Bitcoin Cryptocurrency – De basis begrijpen

Bitcoin Cryptocurrency – De basis begrijpen

Het is meer dan een decennium geleden dat cryptocurrency mensen begon te fascineren via sociale media en vooral via internet. Bitcoin is in staat geweest om tegenwoordig tot de top cryptocurrencies te behoren, niemand weet de exacte oorsprong van de valuta, maar het dook midden 2008 op met betrekking tot een Japanse pseudo-naam “Satoshi Nakamoto”.

Dus, wat is deze Bitcoin-valuta precies en waarom heeft het zijn plaats op de financiële markten kunnen behouden. Welnu, de volgende genoemde redenen kunnen u een idee geven van zijn populariteit en een bewijs van zijn voortdurende veilige toekomstige bestaan.

  • Bitcoin is de eerste gedecentraliseerde digitale valuta.

  • Bitcoin is een onafhankelijke vrij zwevende valuta die geen eigendom is van een overheid en ook niet is gekoppeld aan een andere valuta, zodat het qua waarde kan worden beïnvloed door de economische indicatoren die de waarde van traditionele valuta bepalen.

  • Met zijn groeiende populariteit onder de massa, geniet het nu een verhoogd acceptatieniveau op alle niveaus, je kunt nu bijvoorbeeld dingen rechtstreeks kopen met Bitcoin-cryptocurrency en het ook verhandelen op verschillende platforms zoals CoinBase, Bitfinex, Bitstamp, Kraken en meer .

  • Het enige dat u nodig hebt, is een portemonnee en een internetverbinding om een ​​peer-to-peer Bitcoin-overdracht te maken.

  • In de meeste gevallen zijn de overboekingen onmiddellijk.

  • Het gemak van transacties via internet of uw mobiele telefoon met een paar klikken.

  • Uw privacy is veilig in vergelijking met andere betaalmethoden via internet, waar uw vitale informatie kan worden gelekt en misbruikt.

  • Bij het overboeken van geld via de conventionele methoden moet u kosten betalen, afhankelijk van het volume van uw transacties en verder zijn deze overboekingen onderworpen aan uw specifieke regionale en staatsvoorschriften. Hoewel transacties in Bitcoin-cryptocurrency niet vereist dat u gebonden bent aan overheidsvoorschriften en bovendien betaalt u geen hoge kosten voor de transacties.

  • Aangezien u de enige bent die toegang heeft tot uw elektronische portemonnee, zijn uw munten altijd veilig bij u en kan niemand uw geld stelen. Het proces en de transacties zijn transparant dankzij het gedeelde grootboek en iedereen kan op elk moment en overal ter wereld een transactie via internet verifiëren.

  • Een ander voordeel van het hebben van een Bitcoin cryptocurrency-portemonnee is dat uw account niet kan worden bevroren.

Rekening houdend met de groeiende populariteit en aanvaardbaarheid van Bitcoin-cryptocurrency kunnen we er gerust van uitgaan dat de toekomst van Bitcoin niet alleen veilig, maar vrij rooskleurig is en dat deze innovatieve betalingsmethode een blijvertje is.

Bron: Johnson Emanuel

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie