Boeksamenvatting – Meerdere stromen internetinkomen – Geschreven door Robert Allen

Boeksamenvatting – Meerdere stromen internetinkomen – Geschreven door Robert Allen

Robert Allen is een succesvolle schrijver en investeerder. Hij heeft verschillende boeken geschreven die al zijn gepubliceerd en beoordeeld over Success Progress. Dit boek is nu 5 jaar oud, wat oud is in internetjaren. Daarom zal ik een deel bekijken en up-to-date tips geven over internetstrategieën om geld te verdienen.

Waarom is dit belangrijk voor mij? Ik begrijp dat ik je vraag om 6 minuten met mij te besteden aan deze video en daarna eventueel een paar uur aan het lezen van dit boek. Dus de inhoud moet het waard zijn. Dat gezegd hebbende, de inhoud van het boek is de tijd zeker waard. Jaren geleden kon één echtgenoot werken en het gezin onderhouden. Dit land had wat men een middenklasse noemde. Toen gingen we naar het “DINK”-tijdperk, dat is een dubbel inkomen zonder kinderen. Zo werkten beide echtgenoten om de eindjes aan elkaar te knopen. Tegenwoordig werken beide echtgenoten en zijn gezinnen nog steeds verdronken in schulden en kampen met geldproblemen. Het creëren van meerdere stromen van PASSIEVE inkomsten is van cruciaal belang als u uit de ratrace wilt komen en voor uw gezin wilt zorgen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, vergt dit werk en focus. Meestal als je hoort over het succes van de ene op de andere dag, vertellen ze je nooit over de 10 voorgaande jaren die ze besteedden aan het krijgen van een schop.

Het creëren van meerdere inkomstenstromen kost tijd, maar als je dit eenmaal begint te doen, zul je de kracht van passief geld en samengestelde bedragen zien. Beleggers zoals Robert Allen en Robert Kiyosaki hebben dit doorgaans gedaan met verhuurd onroerend goed. Robert Allen was de pionier van de onroerendgoedmarkt zonder geld van een miljard dollar. Naar mijn bescheiden mening denk ik dat internet veel meer opwaartse kansen biedt met minder risico. Als er iets is, kunt u beginnen met het opbouwen van maandelijkse cashflow van internet en deze parkeren in cashflow-vastgoed. Deze methode zal je rijk maken als je er tijd in steekt.

Ik ben een grote fan van de drie stromannen. Dit is het geval omdat mijn mentale capaciteit bij die van hen past. De vraag wordt dan: hoe beginnen we geld te verdienen op internet? Ik zal u honderden uren en duizenden dollars besparen met één woord – INHOUD. Geef geen geld uit aan verkeerssoftware, Google Ads of iets anders totdat u begrijpt dat inhoud de hoogste prioriteit heeft. De reden dat de Stooges al meer dan 70 jaar bekend zijn, is vanwege hun inhoud. Goede inhoud blijft.

Genoeg met de esoterische dingen, hier zijn enkele dingen die je nu kunt doen om ondergedompeld te raken in geld verdienen op internet.

1. Inhoud – Iedereen is uniek en daar moet je mee beginnen. Als je een passie hebt voor een bepaalde sport, hobby of dier, begin daar dan. Begin met het dumpen van alles wat je weet over dat specifieke ding. Bij een minddump neem je een vel papier en potlood en begin je woorden te schrijven die in je opkomen over je specifieke onderwerp. Maak je geen zorgen over de organisatie. Dat komt later.

2. Onderzoek – Nu willen we wat onderzoek doen. Daarom is het internet zo sterk. Vroeger moest je, als je iets wilde verkopen, bellen, op deuren kloppen en mailings versturen. Tegenwoordig is de prospect-trechter er al en het enige wat u hoeft te doen is Google gebruiken om er gebruik van te maken. U kunt gebruik maken van de Google AdWords-tool. Gewoon “Google” AdWords en u kunt websites of termen invoeren en zien hoeveel mensen naar dat onderwerp zoeken. Dit is erg sterk, want als uw inhoud goed is en er miljoenen zoekopdrachten per maand plaatsvinden, bent u op weg om een ​​inkomstenstroom op te bouwen.

3. Lijst opbouwen – Uw lijst is van cruciaal belang en waar het geld aan toe is. Koop geen lijst met e-mails van makelaars. Niet spammen. Probeer hierin niet de makkelijke weg te kiezen. Het opbouwen van een goede lijst kost tijd, maar als je de lijst met goede inhoud verzorgt, zal het je 10 keer terugbetalen. U wilt een aantal volgers verzamelen, dus begin met het schrijven van korte artikelen over uw onderwerp en begin deze voor te leggen aan artikelsites. Sites zoals EzineArticles zijn sites met gratis artikelen die u zullen helpen verkeer naar uw site op te bouwen. U kunt één artikel maken en dit voorleggen aan verschillende gratis artikelsites. Kijk omhoog Artikel marketing voor meer details.

4. Sociale media – Het creëren van inhoud op sociale media is van cruciaal belang voor het creëren en helpen genereren van inkomsten. Facebook, LinkedIn en Twitter zijn geweldige plekken om te beginnen. Coördineer al deze dingen en uw verkeer zal toenemen.

Nadat je wat inhoud hebt en je marktonderzoek hebt gedaan, moet je het eindspel kennen. Hoe wordt dit te gelde gemaakt?

1. Gratis gedeeltelijk e-book – U kunt een e-book schrijven over uw onderwerp en de eerste paar hoofdstukken gratis weggeven voor het hele boek. Stel je voor dat je een e-book van $ 2,95 verkoopt en het aan een lijst van 200.000 mensen aanbiedt. Als u een verkooppercentage van 5% krijgt, heeft u zojuist $ 29.500 verdiend. Er is macht in kleine aantallen. McDonald’s is een miljardenbedrijf dat spullen van 99 cent verkoopt.

2. Affiliates – Weet u dat u niets hoeft te verkopen, verzamelen, inpakken of verzenden? Een van de grootste en meest vertrouwde partners is Amazon.com. Er zijn andere zoals Clickbank en Commission Junction die u ook kunt bekijken. U linkt eenvoudig naar het gelieerde product of de aangesloten dienst en als mensen kopen, wordt u betaald.

3. Adverteren – Google en YouTube betalen u om advertenties op uw site te plaatsen. Hoe cool is dat? Wanneer je YouTube-video’s bekijkt en op een ingesloten advertentie klikt, wordt de maker van de video betaald. Hoor je het geld op je rekening komen terwijl je slaapt?

4. Mobiele apps – Mobiele applicaties zijn een enorme kans. Ik krijg hier nu mijn voeten nat van en zal het succes delen terwijl ik ga. Als je denkt aan IPhone’s, IPad’s, Android-telefoons en tablets, dan is de omvang van de kans enorm.

Alle dingen waar ik vandaag over heb gepraat, zijn gratis om te doen. Als je eenmaal begint te pompen en te bouwen, zijn er goedkope betaalde services zoals Traffic Geyser, IContact en Keyword spy die je zullen helpen bij je zoektocht naar internetstromen van inkomsten. U moet investeren in een website en wat ontwerpwerk. Er zijn goedkope uitbesteders die je hierbij kunnen helpen. Onthoud dat u dit als bedrijf moet runnen en realistische doelen voor uzelf moet stellen. Als je je in een positie bevindt waarin je een hekel hebt aan je baan, stel dan een doel voor een jaar om te vertrekken. Werk in die tijd aan uw inhoud, website, marketing en lijstbouwactiviteiten. Als je jezelf een jaar de tijd geeft, verdien je geld.

Ik hoop dat je deze korte samenvatting nuttig vond. De sleutel tot elk nieuw idee is om het in je dagelijkse routine te verwerken totdat het een gewoonte wordt. Gewoonten vormen zich in slechts 21 dagen. Een ding dat je uit dit boek kunt halen, is CONTENT IS KING. Mensen willen goede content. Mensen houden van kopen en haten het om verkocht te worden, dus als je goede inhoud hebt, zullen ze je er graag voor betalen.

Bron: Joe Mosed

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie