Chrome-fout – Hoe los ik de Google Chrome-fout op?

Chrome-fout – Hoe los ik de Google Chrome-fout op?

Is er een soort Chrome-fout opgetreden in uw Google Chrome-webbrowser? Dat is niet iets unieks dat je is overkomen. Na verloop van tijd worden de meeste Chrome-gebruikers het slachtoffer van verschillende browsergerelateerde fouten. Grote ergernissen onder hun fouten zijn de hele browsercrash en de AW-snapfout.

Bij het eerste type fout is er een vreselijke totale crash van de browser. De meeste mensen kunnen de webbrowser niet eens openen. Wanneer ze het proberen te openen, verschijnt er een foutmelding met de tekst: Whoa! Google Chrome is gecrasht. Start nu opnieuw.’ Bij het opnieuw opstarten gebeurt er echter niets. Eén blijft achter met recent geïnstalleerde instellingen en bladwijzers die op het punt staan ​​verloren te gaan. Er is echter een milde instantie van deze fout waarbij de browser wel wordt geopend, maar niet goed kan presteren. Soms wordt het ofwel afgesloten of blijft het vervelende foutmeldingen verzenden.

Als u met het tweede type fout wordt geconfronteerd, is het verstandig om een ​​back-up van al uw browsergegevens te maken en deze ofwel te synchroniseren of op de harde schijf van uw computer op te slaan. U kunt de bladwijzers op de computer opslaan en later deze bladwijzers importeren in een nieuw geïnstalleerde webbrowser.

Het tweede type of fout is ook irritant. In die fout stopt de webbrowser plotseling met het weergeven van de webpagina’s. Men moet de webpagina’s vele malen opnieuw laden om te verwachten dat het normaal begint te werken. Maar in sommige intense gevallen wordt deze AW Snap-fout niet behandeld bij het vernieuwen van de browser.

Deze twee fouten kunnen worden gekoppeld aan problemen met de bestandsassociatie. De verwijzingen naar bestandskoppelingen zijn de belangrijke componenten van de registerdatabase in Windows. Het Windows-register is een zeer gevoelig gebied en werkt als computerbrein omdat het informatie over software, hardware en de programma’s in het computersysteem opslaat.

Als er een fout in het register optreedt, kan dit ernstige gevolgen hebben voor onze computer. Systemen kunnen crashen, vastlopen en vastlopen als gevolg van registerfouten. Om nog maar te zwijgen van de bestanden die niet correct worden geopend, zoals de Google Chrome-fout in ons voorbeeld.

Nu is de vraag hoe u de Chrome-fout gemakkelijk kunt oplossen? U moet allereerst proberen de oorzaak te achterhalen. Vervolgens moet u het register repareren om dit probleem op te lossen.

Een registerreparatiescan, die de kracht heeft om bestandsassociatiefouten op te lossen, zal u helpen om de oplossing voor de Google Chrome-fout te vinden.

Ik had er laatst ook last van. Ik heb veel scans uitgevoerd, maar niets werkte voor mij.

Bron: Nauman Lodhi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie