiliate Marketing

Betaalde enquêtes versus Affiliate Marketing

Voor mensen die online geld willen verdienen, wat is beter: betaalde enquêtes of affiliate marketing?

Wat zijn betaalde enquêtes?

Betaalde enquêtes zijn enquêtes die u online kunt invullen en waarvoor een bedrijf u gemiddeld tussen de $ 2 en $ 10 betaalt voor deelname – hoewel er tot $ 75 is geclaimd wanneer u lid wordt van een focusgroep. Soms keert het bedrijf geen contant geld uit, maar geeft u in plaats daarvan de kans om prijzen te winnen. Over het algemeen kan het tussen de 5 minuten en 30+ minuten duren.

Wat is affiliatemarketing?

Een affiliate marketeer is iemand die zich aansluit bij een verkoper en door middel van online marketing technieken potentiële klanten naar de website van die verkoper stuurt. Als de verkoper een verkoop doet van die potentiële klant, krijgt de aangesloten marketeer een percentage van die verkoop als commissie. Potentiële inkomsten uit affiliate marketing variëren van $20 – $2000+ per dag.

Wat is beter voor iemand die geld wil verdienen?

Betaalde enquêtes zijn vrij eenvoudig uit te voeren, zelfs voor iemand die niet helemaal computervaardig is. Dit is de reden waarom betaalde enquêtes zo aantrekkelijk zijn voor de meeste mensen.

Affiliate marketing kan ook heel gemakkelijk zijn voor een beginner om te doen, omdat er eenvoudige methoden zijn om te adverteren die geen hoge computervaardigheden vereisen die kunnen worden gebruikt. Neem bijvoorbeeld het schrijven van artikelen of bloggen. Het duurt 2 minuten om je aan te melden voor een blog of om lid te worden van een site voor het online indienen van artikelen, en vanaf daar typ je gewoon je aanbevelingen (je marketing doen).

De realiteit is dat terwijl betaalde enquêtes wat geld voor uw inspanningen garanderen, het bedrag dat u zult “verdienen” niet overdreven veel is voor de hoeveelheid tijd die erin wordt gestoken. De grootste factor tegen betaalde enquêtes is naar mijn mening echter dat het gegenereerde inkomen door hen heeft een beperkte levensduur. Als u eenmaal contact heeft opgenomen met alle bedrijven in uw lijst en als u eenmaal de enquêtes voor hen heeft ingevuld, af en toe een paar nieuwe bedrijven, kunt u niet verwachten dat u in de toekomst zoveel geld aan hen zult verdienen. Er is geen manier om uw inkomsten te verhogen.

Door een Affiliate Marketeer te worden, kunt u uw “bedrijf” voortdurend opbouwen. En als u eenmaal de zaken voor een product op orde heeft, kunnen ze vaak een tijdje aan zichzelf overgelaten worden, zodat u geld kunt verdienen terwijl u zich op een nieuw product concentreert. Op deze manier kunt u uw geld verdubbelen, verdrievoudigen of verviervoudigen zonder uw tijd en moeite te verdubbelen, verdrievoudigen of verviervoudigen.

Een ander ding om op te letten met betrekking tot betaalde enquêtes is dat ze waarschijnlijk niet voor u zullen werken als u zich niet in de VS of mogelijk in Europa bevindt. De meeste bedrijven die enquêtes nodig hebben, bevinden zich in de VS en een paar in Europa, en daarom willen ze meestal dat mensen uit de VS of Europa hun enquêtes invullen. Dus zelfs als een enquêteproduct zegt dat je overal geld kunt verdienen, zou ik dit niet aan een niet-Amerikaans staatsburger aanraden. Er zijn misschien een paar bedrijven die internationale mensen willen, maar zij zullen in de minderheid zijn.

Bron: Kenneth Richards

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie