Contentmarketingstrategieën voor het genereren van onderwerpideeën

Contentmarketingstrategieën voor het genereren van onderwerpideeën

Elke SEO-campagne is afhankelijk van de inhoud. Daarom is het onnodig om zelfs een beginnende blogger uit te leggen hoe belangrijk het is om het juiste contentidee te vinden. De juiste contentstrategie kan elke contentmarketingcampagne succesvol maken. Het is ook een feit dat het vermogen om met regelmatige tussenpozen effectieve inhoudsideeën te vinden, iets is waardoor succesvolle bloggers zich onderscheiden van de anderen.
Succesvolle blogs en bloggers zoeken vaak naar kwaliteitsschrijvers, maar het ontbreekt ze nooit aan inhoudelijke ideeën. Dit aspect van succesvolle bloggers doet anderen vaak afvragen hoe ze erin slagen om consistent unieke inhoudsideeën te vinden. Hier zit echter geen raketwetenschap achter.

Het enige dat ze doen, is hun contentstrategie goed van tevoren organiseren. In deze context vinden ze de juiste bronnen waarmee eenvoudig verschillende contentideeën kunnen worden gegenereerd. Deze middelen omvatten bepaalde hulpmiddelen, samen met de vaardigheid of creativiteit om het juiste onderwerp te kiezen. Hoewel niemand dit geheim deelt, hebben we hier de meest effectieve manieren onthuld om de juiste contentstrategie voor uw contentcampagne te vinden.

Google trends
Als bloggen of de blogs de sterren zijn, is Google de zon. Iedereen is geïnteresseerd om indruk te maken op de Google-zoekmachine om een ​​succesvolle blogger te worden genoemd. Mensen, met name de bloggers, maken zich meer zorgen over Google AdSense dan wat dan ook. Het wordt echter aanbevolen dat ze iets weten over Google Trend voor het vinden van hoogwaardige inhoudsonderwerpen.

Google Trend is momenteel de grootste en meest effectieve bron om nuttige inhoudsonderwerpen te vinden. Het kan een grote verscheidenheid aan onderwerpen voor u opleveren via een eenvoudige zoekopdracht. Om specifiek te zijn, degenen die graag de trending topics willen vinden, op basis waarvan ze inhoud kunnen voorbereiden om de aandacht van lezers te trekken; Google Trend zou inderdaad de meest bruikbare bron zijn.

Het beste van Google Trend is de gebruiksvriendelijke eigenschap. Als uw blog bijvoorbeeld over onroerend goed gaat, kunt u gewoon zoeken op ‘Onroerend goed’ in de zoekbalk en vindt u het hele scala aan zoekopdrachten die op dezelfde term worden uitgevoerd onder de zoekbalk. Je kunt er gewoon een uitkiezen om onderzoek te doen naar de laatste ontwikkelingen die erop zijn gemaakt, en nuttige inhoud voor te bereiden met wat unieke informatie.
Zodra u de gezochte termen hebt gevonden, wordt het eenvoudiger om op basis daarvan creatief te zijn om aantrekkelijke titels en inhoudsideeën te genereren. Een ding dat iedereen moet opmerken, is dat Google nooit een bericht verraadt dat unieke informatie bevat op basis van een trending topic.

Hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek voor uw campagne voor inhoudsontwikkeling:
De contentmarketingcampagne is niet alleen belangrijk voor de bloggers; het is even belangrijk voor de digitale marketeers, aangesloten marketeers, PPC-campagnevoerders, enz. En al dergelijke marketingcampagnes beginnen met trefwoordonderzoek. De SEO-experts besteden veel tijd aan het onderzoeken van de zoekwoorden om de beste te vinden.
Bij het selecteren van een trefwoord om een ​​campagne mee te starten, wordt rekening gehouden met verschillende aspecten, te beginnen met het concurrentieniveau, het potentieel om verkeer te genereren, enz. Om die trefwoorden te achterhalen, gebruiken de bloggers of campagnevoerders vaak verschillende tools. Deze tools helpen de gebruikers inderdaad om het juiste trefwoord te vinden. Maar om daar het meeste uit te halen, moet je de inhoudsideeën afleiden op basis van die zoekwoorden of eromheen draaien.

Interessant is dat deze tools naast de primaire zoektermen ook verschillende gerelateerde zoekopdrachten suggereren. Ze bevelen ook de LSI-sleutelwoorden (Latent Semantic Indexing) aan. Deze LSI-zoekwoorden zijn de zoekwoorden die equivalent zijn aan uw primaire zoekwoord, maar zijn daar niet synoniem mee. Dergelijke aanbevelingen kunnen ongetwijfeld nuttig zijn bij het vinden van de juiste onderwerpen.

Praten over de meest effectieve hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek in de moderne tijd, anders dan Google AdWords, SemRush, Word Tracker en Uber Suggest, zouden enkele van de goede aanbevelingen zijn. Samen met trefwoorden kunnen deze tools nuttig zijn vanuit het oogpunt van verkeersanalyse.

Combineer de trefwoorden om slimme onderwerpideeën te ontdekken
Zoals iedereen zegt, heeft bloggen geen eenduidige formule. Je moet slim zijn met het proberen van verschillende tweaks om de concurrenten voor te blijven. Over de strategie voor het voorbereiden van inhoud gesproken, in plaats van titels op basis van een enkel zoekwoord voor te bereiden, moet men de zoekwoorden slim combineren om met interessante ideeën te komen.
Dit helpt niet alleen bij het vinden van creatieve onderwerpen, maar geeft Google ook meer ruimte om te indexeren om uw site te herkennen. In plaats van berichten te herhalen op basis van ‘aankomende films van 2018’, kan men bijvoorbeeld een gemengde output genereren zoals ‘aankomende films van 2018 gebaseerd op politici’. Als het je lukt om de long tail-zoekwoorden aan te pakken, kunnen je berichten effectief zijn.

Eenvoudigste aanpak: richt u op de gebeurtenissen
Het bloggen van evenementen is de eenvoudigste strategie gebleken voor degenen die geen ideeën meer hebben om een ​​blog te starten. Een reguliere blogger wordt echter niet uitgesloten van het bloggen van evenementen. Het kan eerder een geweldige manier zijn om wat inhoudsideeën voor uw site te vinden. Als uw blog bijvoorbeeld een technische blog is en het meest trending evenement op dit moment de FIFA World Cup is, kunt u onderwerpen genereren als “beste apps om op de hoogte te blijven van elke gebeurtenis op het FIFA Wereldkampioenschap”, of “Beste FIFA-gaming-apps om je competitie te beginnen”, enz.

Kortom, contentgeneratie is een lastig aspect. Hoe meer je observeert over de laatste gebeurtenissen, de laatste trends op het gebied van contentgeneratie, enz., hoe beter je onderwerpen zult ontdekken waarmee je kunt ontdekken.

Bron: Pritish Samantaray

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie