Breng het frisse nieuwe programma met Kelly Felix AKA The Rich Jerk

Breng het frisse nieuwe programma met Kelly Felix AKA The Rich Jerk

Als je al een tijdje online bent, in de niche van het bedrijf aan huis, dan heb je ongetwijfeld gehoord van de “Rich Jerk” of kortweg “RJ”. Jarenlang wist niemand wie de echte Rich Jerk werkelijk was. Het enige dat we wisten was dat “RJ” al een aantal jaren het bestverkochte e-book op de ClickBank-marktplaats had, en tot op de dag van vandaag boekt het nog steeds veel verkopen.

De “Rich Jerk” is dit verzonnen personage, gecreëerd door een man genaamd Kelly Felix. De verkoopbrief begon zoiets als “Beste loser… ik ben rijk en jij niet…” Het Rich Jerk-idee kwam voort uit het uitlachen van jongens als Don Lapre en Tom Vu met hun gekke infomercials waarmee geld wordt verdiend vroeger. Het grappige is echter dat het eBook van RJ het echte werk was. Ik kocht het in 2007 denk ik, en kwam tot het besef dat wat hij verkocht precies was wat ik al deed om op dat moment 150 plus optin-leads per dag naar mijn online bedrijf te brengen.

Zelfs wijlen de grote Gary Halbert wist dat Kelly misschien wel het enige echte geheim verklapte voor het genereren van verkeer en verkopen op internet, wat iemand anders ook te zeggen had. Hij publiceerde dit feit in verschillende nummers van de nieuwsbrief “The Gary Halbert Papers”.

Hoe dan ook, ik kwam een ​​man tegen die een andere man kende, die deze man kende, die met de real deal werkte. De echte man achter de Rich Jerk, Mr. Kelly Felix. Om dit lange verhaal net iets korter te maken, kon ik contact maken met Kelly op zijn mobiel, evenals met de beruchte Mike Long, mede-bedenker van meerdere succesverhalen zichzelf; “Verkeersgeheimen”, “Stomper Net” met John Reece, enz, enz..

Hun nieuwste programma heet Bring the Fresh. Dit is SEO of zoekmachineoptimalisatie op zijn best. Ik ben absoluut dol op het programma en leer heel veel.

Genoeg met de geschiedenisles al! Ik moest mijn volledige 5 jaar online geschiedenis met zowel Mike als Kelly delen voordat ze me groen licht gaven om met hen aan dit project te werken, en ik ben echt vereerd dat ik dit mag doen.

Kelly is zeker geen eikel, en Mike ook niet, en deze jongens weten precies hoe ze ENORME fortuinen online kunnen creëren.

Bring the Fresh doet precies wat de naam zegt, het brengt iets totaal nieuws in een zeer gehavende thuisgebaseerde zakelijke sector.

Bezoek Home Biz Reviews Voor een complete run down.

Genieten van!

Bron: Bill Tannar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie