Bitcoin Brokers – Begrijp de voordelen van handelen in cryptovaluta

Bitcoin Brokers – Begrijp de voordelen van handelen in cryptovaluta

Bitcoin is een cryptocurrency die kan worden uitgegeven, bewaard of geïnvesteerd, en kan ook worden gestolen. Handelen met Bitcoins werd als riskant beschouwd, maar de huidige trends laten zien dat het een grote hit is geworden in de sector van binaire opties. Deze gedecentraliseerde valuta wordt niet gereguleerd door een regering of door een centrale autoriteit.

Wat bepaalt de prijs van Bitcoins?

De prijs van Bitcoin wordt bepaald op basis van de vraag- en aanbodverhouding. Prijs stijgt als de vraag toeneemt, de tarieven dalen naar beneden als de vraag daalt. Bitcoins in omloop zijn beperkt en nieuwe worden in een zeer langzaam tempo gemaakt. Omdat het niet genoeg geldreserve heeft om de marktprijs te verplaatsen, kan de prijs extreem volatiel zijn.

Bitcoin-handel is populair vanwege –

  • Laag inflatierisico – Inflatie is het grootste probleem voor handelaren, omdat alle valuta’s een deel van hun koopkracht verliezen wanneer de reservebanken meer valuta blijven drukken. Omdat het Bitcoin-muntsysteem beperkt is tot slechts 21 miljoen Bitcoins, wordt het nauwelijks beïnvloed door inflatie.
  • Laag instortingsrisico – Valutaschommelingen zijn afhankelijk van het handelsbeleid van de overheid, dat soms hyperinflatie veroorzaakt en zelfs tot de ineenstorting van de valuta leidt. Bitcoin is een virtuele universele valuta, die door geen enkele overheid wordt gereguleerd.
  • Eenvoudig, veilig en goedkoop – De Bitcoin-betalingen vinden plaats tussen peer-to-peer zonder tussenpersoon, daarom is het eenvoudig en goedkoop.
  • Gemakkelijk te dragen – Bitcoins ter waarde van miljoen dollar kunnen in je zak worden gedragen, in een geheugenstick. Dit kan niet met goud of contant geld.
  • onvindbaar – De uitgifte van Bitcoin wordt door geen enkele overheid gereguleerd, dus het risico op inbeslagname is nihil.

Binaire opties Bitcoin handelsplatform

Binaire opties-makelaars raken vertrouwd met de populariteit van deze Bitcoins en de constant fluctuerende waarden ervan. Daarom maken ze van deze gelegenheid gebruik om handelaren met de nieuwste volatiele cryptovaluta als extra betaalmethode aan te bieden. Bitcoin-makelaars die cryptovaluta als handelsoptie aanbieden, zijn onder meer:

  • One-touch-optie – Bitcoin-handel kan worden gedaan met AnyOption of one-touch-optie. Het huidige populaire valutapaar is bijvoorbeeld BTC/USD.
  • SetOption – De nieuwste beschikbare optie voor het verhandelen van activa is BITCOIN/USD.

Bitcoin-makelaars bieden een eenvoudig online handelsplatform. Het enige wat je hoeft te doen is naar hun website te gaan, je gegevens in te voeren en een account aan te maken. U kunt beginnen met een demo-account om de marktactie te begrijpen.

Het handelsscherm is eenvoudig.

  • Kies de prijsrichting (UP/DOWN)
  • Selecteer het tijdsbestek

Is Bitcoin-handel veilig?

Bitcoin-netwerk is mogelijk ‘s werelds uitgestrekte gespreide computerproject. De meest voorkomende zwakte hier zijn de gebruikersfouten. Bitcoin-portemonneebestanden kunnen per ongeluk verloren gaan, gestolen of verwijderd worden, net als alle andere bestanden in digitale vorm.

Gebruikers kunnen echter degelijke beveiligingsstrategieën gebruiken om hun geld te beschermen. Als alternatief kunt u de dienstverleners kiezen die een hoog beveiligingsniveau bieden, evenals een verzekering tegen verlies of diefstal.

Bron: Rajesh B Sanghvi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie