BlueHost – Beste webhostingbedrijf voor WordPress

BlueHost – Beste webhostingbedrijf voor WordPress

Dit betekent niet dat het een dienstverlener van lagere kwaliteit is. Een paar jaar geleden misten ze dedicated en VPS-servers, maar onlangs hebben ze hun diensten versterkt die nu fantastisch zijn. Sommige klanten hebben BlueHost van oneerlijkheid beschuldigd en hebben hen ervan beschuldigd de slechtst populaire webhostingprovider te zijn als het gaat om downtime, ik zal je hier een volledige echte recensie geven.

BlueHost-prijzen
Als u BlueHost kiest voor hun prijzen, zult u er nooit spijt van krijgen. Hun prijzen beginnen net vanaf $ 3,95 / maand. Misschien krijg je een goedkopere hostingprovider dan BlueHost, maar de kortingscodes en aanbiedingen zullen je echt geld besparen. Hun prijs is iets hoger voor VPS en dedicated server, maar het beste voor een klein en gedeeld hostingplan.

BlueHost-prestaties
De prestaties van BlueHost zijn redelijk goed, maar niet indrukwekkend. Ze adverteren hun gedeelde hosting als onbeperkt, maar de waarheid is dat ze een beperking hebben, net als andere webhostingproviders. De meeste klanten beweren dat BlueHost langzamer is na meer dan 60.000 paginaweergaven per maand. Dit is de reden waarom mensen een cloudserver gebruiken in plaats van BlueHost te gebruiken voor een massale website met verkeer.

BlueHost-configuratiescherm
BlueHost gebruikt eenvoudig en opvallend cPanel voor hun gedeelde webhostingaccounts. Dit betekent dat u dezelfde faciliteit krijgt als op WebHostingHub, Hostgator en andere gerenommeerde shared hostingproviders. Het heeft een Script-installatieprogramma, zodat de gebruiker gemakkelijk de meest populaire scripts kan installeren. Dit omvat phpBB, bbPress, Magento, WordPress, Joomla, Drupal en vele anderen.

Betrouwbaarheid en ondersteuning
BlueHost biedt meestal meer dan 99% uptime, wat competitief hoger is dan Hostgator en andere webhostingserviceproviders. Ik weet niet hoe BlueHost het voor elkaar heeft gekregen, maar het onderscheidt zich van de rest. Met het 3-banden ondersteuningssysteem stelt BlueHost zijn klant niet teleur.

Het goede
• Ondersteunt klanten
• Geeft om klanten
• Betrouwbaar
• Gratis domein

De slechte
• Prijs voor tweede timers is niet zo aantrekkelijk als voor de eerste timers
• Geen onbeperkte webhosting
• Dedicated en VPS-server is niet zo goed.
• CPU-bronnen zijn beperkt

BlueHost is de toonaangevende shared hostingprovider. Het heeft zijn plaats veiliggesteld vanwege de geweldige ondersteuning en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een webhosting voor uw kleine bedrijven, blogs, online portfolio, persoonlijke websites of websites die niet meer dan 10.000 paginaweergaven per dag halen, dan is BlueHost de beste oplossing voor u.

Bron: Tevin Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie