Cadeau-ideeën voor liefhebbers van gadgets

Cadeau-ideeën voor liefhebbers van gadgets

Dus wat wordt beschouwd als een gadget? Is het een gadget? Welnu, volgens het woordenboek van Webster: een gadget is vaak een klein mechanisch of elektronisch apparaat met een praktisch gebruik, maar vaak beschouwd als een nieuwigheid. Bedoelen ze echt nutteloze items waar mensen veel plezier mee hebben om mee te spelen? Soms! Nutteloos of met een doel, de onderstaande gadgets zijn perfecte unieke cadeaus, ongeacht de gelegenheid. Liefhebbers van gadgets worden helemaal gek!

Atomic Projection Clock: een geweldig cadeau-idee voor elke gadgetgoeroe. Ze zullen het gevoel hebben dat ze in een warpzone zijn gestapt terwijl de tijd overal om hen heen gloeit. Het is een niet-bril nodig, geen gedoe, zelfinstellende manier om ze het geschenk van tijd te schenken. U kunt deze vinden in elke elektronicawinkel of online.

Bliksemdetector: liefhebbers van gadgets verheugen zich! Dit is de moeder van alle gadgets! Een bliksemdetector kan stormpatronen volgen en zelfs melden wanneer een bout op het punt staat in te slaan. Wie heeft stormjacht nodig? Het enige dat ze nodig hebben, is een draagbare verlichtingsdetector om de weerman te laten inpakken.

Robot huisdier: Oké. Ze willen geen hond, omdat ze te veel werk zijn. Nou, wat als Fido geen water nodig had, niet liep en geen dierenartsrekeningen? Niet mogelijk? Denk nog eens na. Een van de populairste gadgets die er zijn, is een levensechte robothond. Met volledige robotbeweging maakt hij authentieke hondengeluiden en luistert hij naar spraakopdrachten. Complete levensechte animatie! Dus vertel ze dat je ze een hond cadeau hebt gedaan. Als ze klaar zijn met schreeuwen, geef ze dan die elektronische yapper. Ze zullen het geweldig vinden!

Ambient Stock Orb: je kunt er maar beter voor gaan zitten. Een ambient stock orb is een glazen lamp die verschillende kleuren gloeit om veranderingen op de financiële markten aan te geven. Als de markt rustig is, zal hij geel gloeien; als het omhoog groen is, omlaag rood. Er is geen pc nodig. Dat klopt, er is geen computer nodig. Hij zit daar gewoon en doet zijn ding via een draadloos netwerk. Een soort glazen bol.

Wireless Mail Alert: Bij het wachten op een belangrijk poststuk maken we vaak talloze uitstapjes naar de brievenbus. In de toekomst kunnen deze worden voorkomen met een draadloze mailalert. Je gadgetliefhebber zal radslagen maken! Een sensor wordt in een brievenbus geplaatst en wanneer de post arriveert, klinkt en knippert een binnenontvanger. Hoe cool is dat!

Polshorloge Televisie: de gadgetliefhebber kan overal zijn favoriete programma’s bekijken met dit geweldige cadeau. De transistortechnologie is gebouwd als een horloge en legt een helder digitaal beeld vast en krijgt een uitstekende ontvangst in gebieden met sterke signalen.

En praktisch: alle liefhebbers van gadgets hebben altijd accessoires nodig. Batterijen, snoeren, adapters, hoesjes en meer zijn bijna altijd ideale cadeaus voor elke gadgetliefhebber.

Elk van deze cadeaus is een high-tech manier om blije gadgets te zeggen en te genieten!

Bron: Kathy Burns-Millyard

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie