Cake PHP Web Applicaties Ontwikkeling

Cake PHP Web Applicaties Ontwikkeling

Ik was nogal verrast met wat ik vond, en ik wilde ervoor zorgen dat ik wat ik had geleerd met het grote publiek zou delen, zodat anderen in vergelijkbare functies kunnen profiteren van de kennis die ik heb opgedaan.

MIJN HUIDIGE SITUATIE

Ik heb een kleine start-up in de digitale marketingindustrie, die voornamelijk is geëvolueerd van bloggen over verschillende digitale marketingtechnieken, om andere bedrijven te helpen hun inkomen te maximaliseren. Na verschillende onderzoeken waarbij andere bedrijven mij vroegen om hun digitale marketing persoonlijk te doen, realiseerde ik me dat ik mijn eigen bedrijf moest beginnen.

Om te pronken met mijn ontwerptalenten en mijn technische expertise, wil ik dat mijn website mijn bedrijf het beste vertegenwoordigt en tegelijkertijd de beste eerste indruk maakt voor al mijn bezoekers. Ik ben idealiter op zoek naar een webontwerp dat responsief en zeer interactief is, en het moet zich onderscheiden van de andere concurrenten binnen de digitale marketingsector. Het moet uitstekend kunnen functioneren als een webplatform met het potentieel om het in de toekomst naar een mobiele app te verplaatsen, aangezien het lijkt alsof elk bedrijf dat op dit moment doet.

ONDERZOEK

Dus blijkbaar zijn er veel verschillende oplossingen om uit te kiezen als het gaat om webontwikkeling en webdesign. Zo te zien is mijn beste gok om vast te houden aan een webontwikkeling op een open source-platform, vooral omdat sommige daarvan gratis toegankelijk zijn. Open source-platforms zijn geweldig voor webontwikkelingen omdat ze de ontwikkelaar volledige toegang geven tot de toolkit, wat betekent dat er slechts minimale beperkingen zijn. Omdat ik een klein bedrijf run, heb ik maar een kleine hoeveelheid gegevens om van stroom te voorzien, dus ik zou geen van de grotere webontwikkelingsplatforms zoals Microsoft.Net nodig hebben. Als het gaat om open source-technologie, kun je kiezen uit programma’s zoals WordPress, Drupal, Joomla, Presta shop, Sugar CRM en nog veel meer. Een open source-technologie die in het bijzonder mijn aandacht trok, was Cake PHP.

CAKE PHP

Cake PHP is een open source webapplicatie-framework geschreven in PHP. Het is een van de meest populaire oplossingen voor de ontwikkeling van webapplicaties, omdat het een eenvoudig en efficiënt coderingsplatform biedt voor beveiligingsdoeleinden. Het verlaagt ook de kosten binnen projectontwikkeling, de snelle ontwikkeling zorgt voor een verhoogde productiviteit. Het bespaart dus op de lange termijn tijd en het heeft flexibele ontwikkelingsnormen. Cake PHP werd in april 2005 opgericht door de Poolse programmeur Michal Tatarynowicz. Hij schreef oorspronkelijk een marginale versie van een snelle applicatie-ontwikkeling in PHP met de naam Cake. Nadat hij het framework onder de MIT-licentie had gepubliceerd, gaf hij de gemeenschap van ontwikkelaars er toegang toe. Oorspronkelijk geïnspireerd door de Ruby on Rails-technologie, wordt het tegenwoordig door veel bedrijven over de hele wereld gebruikt om dynamische webapplicaties voor alle gebruikers te bieden.

WEBONTWIKKELING

Na te hebben onderzocht wat Cake PHP kan bieden, ben ik ervan overtuigd dat dit het juiste platform voor mijn bedrijf is, maar afgezien van mijn digitale marketingvaardigheden gaat het om mijn volledige scala aan IT-expertise, wat betekent dat het zelf bouwen van de website hetzelfde is als een hond vragen om op te lopen zijn achterpoten!

Bron: Roxanne Tanner

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie