Bitcoin gedijt tegen alle verwachtingen in

Bitcoin gedijt tegen alle verwachtingen in

Aangezien het momenteel in zwang is, wil ik aankondigen dat ik volgende week mijn eigen cryptocurrency lanceer.

Laten we het ‘kingcoin’ noemen.

Nee, dat is te egoïstisch.

Hoe zit het met “muttcoin”? Ik heb altijd een zwak gehad voor gemengde rassen.

Ja, dat is perfect – iedereen houdt van honden.

Dit wordt het grootste sinds fidget spinners.

Proficiat! Iedereen die dit leest, zal een muttcoin ontvangen wanneer mijn nieuwe munt volgende week wordt gelanceerd.

Ik ga 1 miljoen muttcoins gelijkmatig verdelen. Voel je vrij om ze uit te geven waar je maar wilt (of waar iemand ze ook maar accepteert!).

Wat is dat? De kassier bij Target zei dat ze onze muttcoin niet zouden accepteren?

Vertel die twijfelaars dat muttcoin schaarstewaarde heeft – er zullen maar 1 miljoen muttcoins bestaan. Bovendien wordt het ondersteund door het volledige vertrouwen en de eer van de 8 GB RAM van mijn desktopcomputer.

Herinner hen er ook aan dat een bitcoin tien jaar geleden niet eens een pakje kauwgom voor je kon kopen. Nu kan één bitcoin een levenslange voorraad kopen.

En, net als bitcoin, kunt u muttcoin veilig offline opslaan, weg van hackers en dieven.

Het is eigenlijk een exacte replica van de eigenschappen van bitcoin. Muttcoin heeft een gedecentraliseerd grootboek met cryptografie die onmogelijk te kraken is, en alle transacties zijn onveranderlijk.

Nog steeds niet overtuigd dat onze muttcoins in de toekomst miljarden waard zullen zijn?

Nou, het is begrijpelijk. Het feit is dat het lanceren van een nieuwe cryptocurrency veel moeilijker is dan het lijkt, zo niet ronduit onmogelijk.

Daarom geloof ik dat bitcoin deze hoogten heeft bereikt tegen alle verwachtingen in. En vanwege zijn unieke gebruikersnetwerk zal het dat blijven doen.

Natuurlijk zijn er tegenslagen geweest. Maar elk van deze tegenslagen heeft uiteindelijk geleid tot hogere prijzen. De recente daling van 60% zal niet anders zijn.

Het wonder van Bitcoin

Het succes van Bitcoin ligt in zijn vermogen om een ​​wereldwijd netwerk van gebruikers te creëren die er ofwel nu mee willen handelen of het voor later willen bewaren. Toekomstige prijzen zullen worden bepaald door het tempo waarin het netwerk groeit.

Zelfs in het licht van wilde prijsschommelingen blijft de acceptatie van bitcoin exponentieel groeien. Er zijn nu wereldwijd 23 miljoen wallets open, die op jacht zijn naar 21 miljoen bitcoins. Over een paar jaar kan het aantal wallets stijgen tot de 5 miljard mensen op aarde die zijn verbonden met internet.

Soms was de motivatie van de nieuwe crypto-bekeerlingen speculatief; andere keren waren ze op zoek naar een waardeopslag buiten hun eigen binnenlandse valuta. In het afgelopen jaar hebben nieuwe applicaties zoals Coinbase het nog gemakkelijker gemaakt om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen.

Als je het nog niet gemerkt hebt, als mensen bitcoin kopen, praten ze erover. We hebben allemaal die vriend die bitcoin kocht en er vervolgens niet over zou zwijgen. Ja, ik maak me hier schuldig aan – en ik weet zeker dat heel wat lezers dat ook zijn.

Misschien onbewust worden houders crypto-evangelisten, omdat het overtuigen van anderen om te kopen hun eigen belang dient om de waarde van hun bezit te verhogen.

Bitcoin-evangelisatie – het goede woord verspreiden – heeft op wonderbaarlijke wijze geleid tot een prijsstijging van $ 0,001 naar een recente prijs van $ 10.000.

Wie had kunnen denken dat de pseudonieme maker, die het wereldwijde bankoligopolie zat was, een immateriële digitale bron lanceerde die in minder dan een decennium de waarde van ‘s werelds grootste valuta kon evenaren?

Geen enkele religie, politieke beweging of technologie is ooit getuige geweest van deze groeipercentages. Maar nogmaals, de mensheid is nog nooit zo verbonden geweest.

Het idee van geld

Bitcoin begon als een idee. Voor alle duidelijkheid: al het geld – of het nu gaat om schelpengeld dat wordt gebruikt door primitieve eilandbewoners, een staaf goud of een Amerikaanse dollar – begon als een idee. Het is het idee dat een netwerk van gebruikers het evenveel waarderen en bereid zijn afstand te doen van iets van gelijke waarde voor uw vorm van geld.

Geld heeft geen intrinsieke waarde; de waarde ervan is puur extrinsiek – alleen wat anderen denken dat het waard is.

Kijk eens naar de dollar in je zak – het is gewoon een mooi stuk papier met een eenogige piramide, een gestippeld portret en handtekeningen van belangrijke mensen.

Om nuttig te zijn, moet de samenleving het als een rekeneenheid zien en moeten handelaren bereid zijn het te accepteren als betaling voor goederen en diensten.

Bitcoin heeft een griezelig vermogen getoond om een ​​netwerk van miljoenen gebruikers te bereiken en te verbinden.

Eén bitcoin is alleen waard wat de volgende persoon ervoor wil betalen. Maar als het netwerk exponentieel blijft groeien, stelt het beperkte aanbod dat de prijzen maar in één richting kunnen bewegen… hoger.

Het komt neer op

De negen jaar durende stijging van Bitcoin werd gekenmerkt door enorme perioden van volatiliteit. Er was een correctie van 85% in januari 2015 en een paar anderen van meer dan 60%, waaronder een kolossale opname van 93% in 2011.

Door elk van deze correcties bleef het netwerk (gemeten aan het aantal portefeuilles) zich echter in een snel tempo uitbreiden. Terwijl sommige speculanten hun waarde zagen dalen, zagen nieuwe investeerders in de marge waarde en werden ze kopers.

De abnormale niveaus van volatiliteit zijn eigenlijk wat het bitcoin-netwerk heeft doen groeien tot 23 miljoen gebruikers.

Hé, misschien hebben we gewoon wat prijsvolatiliteit nodig in muttcoin om nieuwe gebruikers aan te trekken…

Bron: Ian King

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie