Beveilig bestanden op uw iPhone met een wachtwoord met Folder Lock voor iPhone

Beveilig bestanden op uw iPhone met een wachtwoord met Folder Lock voor iPhone

Denk aan de situatie waarin u uw iPhone of iPod Touch tijdelijk aan iemand moet overhandigen voor gebruik en bang bent voor nieuwsgierige snuffelende ogen die in uw persoonlijke documenten, foto’s, video’s en audio’s sluipen, vertrouwelijke bestanden die u absoluut privé wilt houden? Voor een dergelijke situatie, en als u een iPhone of iPod Touch gebruikt, kunt u niet zo veel doen met de ingebouwde functies voor privacybescherming.

Hoewel iPhone andere aanraakapparaten overtreft met zijn ultieme gebruiksgemak, biedt het geen verschillende opties in zijn eigen privacybeschermingsmechanisme. De maximale bescherming die een iPhone biedt, is wachtwoordvergrendeling met slechts één functie, die alle gegevens wist bij de 10e verkeerde toegangscodepoging.

Voor al die mensen die zich zorgen maken over hun privégegevens, Folder Lock voor iPhone is je ridder in het glanzende harnas. Folder Lock voor iPhone biedt volledige wachtwoordbeveiliging voor uw bestanden en mappen die u privé wilt houden en richt zich op het beschermen van alle soorten bestanden, of het nu uw persoonlijke documenten, afbeeldingen, video’s, audio’s of andere privébestanden zijn, ongeacht tot welke extensie ze behoren tot.

Deze applicatie gaat verder dan de functies die worden aangeboden door andere iPhone-applicaties en biedt niet alleen wachtwoordbeveiliging voor uw gevoelige en privébestanden, maar de veelzijdige functie van het afspelen van audio- en videobestanden terwijl u binnen de applicatie-interface blijft, maakt het ongeëvenaard.

Het is ook mogelijk dat uw iPhone, ondanks dat u Folder Lock voor iPhone heeft geïnstalleerd, hackpogingen tegenkomt om in te breken in de privacy van uw bestanden. U kunt alle hackpogingen op uw iPhone bijhouden met de functie Hack Attempt Monitoring van Folder Lock. De opgeslagen logboeken van al dergelijke mislukte hackpogingen worden in de applicatie weergegeven met exacte tijd en datum.

Wil je een indringer frustreren die een hackpoging op je iPhone probeert? Met de functie voor het beperken van wachtwoordpogingen van deze applicatie kunt u verdere verkeerde wachtwoordpogingen stoppen.

Er is geen dergelijke functie in de standaard Safari-browser van de iPhone waarmee je wat dan ook kunt downloaden. Het enige waar die browser goed voor is, is surfen op het web. Onze ingebouwde browser stelt gebruikers daarentegen in staat om bestanden van internet te downloaden, dit kunnen .exe-bestanden of mp3-bestanden zijn of bestanden die niet-HTML, php enz. zijn. Hoewel geen enkele andere iPhone-toepassing zo’n exclusieve functie toestaat, Folder Lock voor iPhone blijkt opnieuw een van zijn soort te zijn.

Om bestanden op de iPhone te beschermen, hoeft u alleen maar een Wi-Fi-verbinding tot stand te brengen tussen uw pc of MAC en uw apparaat. Als alles is ingesteld, krijgt u een IP-adres van de applicatie nadat u op ‘Bestanden toevoegen vanaf pc’ heeft getikt. U moet dit IP-adres invoeren in de adresbalk van de browser van uw systeem. Uw browser zal u dan vragen om het wachtwoord in te voeren dat u hebt ingesteld om in te loggen in de Locker. Als u hiermee klaar bent, zal uw browser u naar een webinterface leiden waar een groene knop met het label ‘Document(en) toevoegen’ zal verschijnen. Stop wat je maar wilt in je Locker en je bent veilig! Hoe eenvoudig het ook lijkt, uw bestanden en mappen zijn NU beschermd tegen nieuwsgierige blikken.

Privacy is een enorme zorg voor elke iPhone-gebruiker en met FolderLock voor iPhone is uw informatie in veilige handen.

Bron: Mark Neil

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie