Bitcoin-handel en -zaken

Bitcoin-handel en -zaken

Toekomst van cryptovaluta

Als je kijkt naar de op cryptografie gebaseerde valutamarkt, zal deze tegelijkertijd opwindend, zorgwekkend en mysterieus lijken. De pionier, Bitcoin, is de afgelopen jaren enorm populair geworden. De munt is ongetwijfeld aanzienlijk gedaald, maar heeft zijn positie weer teruggewonnen. Bovendien komen de ICO’s voor de nieuwe op cryptografie gebaseerde valuta’s in een snelle fase op.

Er wordt veel geld geïnvesteerd in de Bitcoin-industrie

We kunnen er niet omheen dat er enorm veel geld in het domein wordt geïnvesteerd. Maar volgens de financiële experts lijkt de hele toekomst weinig sceptisch. De toekomst over cryptovaluta is meer gebaseerd op de voorspellingen van de technologische trends en de gedane speculaties. Er zijn pro-voorstanders van cryptovaluta die een mooie toekomst overwegen, terwijl anderen mensen waarschuwen voor de toekomst van de cryptovaluta.

Vervanging van de nationale valuta tegen 2030

Sommige van de toonaangevende futuristen geloven dat cryptovaluta zal blijven en de financiële markt zal regeren. Er wordt voorspeld dat de crypto-valuta’s tegen het jaar 2030 de nationale valuta met bijna 25% zullen vervangen. De op crypto’s gebaseerde valuta’s worden als efficiënter beschouwd, vooral vanwege de manier waarop ze functioneren. Daarom zal het vervangen van de nationale valuta niet zo’n groot probleem zijn.

In 2009, toen Bitcoin werd geïntroduceerd, toonde het veel potentieel en was het succesvol. Binnen een jaar floreerde het en de groei is nog steeds aan de gang, waardoor het een legale valuta en een troef is in verschillende landen. In de afgelopen jaren zijn er verschillende andere valuta’s van het crypto-type opgekomen en hun populariteit heeft geleid tot legitimering van de nieuwe activa of valuta, afgezien van de conventionele valuta’s die in de wereldwijde financiële economie functioneren.

We kunnen het feit niet ontkennen dat er wat geld verloren zal gaan in de op cryptografie gebaseerde valuta-economie. Maar er wordt ook aangenomen dat er een grote kans is om winstgevende inkomsten te genereren.

Je kunt niet verwachten dat de op cryptografie gebaseerde valuta’s werken als contant geld

De valuta’s van het crypto-type werken op de blockchain-technologie en zijn niet gebonden aan een gecentraliseerde autoriteit, in tegenstelling tot de traditionele valuta’s. Sommige experts noemen het vaak de blockchain-economie. De IRS beschouwt de cryptovaluta meer als een eigendom dan als de werkelijke valuta. Het is niet verkeerd om te zeggen dat Bitcoin min of meer lijkt op de verkoop van onroerend goed.

Wanneer u uw Bitcoin verkoopt, geeft u de discrete digitale informatie door aan iemand anders. Er zijn verschillende Visa-bedrijven die het gebruik van crypto-valuta’s al gemakkelijker hebben gemaakt voor de reguliere transacties. Maar de crypto-valuta is nog steeds iets dat een sterke positie moet innemen in de reguliere economie.

Bron: Dipali Kumari

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie