Betalingsstructuren die u kunt verwachten als u geld wilt verdienen met Affiliate Marketing

Betalingsstructuren die u kunt verwachten als u geld wilt verdienen met Affiliate Marketing

Voor degenen die geld willen verdienen met affiliate marketing, is er reden om optimistisch te zijn. Dit is een gebied van internetmarketing waar ondernemers in de loop der jaren enorm van hebben geprofiteerd en waar ze nog steeds van floreren. Maar een gebied dat sommigen kan verwarren, is de betalingsstructuur die verschillende programma’s gebruiken.

Als je geld begint te verdienen met affiliate marketing, zul je merken dat er verschillende manieren zijn om geld te verdienen. Er zijn in wezen drie verschillende manieren waarop u geld kunt verdienen met affiliate marketing: betalen per lead, betalen per verkoop en betalen per klik.

Pay-per-lead is een vorm van affiliate-marketingstructuur die de dollars van de adverteerder naar jou, de affiliate, stuurt. Via deze methode wordt de affiliate betaald door de adverteerders op basis van specifieke gerichte acties. Dit kan variëren van mensen ertoe brengen zich aan te melden voor nieuwsbrieven of mensen ertoe brengen een softwaredownload uit te proberen.

De volgende optie om geld te verdienen met affiliate marketing is pay-per-sale. Hoewel dit redelijk vergelijkbaar is met betalen per lead, gaat deze methode eigenlijk meer over het sluiten van de transactie. Hiermee verdient u ofwel op basis van een vast percentage van elk product dat u verkoopt of op een vaste prijs, ongeacht hoeveel u verkoopt.

De laatste manier om geld te verdienen met affiliate marketing is met pay-per-click. Dit is heel anders dan de andere methoden vanwege het feit dat adverteerders de uitgevers betalen zodra er op hun advertentie wordt geklikt. Dit blijft een zeer populaire optie bij zoekmachines. Maar dit is een gebied dat sterk afhankelijk is van de kosten per klik en wat is ingesteld door de netwerkexploitanten van zoekmachines.

Het duurt niet lang om erachter te komen dat alle partnerprogramma’s hun verschillende, aangepaste manieren hebben om partners te betalen. Weet gewoon dat u bij de meeste bedrijven een specifieke commissie verdient voor de producten of diensten die u verkoopt.

Er zijn bedrijven die maar liefst 70 tot 80% commissie bieden op alle verkopen en andere die een minuut 15% bieden. Dit betekent echter niet dat het voor de hand liggende bedrijf om mee te doen degene is die de hogere commissie biedt.

Dit is waar het cruciaal wordt dat je naar het algemene plaatje kijkt om geld te verdienen met behulp van affiliate marketing. Als elk bedrijf een ander product aanbiedt voor $ 10, maar het bedrijf dat 70% commissie betaalt, maar genoeg verkeer genereert om 2 verkopen per week te genereren, verdien je slechts $ 14.

Als het bedrijf dat 15% commissie biedt, golven van verkeer genereert waardoor u 20 verkopen in één week kunt sluiten, gaat u $ 30 verdienen. Uiteraard moet je meer verkopen om het verschil goed te maken, maar sluit je niet altijd aan bij het bedrijf met het hogere commissietarief, aangezien het product en de aangeboden service even belangrijk zijn als het tijd is om geld te verdienen met behulp van affiliate marketing.

Bron: Jikly Batista

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie