Breng uw informatieproduct naar het publiek via internet en meer

Breng uw informatieproduct naar het publiek via internet en meer

Wanneer u probeert uw audio openbaar te maken, kan internet uw beste vriend zijn, maar u kunt nog meer bronnen gebruiken om u te helpen.

Ik zou de audio ook op een replay-lijn zetten, zodat die luisteraars van mobiele telefoons gemakkelijk naar je audio op hun mobiele telefoon kunnen luisteren of iedereen met een telefoon die geen internettoegang of een goede computer heeft of weet hoe ze ga een browser openen.

Er zijn nog steeds veel mensen die niet op de computer kunnen. Mijn moeder kan niet online omdat haar handen trillen. Zoals wanneer ze een muis gebruikt, ik weet niet wat het probleem is, maar haar handen trillen zodat ze geen muis kan gebruiken, zodat ze niet op de computer kan. Dus ze kan niet profiteren van dat internet en er zijn veel van dat soort mensen.

Dus ik zou een telefoonnummer hebben, een herhalingslijn zodat je je bericht via de telefoon kunt uitzenden en je weet dat ze ook enigszins gekwalificeerd zijn, omdat ze moeten betalen voor het interlokale gesprek. En met deze replay-lijn stuurt het bedrijf u een rapport van hoeveel mensen de replay-lijn hebben gebeld en hoe lang ze aan de oproep bleven. Dus ik heb een lijst met oproep-ID’s van alle nummers van iedereen.

Laten we zeggen dat ik dit hele ding heb opgezet als een gratis herhaling van een uur en ik stuur het naar mijn lijst en ik heb het rapport van het herhalingsbedrijf en ik kan zien hoe lang elke persoon aan de telefoon bleef en ik heb hun nummerherkenning nummer. Ik wed dat ik een behoorlijk gekwalificeerde prospect heb die meer wil weten over dit spul voor een dienst die ik aanbied.

YouTube is een geweldige manier om uw informatie verspreid te krijgen. Het is verbazingwekkend. heb je ooit gehoord van deze YouTube-video’s genaamd Blendit?

YouTube is een geweldig promotiemiddel. Er is dit bedrijf en ze verkopen deze echte high-end blenders. Het eigenlijke containergedeelte waarmee je je sap vult en wat je ook mengt, is gemaakt van dit kogelvrije materiaal en hij heeft deze supersterke motor en hij demonstreert het voor een YouTube-video en hij zal deze gekke dingen mengen. Hij zal een iPhone blenden, hij zal glow sticks blenden, dit moet je eens bekijken. Ga naar YouTube Blendit. Ze vermengden een kom met kubieke zirkonium diamanten. Hij heeft een honkbal gemengd. Ik bedoel dingen die je gek zou doen om in een blender te doen en deze blender hakt er alles doorheen.

Dus hij maakt deze video’s en ze krijgen virale views, miljoenen views en hij linkt rechtstreeks naar zijn website en hij verkoopt een ongelooflijke hoeveelheid blenders.

YouTube is extreem krachtig. Twitter en Facebook en LinkedIn, MySpace voor de jongere generatie zijn ongelooflijke bronnen, deze sociale mediasites. Ik zei net hoe populair dat LinkedIn-interview met mijn LinkedIn-expert is. We hadden het over YouTube, je weet wel, iTunes, je weet dat ik ongeveer 150 van mijn interviews heb omgezet in podcasts, zodat ze op iTunes beschikbaar zijn voor iedereen die een digitale MP3-speler heeft en iTunes is ontwikkeld door Apple zodat ze muziek konden verkopen. Dus gaven ze iedereen die een iPod had, je kon de iTunes-muziek leren kennen en op hun iPod zetten, maar een podcast hebben is meer dan muziek. De producten en podcasts van het informatietype kunnen tv-programma’s zijn, het kunnen films zijn, of radioprogramma’s. U kent digitale inhoud die bedoeld is om van internet te worden gedownload naar uw mobiele digitale afspeelapparaat, of het nu uw mobiele telefoon of uw iPod of uw MP3-speler is.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie