Bi-locatie

Bi-locatie

BI-LOCATIE (PADRE PIO & PYTHAGORAS): – Ik heb enige ervaring met een nog ‘fantastischer’ voorval dat aansluit bij dematerialisatie. Sommige benaderingen van de Bermudadriehoek kunnen zelfs deel uitmaken van een dimensionale verschuiving en de tijd/wormgatwetenschap, die snaartheoretici en chaoswetenschap in staat zijn om mysterieuze formuleringen te leveren om te bewijzen.

Mijn eigen ervaring is geen fysieke ‘bi-locatie’, dus het zou astrale of andere eenvoudigere verbindingen hebben. Toch kan wat het verschil is tussen fysiek en metafysisch een groot deel zijn van de hele realiteit die we worstelen om te conceptualiseren. Of we het nu ‘The Theory of Everything’ noemen, zoals Stephen Hawking en Einstein of het Unified Force Field van Tesla en Michael Faraday, we betreden een werkelijk exotisch gebied. Hoewel dat waar is, zijn er veel exotische werkelijkheden waarmee rekening moet worden gehouden en ‘ontkenning’ is geen rivier in Egypte. Dat is een van de plaatsen waar Pythagoras (geboren uit ten minste één erkende Feniciër) naartoe ging om enkele zeer verbazingwekkende dingen van de piramide te leren. Er zijn talloze mensen die verslag hebben gedaan van zijn ‘bi-locatie’-ervaringen. Diezelfde mensen worden als geloofwaardig beschouwd als ze andere dingen melden. Michael Grant is misschien wel de beste moderne klassieke geschiedenisgeleerde en hij schrijft dat Pythagoras enkele ‘rare’ ideeën had, ook al erkent hij dat hij weinig weet over de dingen die zo goed waren door en over een wijze die alle gebieden van het leven in zijn tijd beïnvloedde . Hij brengt deze verhalen zo eerlijk als kan worden verwacht van iemand die geen basis heeft om zulke dingen te beoordelen. Het idee van ‘bi-locatie’ is zeker ‘raar’, maar dat geldt ook voor parallelle universums, donkere materie, intelligent ontwerp, koude fusie en een hele reeks genetische, robotische en andere wetenschappelijke realiteiten, te beginnen met computers die binnenkort kwantumteleportatiepoorten zullen bevatten .

Voor degenen die wat meer inzicht willen in Pythagoras en de Pythagorean Brotherhood, hebben we een vermelding onder Croton. De kwestie van ‘bi-locatie’ zelf heeft betrekking op een verscheidenheid aan andere concepten en mysteries, maar als het een puur fysieke ervaring is, kan het tijd en dimensionale verschuivingen met zich meebrengen, beide.

“Na de heilige Theresia Neumann is Padre Pio Karmelieten zijn zeer paranormale christenen wiens leer de dingen van Henoch en Jasher kan omvatten, die helaas uit de Bijbel zijn verwijderd, misschien wel de meest waargenomen westerse heilige die goddelijke krachten van genezing en regeneratie demonstreert De eerste tekenen van zijn buitengewone kwaliteiten kwamen onverwachts op 20 september 1918. Toen zat Pater Pio, een 31-jarige kapucijner monnik, alleen in de kloosterkapel, te bidden na de mis. Buiten hoorde Pater Leone een schreeuw in de kapel en rende naar binnen om Pater Pio bewusteloos op de grond te vinden, hevig bloedend uit de vijf wonden van de stigmata.

Verschillende monniken droegen hem naar zijn kamer, waar hij hen smeekte om zijn toestand geheim te houden. Maar het woord verspreidde zich. De kerk legde Pater Pio snel een zwijgverbod op, bang dat deze niet-geteste monnik symptomen van hysterie zou vertonen. Het was hem verboden in het openbaar te schrijven of te spreken – ‘maar in de komende vijf decennia zou Pater Pio een van de meest opmerkelijke westerse heiligen in de geschiedenis blijken te zijn.’

Net als de heilige Theresia Neumann droeg Pater Pio zijn hele leven wonden van de stigmata die nooit geheeld waren. En duizenden individuen – van gewone Italiaanse boeren en medegeestelijken tot hoge ambtenaren en pelgrims van over de hele wereld – waren getuige van en getuigden van zijn krachten van telepathie, profetie, bilocatie, levitatie zoals Theresa de Avila en Johannes van het Kruis, en genezing.

Hoewel Pater Pio de stad San Giovanni Rotondo, Italië, in zijn laatste 50 jaar nooit heeft verlaten, verscheen hij vaak aan mensen in nood ver van zijn fysieke lichaam – om te onderwijzen, te vermanen, te troosten en te genezen. Talrijke getuigenissen, per telegram, brief, telefonische transcriptie en persoonlijke verklaring, documenteren Pater Pio’s langeafstandsoptredens op plaatsen die hij nooit heeft bezocht – in heel Italië, Oostenrijk, Uruguay en zelfs in Milwaukee, waar Pater Pio toegaf op 25 juni te zijn verschenen. 1950, om de dood van de vader van een mede-monnik bij te wonen. Toen hem werd gevraagd naar zijn vermogen om op twee plaatsen te verschijnen, antwoordde Pater Pio: ‘Als Christus de broden en vissen heeft vermenigvuldigd, waarom kan hij mij dan niet vermenigvuldigen?’

En de geur van viooltjes die vaak van hem uitging, manifesteerde zich ook vaak aan degenen die tot hem baden en werd opgemerkt door getuigen op die plaatsen waar hij op wonderbaarlijke wijze was verschenen. Isis-mediteerders kunnen ook de bloemen ruiken waar ze van hield. De spirituele wereld kan gevoelige mensen natuurlijk op alle zintuiglijke gebieden beïnvloeden.

Zijn wonderbaarlijke genezende krachten werden zonder enige twijfel aangetoond – hij genas vele ziekten die ongeneeslijk werden geacht en herstelde meer dan eens het gezichtsvermogen van blinden. Zijn best gedocumenteerde en verbazingwekkende geval van genezing betrof een klein blind meisje genaamd Gemma Di Giorgi, uit Ribera, Sicilië, geboren zonder pupillen in haar ogen.” (1)

Psychosomatische verlangens die buiten de bewuste bedoeling van de persoon liggen, zullen in de ogen van wetenschappers veel stigmata-gebeurtenissen verklaren. Zelfs als ze het op die manier wegredeneren, stellen ze andere vragen over hoe de geest werkt. Deze vragen zijn voor zover ik weet onbeantwoord. Men zou het erover eens kunnen zijn dat de geest een ulcereuze toestand stuurt door de richting en intentie van het onderbewustzijn. Dit is een manier om de meeste stigmata als hysterisch te behandelen. Hoewel het ons in de meeste gevallen betaamt om het eens te zijn, vertoont Pater Pio’s geval nog veel meer dingen en doet iemand even pauzeren voordat het in de gekkenhuis van hysterie of psychosomatische ziekte wordt geveegd. Er is discussie over het aantal spijkers dat wordt gebruikt om Jezus te kruisigen en of het er vier of vijf zijn, is van belang voor andere overwegingen en voor het geval in kwestie. Als kon worden aangetoond dat het er maar vier waren, dan adopteert Padre Pio er vijf op basis van geloof en dogma alleen.

Het is mogelijk dat hij deel uitmaakte van een keten van geascendeerde meesters waartoe Jezus behoort. Het is mogelijk dat hij op de een of andere manier een reïncarnatie van Jezus was. Zou het goed zijn om te weten wat biofysici en andere wetenschappen dachten als ze hem zouden evalueren? Er was een man die in het begin van de 20e eeuw dematerialiseerde voor alle sceptici van zijn tijd. Hij deed het 29 keer en vertelde het aan Dr. RM Bucke (die erover schrijft in zijn boek) Kosmisch Bewustzijn. of kort daarna) een bekende psychiater en een vriend van Walt Whitman, dat hij uiteindelijk niet zou terugkeren.

Waar gaat energie heen, en geloof je echt in een ziel? De kwestie van geloof en overtuiging is bijna weerzinwekkend voor de wetenschap en ik deel die visie. Ik heb echter nog meer een afkeer van feiten, gewoon omdat we niet alles weten over alles wat we zouden willen!

Bron: Robert Baird

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie