Bezienswaardigheden in New York City

Bezienswaardigheden in New York City

New York City is een van de grootste toeristische bestemmingen in de wereld; een stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur en met enkele van de grootste architecturale attracties ter wereld, er is geen gebrek aan dingen om te doen en te zien tijdens een bezoek aan de Big Apple.

Als u van plan bent om te bezoeken, moet u uw reisroute vrij zorgvuldig plannen, aangezien de kans dat u een bezoek kunt brengen aan elk van de grootste attracties van New York klein is.
Terwijl de legendarische attracties zoals het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park en Times Square zijn een absolute must, er is zoveel meer in New York Travel. Er zijn kunstwerken in het Whitney Museum of American Art, het MoMA en het Metropolitan Museum of Art; de spectaculaire architectuur omringd door Brooklyn Bridge en de Flatiron en Chrysler Buildings en natuurlijk de fantastische winkels!
Met zoveel te doen en te zien, kiezen veel bezoekers ervoor om een ​​of twee rondreizen door New York te maken tijdens hun verblijf. Er zijn een grote verscheidenheid aan sightseeingtours in New York City beschikbaar, dus de tours die u kiest, zijn volledig afhankelijk van uw voorkeuren.

Sightseeingtours in New York

Vogelperspectief

Als u op zoek bent naar iets ongewoons als het gaat om sightseeingtours in New York, een luchttour door de Big Apple is nodig. Deze geweldige stad vanuit een helikopter bekijken is echt buitengewoon omdat het je een perspectief geeft dat je niet zult krijgen van landgebaseerde New York-tours. Er zijn verschillende vliegreizen door New York beschikbaar, variërend van uitgebreide sightseeingtours door New York City tot Statue of Liberty-tours en romantische vluchten boven Manhattan.

Stadscruises

New York cruise tours geven reizigers de mogelijkheid om de bezienswaardigheden en geluiden van de Big Apple van een afstand in zich op te nemen. Er zijn verschillende soorten cruisetours beschikbaar in New York; er zijn dagcruises rond de haven van Manhattan, glamoureus diner en danscruises, Vrijheidsbeeld-tourcruises en cruises waarin u de glinsterende kerstverlichting. Cruises zijn een uitstekende optie om in gedachten te houden wanneer u overweegt welke sightseeingtour door New York u wilt boeken tijdens uw vakantie in de Big Apple.

Winkel tot je erbij neervalt

New York en winkelen zijn synonieme concepten – er is geen betere manier om het meest eclectische aanbod van winkelparadijzen te bezoeken dan met een winkeltour door New York. Bezoek de Kledingwijk; feest je ogen op de prachtige etalages langs Madison Avenue, aanschouw de pracht van Saks Fifth Avenue of koop snuisterijen van de straatverkopers op Canal Street. Een sightseeingtour door New York van deze variëteit geeft je een geweldige introductie tot luxe winkelen in New York City.

Stap voor stap

Wandeltochten in New York zijn enorm populair omdat je veel van de attracties kunt zien die niet eens zichtbaar zijn vanaf de bustourroutes. New Yorkse reisleiders laten je locaties zien waar historische gebeurtenissen plaatsvonden, delen de verhalen van de generaties die de paden voor je betreden en laat je kennismaken met enkele van de verborgen juweeltjes van de stad. De Luxury Chocolate Walking Tour is een absolute must voor elke chocoladeliefhebber die New York bezoekt. De chocoladelekkernijen van de straatcafés en bistro’s van de Upper East Side zullen je een nieuwe waardering geven voor dit hemelse genot.

Mooie busroutes

Een van de meest populaire aanbiedingen als het gaat om sightseeingtours in New York, bustours laten bezoekers vrij veel ervaren terwijl ze meer grond bedekken dan wandeltochten. Er zijn verschillende soorten bustours in New York en de tour die je kiest hangt af van wat je belangrijkste interesses zijn. Er zijn tours die zich uitsluitend richten op de belangrijkste attracties, historische tours, film- en televisietours en tours die reizigers blootstellen aan een beetje van alles.
Een van de meest populaire bustours in New York City “Seks in de stad”-tour met 40 locaties uit de populaire televisieserie. Ga op de stoep van Carrie’s appartement zitten, bezoek de plaatselijke bar van de serie en passeer de schoenenwinkel waar Carrie de meeste van haar salarischeques verspeelde.

Het maakt niet uit welk type tour je kiest, je zult zeker geboeid zijn door de uitzichten, attracties en de bezienswaardigheden en geluiden die uniek voor New York City.

Bron: Sarah Manners

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie