Clash of Clans Meest verbazingwekkende feiten

Clash of Clans Meest verbazingwekkende feiten

Hey jongens, Clash of clans is een van de beroemdste games over de hele wereld. Er zijn meer dan 29 miljoen actieve gebruikers van dit spel. In 2012 lanceerde supercell Clash of Clans. Het is een strategiespel waarin je je eigen koninkrijk moet bouwen waarin je het hoofd van het dorp bent. Clash of Clans heeft een ander soort magische wereld waarin er verschillende soorten wezens zijn zoals reuzen, heksen, goblins enz. het geeft ons een geheel nieuwe ervaring en we denken dat we het deel van die magische wereld zijn. via dit spel kun je ook contact maken met de mensen over de hele wereld en ze toevoegen aan je clan. Dus hier zijn 15 verbazingwekkende feiten over clash of clans.

1. $5 miljoen per dag

Supercell heeft een zeer groot gebruikersbestand. Er zijn zoveel spelers over de hele wereld die het spel dagelijks spelen. De meeste spelers beginnen het vanwege de nieuwsgierigheid waarom iedereen dit spel speelt, maar later raken ze verslaafd aan dit spel en sommigen van hen gebruiken er ook echt geld voor, wat supercell helpt om zoveel winst te behalen. In februari 2015 verdiende supercell $ 5 miljoen per dag.

2. Waarde van Supercell $ 5,5 miljard

Dit spel werd na de hoogtijdagen door supercell gelanceerd en verspreidde zich daarna langzaam over de hele wereld. Iedereen speelde dit spel en de gebruikersbasis van dit spel nam drastisch toe. Wat de waarde van supercell verhoogde. Na de investering van Softbank in supercell, werd de waarde van clash of clans met andere mobiele games van supercell $ 5,5 miljard.

3. Zes ipads tegelijkertijd

Clash of Clans is een strategiespel. Een persoon kan het met meerdere apparaten spelen voor een betere ervaring. Sommige spelers gebruiken meerdere Gmail-accounts om het spel te spelen en ze afzonderlijk te bouwen. Een van de topspelers van clash of clans “George Yao” speelde ongeveer 6 maanden in het spelen van clash of clans op zijn 5 ipads tegelijk. Hij zei dat hij zijn ipads altijd meenam naar zijn douche om clash of clans te spelen.

4. $7000 per maand op het dorp

Clash of Clans heeft ook in-app-aankopen, wat de bron van inkomsten is voor supercell. Hierin kan de speler de edelstenen kopen door echt geld aan supercell te geven. Zoveel spelers over de hele wereld kopen edelstenen voor echt geld. Een van de topspelers “panda” besteedt ongeveer $ 7000 per maand aan clash of clans. Die $7000 was slechts 7 procent van zijn inkomen.

5. 50% opbrengst van 10 procent spelers

Net als elk ander spel heeft clash of clans ook zijn topspelers. Er is een lijst met ranglijsten in het spel die de beste spelers over de hele wereld of voor een bepaald land laat zien. Clash of clans verdient bijna de 50 procent van de inkomsten van de top 10% van de spelers. Dat is de reden dat dit spel gratis is voor iedereen ter wereld.

6. Ongeveer 29 miljoen actieve gebruikers

Zoals we al eerder zeiden, heeft deze game een zeer grote gebruikersbasis. Deze game is beschikbaar in zoveel landen met zoveel verschillende soorten talen, dus het is duidelijk dat deze game zoveel gebruikers over de hele wereld heeft. Er zijn ongeveer 29 miljoen actieve gebruikers van dit spel. Wat hen miljoenen dollars oplevert.

7. Slechts 15 mensen werken aan clash of clans

Supercell heeft vier mobiele games gelanceerd, namelijk clash of clans, Clash Royale, Boom Beach en hoogtijdagen om deze vier games aan te kunnen. Supercell heeft 150 mensen in dienst, maar slechts 15 mensen werken aan clash of clans per VentureBeat.

8. 5 rijen troepen

Deze game wordt geleverd met 5 troepenniveaus die zijn ontworpen voor een speler van beginner tot pro. De eerste 3 niveaus zijn van elixirtroepen, de andere niveaus van donkere elixirtroepen en daarna worden de helden geïntroduceerd. De eerste lagen hebben het leger als een gigantisch leger met boogschutters, in de tweede laag wordt het niveau verhoogd en worden drakenaanvallen gebruikt. In de derde laag worden PEKKA en Golem geïntroduceerd. daarna worden de donkere elixer-troepen ontgrendeld en aan het einde worden helden geïntroduceerd.

9. Slapende bouwer

Deze game draait helemaal om het upgraden van je dorp naar een hoger niveau. Om je dorp te upgraden heb je een bouwer nodig. je kunt maximaal 5 bouwers gebruiken in dit spel, maar het grappige is dat als de bouwheer niets aan het bouwen is in jouw dorp, de bouwhut z’s laat zien, wat betekent dat de bouwheer slaapt en van zijn vakantie geniet.

10. PEKKA kwam van Facebook

Elke clasher weet wie PEKKA is. PEKKA is een machtige troep die een gebouw met één schot kan vernietigen. Maar weet u waar de naam PEKKA vandaan komt? In 2012 startte supercell een wedstrijd op Facebook voor de beste naam voor het acroniem PEKKA. En de winnaar van de wedstrijd was “Perfect Enraged Knight of Assassins.”

11. Verborgen Tesla dubbele schade aan de PEKKA

We hebben het gehad over zoveel troepen, maar hoe zit het met defensieve gebouwen. Dus hier komt de verborgen Tesla. Een verborgen Tesla, een verdedigingsgebouw dat verborgen is voor de aanvallers totdat de troepen er dichtbij genoeg komen en dan uit de grond springt en elektrische schokken geeft aan de vijanden. Verborgen Tesla kan de PEKKA dubbele schade aanrichten vanwege de geleidbaarheid van het pantser van de troep.

12. Er is geen onofficiële muur

De meeste strategiespellen zoals clash of clans hebben een systeem waarbij de speler zijn gebouwen in de hoek van de kaart plaatst en hij een onofficiële muur krijgt, wat betekent dat niemand hem vanaf die kant kan aanvallen omdat de aanvallers daar geen troepen kunnen inzetten maar in clash of clans zal het plaatsen van je gebouwen op de hoek van de kaart je geen onofficiële muurbescherming geven. Troepen kunnen daar worden ingezet en kunnen je vanaf daar aanvallen, dus pas maar op.

13. Helden zijn de meest waardevolle hulpmiddelen

Helden zijn de belangrijkste en meest waardevolle in clash of clans. Als je aanvalt, wacht dan tot je held zijn uithoudingsvermogen terugkrijgt. De helden kunnen een groot verschil maken in het resultaat van een gevecht. wanneer u weg bent, kunt u ze in de bewakingsmodus of in de slaapmodus zetten.

14. Niveau van gemeentehuiszaken

Het belangrijkste gebouw in clash of clans is een gemeentehuis. De speler moet het stadhuis beschermen, want als de vijand je stadhuis vernietigt, zal hij de strijd winnen. Je moet letten op het stadhuisniveau van de tegenstander die je wilt aanvallen. als je een stadhuis van jouw niveau aanvalt, kun je 100% krijgen op die basis. het aanvallen van een hoger stadhuis kan je meer beloningen opleveren.

15. Helden gaan nooit dood

De helden in clash of clans zijn onsterfelijk, wat betekent dat ze niet kunnen sterven. Ze zijn de machtigste troepen in clash of clans. In plaats van te sterven, raken helden zoals koning, koningin en grootvoogd gewond en nemen ze de tijd om hun gezondheid te herstellen.

Bron: Aditya Chauhan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie