Bitcoin en hoe u er geld mee kunt verdienen?

Bitcoin en hoe u er geld mee kunt verdienen?

Hallo daar,

Dit is mijn allereerste artikel hier, dus hopelijk wordt dit goedgekeurd, ik ga wat punten delen over bitcoin en blockchain.

Voor degenen onder jullie die niet weten wat Bitcoin laat ik het zo zeggen, Bitcoin is een valuta die door geen enkele bank of overheid kan worden gecontroleerd, het is in feite een virtuele valuta en kan online worden gekocht met echt geld. Dus afgezien van het feit dat het een gedecentraliseerde valuta is, wat zijn de voordelen ervan, u kunt overboeken bitcoin overal ter wereld zonder veel kosten, kunt u 100% anoniem zijn terwijl u transacties uitvoert dankzij een technologie genaamd blockchain.Dus wat is hier dan het grote aan, vraag je je misschien af, nou laat me je vertellen dat toen het voor het eerst werd gelanceerd het absoluut geen waarde had, maar nu 1 bitcoin = 6.689.35 $ dat is een behoorlijk indrukwekkende groei, nietwaar?.

Dus hoe groeit dit ding, vraag je je misschien af, nou, laat me je vertellen hoe je een blockchain kunt ondersteunen, er moet iets zijn dat een grootboek wordt genoemd, waar alle transacties moeten worden genoteerd en om een ​​blok in een blockchain te worden, moet een hash-functie worden opgelost en het produceren van bitcoin door hashes op te lossen, worden Mining Bitcoin genoemd.

Om de hash-functie op te lossen, gebruikten mensen meestal grafische kaarten, maar naarmate de tijd verstreek, werd bitcoin moeilijker te minen en werd speciale hardware, ASIC-mijnwerkers genaamd, geïntroduceerd.

Dus mensen die hun tijd en geld besteden aan het minen van bitcoin, worden beloond in bitcoins en naarmate meer en meer mensen deel gaan uitmaken van deze blockchain, zal de waarde ervan toenemen.

dus hoe kan ik geld verdienen met bitcoin, er zijn twee manieren

1. je kunt bitcoin/altcoin verhandelen (elke andere cryptocurrency dan bitcoin wordt altcoin genoemd, ja er zijn er duizenden)

2. je kunt ze zelf mijnen

Beide methoden hebben hun eigen voor- en nadelen, omdat bitcoin door niemand wordt gecontroleerd, het is uiterst onbetrouwbaar op een dag kan het 10.000 $ waard zijn en de volgende dag kan het dalen tot $ 100. Handelen betekent in wezen bitcoin kopen voor echt geld en bidden dat de prijs zal stijgen en verkopen wanneer deze is gestegen. Deze benadering is zeer riskant en u kunt uiteindelijk geld verliezen in plaats van winst te maken.

Of u kunt ervoor kiezen om bitcoins te minen, maar hier moet u rekening mee houden, mijnbouwhardware is super duur en mijnbouw vereist veel elektriciteit, ook de mijnbouwproblemen worden elke dag hoger, zodat u geen winst kunt behalen zonder een hoge initiële investering.

Dat gezegd hebbende, zijn bitcoin-handel en mijnbouw twee goede manieren om geld te verdienen als je weet wat je doet.

Bron: Anand Murali

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie