Bevat Windows 10 Home Word en Excel?

Bevat Windows 10 Home Word en Excel?

Aangezien Office een gratis app is die vooraf is geïnstalleerd met Win 10, hoeft u zich niet te abonneren om het te gebruiken. Het punt is dat Microsoft het een worsteling vindt om deze app te promoten. Sommige consumenten weten gewoon niet dat er een online versie van Microsoft Office is, die alle apps bevat, waaronder Outlook, PowerPoint, Word en Excel. Windows 10 Home bevat echter geen Excel en Word. Laten we meer te weten komen.

Onlangs heeft Microsoft een nieuwe Windows 10-app geïntroduceerd die is bedoeld voor alle gebruikers van Microsoft Office-suite. De naam van de app is Office, een bijgewerkte versie van de My Office-app. De bijgewerkte versie heeft een schoner ontwerp. Bovendien hebt u hiermee toegang tot andere bestanden en programma’s.

Het goede aan de nieuwe app is dat deze pictogrammen voor alle programma’s toont. Daarom kunt u OneDrive, Publisher, Outlook, PowerPoint, Excel en Word starten. Deze applicatie toont je de meest recente documenten en bestanden, en je kunt elke app starten om je werk te doen.

Afgezien hiervan toont het u ook de vastgezette en gedeelde bestanden. Door de jaren heen is Microsoft Office enorm populair geworden. U vindt Office in vele vormen, zoals een gratis online product, een eenmalige aankoop en een jaarabonnement.

Nieuwe gebruikers van Office weten mogelijk niet waar ze hun bestanden en apps kunnen vinden. De Office-app biedt één plek die verschillende producten aanbiedt, zoals Office 2016, Office 2019 en Office 365. Als je niet wilt betalen voor de betaalde versies, kun je kiezen voor het gratis Office Online.

De Office-app verschilt niet van de Office.com-site van Microsoft. Het geeft gratis toegang tot uw documenten en programma’s. Afgezien hiervan kunt u met de app de documenten bekijken die op uw apparaat of lokale computer zijn opgeslagen. Bovendien hebt u hiermee ook toegang tot bestanden die zijn opgeslagen in uw OneDrive. Een andere geweldige functie van de bestanden is dat u hiermee bestanden kunt uploaden vanaf uw apparaat of computer.

Als u na de release van de app uitcheckt, wordt de My Office-app bijgewerkt. Als je het wilt proberen, kun je naar de Microsoft Store gaan om het te downloaden en te installeren.

Hier is een waarschuwing: de nieuwe app heeft een storing die voor sommige gebruikers gevolgen kan hebben. Hoewel de winkelpagina u naar de nieuwe app brengt, installeert het installatieprogramma de oude versie van My Office in plaats van de bijgewerkte.

Ook kan de glitch van machine tot machine verschillen. Veel gebruikers hebben dit probleem gemeld. Niet alle gebruikers hebben er echter over geklaagd. Volgens een woordvoerder van Microsoft is het bedrijf op de hoogte van de bug en is het vastbesloten deze te verhelpen.

Kortom, Microsoft Windows 10 Home wordt niet geleverd met Word en Excel, maar u kunt de Office-app installeren om te genieten van dezelfde functies die worden aangeboden door Microsoft Office. Dus als u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt gewoon doorgaan en de app op uw besturingssysteem installeren.

Bron: Jani Joe

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie