Bitcoin-nieuws en hoogtepunten die u moet weten

Bitcoin-nieuws en hoogtepunten die u moet weten

Hoewel ‘bitcoin’ een veelgehoorde term is, zijn er maar weinigen die echt weten wat het is. Hoewel het een handelssysteem is, verschilt het om twee belangrijke redenen het meest van andere. Ten eerste gaat het om een ​​vorm van digitale valuta die gemakkelijk kan worden overgedragen. Wat het echter unieker maakt, is het feit dat er geen banken of andere officiële financiële instellingen bij betrokken zijn. Het is slechts een peer-to-peer systeem dat onafhankelijk en onverklaarbaar is. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste recente bitcoin-nieuws en hoogtepunten:

Anonimiteit – Als u eenvoudige transacties wilt uitvoeren zonder uw persoonlijke identiteit en bankrekeninggegevens te gebruiken, maken bitcoins het mogelijk. Alle transacties die worden uitgevoerd zijn anoniem, tenzij u anders kiest, en kunnen niet naar u worden herleid. Voor elke transactie wordt een adres aangemaakt dat uniek is en nooit zal worden herhaald.

Voorrechten van de ontvanger – In tegenstelling tot de meeste andere vormen van handel, zijn bitcoins onomkeerbaar en kunt u een betaling niet annuleren nadat u deze hebt verzonden. Als u de transactie moet terugdraaien, heeft u toestemming van de ontvanger nodig. Bovendien duurt het ongeveer 10 minuten voordat de transacties zijn voltooid, in tegenstelling tot andere financiële transacties die vrijwel onmiddellijk worden verwerkt.

Luxeartikelen kopen – Een van de belangrijkste redenen waarom bitcoins populair werden, was het feit dat ze ideaal zijn voor het kopen van buitenlandse luxeartikelen. Dit zijn degenen die zwaar worden belast door de regeringen van deze landen, en de uiteindelijke kosten worden erg hoog. Aangezien bij bitcoins geen overheidsinstelling betrokken is, hoeft u geen belastingen te betalen. Dit, samen met de toch al minimale transactiekosten, maakt het ideaal om ze te gebruiken om artikelen uit het buitenland te kopen.

Mobiele portemonnee – Een van de meest populaire bitcoin-nieuws was het feit dat er naast een computerversie ook een mobiele versie werd geïntroduceerd. Dit betekent dat u een applicatie op uw smartphone kunt installeren en hiermee uw bitcoins kunt beheren. Het maakt het ook gemakkelijker om uw munten in te wisselen voor dollars wanneer u maar wilt.

Beperkte acceptatie – Ondanks het toenemende gebruik van bitcoins, moet je controleren of ze worden geaccepteerd in de winkel waar je ze wilt gebruiken. Er zijn nog steeds verschillende plaatsen die ze niet accepteren als een geldige, bruikbare vorm van valuta. Verwacht wordt echter dat dit snel zal veranderen, waarbij digitale valuta snel populairder wordt.

Bron: Sheza Naeem

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie