CA-CHM USB-C HDMI-meerpoortsadapter – Een alles-in-één oplossing voor snelle gegevensoverdracht en opladen

CA-CHM USB-C HDMI-meerpoortsadapter – Een alles-in-één oplossing voor snelle gegevensoverdracht en opladen

Hoe zou het zijn om uw MacBook en Google Chromebook Pixel onderweg op te laden, zonder die extra belasting van uw connectiviteitsbehoeften te dragen? En wat dacht u van dataoverdracht in de openbare ruimte met een even goede snelheid als thuis?

CA-CHM biedt het extra potentieel voor uw USB Type-C met zijn omkeerbare technologie, of het nu gaat om opladen of de behoefte aan veilige en snelle internetverbinding te midden van openbare netwerken. En de nieuwsfuncties die het heeft toegevoegd, zijn USB 3.0 en een HDMI-poort.

De nieuwe, stijlvolle en draagbare CA-CHM USB-C HDMI-multipoort-adapter biedt u een breed scala aan oplossingen en fungeert als perfecte interface tussen uw apparaten zoals projector, mobiele telefoons, pen drive en uw MacBook en Google.

Het compacte stuk kan standaard USB-apparaten aansluiten op uw MacBook en Google nieuwe Chromebook Pixel, zodat u een resolutie tot 1080P @ 60Hz krijgt.

De HDMI-uitgang ondersteunt resoluties tot 4K en zorgt ervoor dat schermen fantastisch worden weergegeven, vanaf uw laptop, via het apparaat en in de projector. De onberispelijke resolutie van dit stijlvolle apparaat helpt je het scherm van je MacBook en Chromebook Pixel uit te breiden en te spiegelen. Dus plug je adapter in je apparaat, sluit hem aan op je projector en daar ben je, met de heldere beelden op je grote scherm zonder enige pixels. En de geluidskwaliteit? Zo duidelijk mogelijk. Goede keuze inderdaad! Full-HD tenslotte.

Voeg daarbij de supersnelheid van 5 Gbps voor gegevensoverdracht, of u nu reist, ontspant in een chique hotellounge of in een congrescentrum zit? Je hebt je internetverbinding bij de hand in je kleine apparaat. Veilig en wel.

Het stuk is een briljante manier om de connectiviteit te verbeteren, aangezien het compatibel is met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen, evenals alle USB-types, inclusief USB 3.0 en 2.0, en HDMI-apparaten.

Hier is een voorproefje van wat het apparaat huisvest:

Resolutie – Max tot 1080P @ 60HZ

Bedrijfstemperatuur – 0°C tot +45°C

Vochtigheid – 10% tot 85% RV, geen condensatie

Opslagtemperatuur -10°C tot meer dan 70°C

Vochtigheid 5% tot 90%

Dus ontlast jezelf nu van een zak vol apparaten en stop deze zoek-en-slanke totaaloplossing in je laptoptas.

Tijd om je aan te passen aan deze adapter!

Koop uw technologie en accessoires voor mobiele telefoons en laptops, en elektronische oplossingen alleen bij Cadyce – https://www.cadyce.com/shop/

Bron: Mayur Mahajan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie