Coole gadgets voor mannen – 10 van de beste goodies voor je tuin

Coole gadgets voor mannen – 10 van de beste goodies voor je tuin

Als je je tuin een beetje pit wilt geven, dan kunnen deze coole gadgets voor mannen je daarbij helpen:

Bug Zapper op zonne-energie – Dit is een uitstekende tuingadget voor het omgaan met vervelende vliegen, muggen of andere vliegende narigheid als je aan het tuinieren bent. Het beste is dat je hem gewoon in de zon kunt laten staan ​​om op te laden!

Laserprojector voor buiten – Als u uw tuin er ‘s avonds spectaculair uit wilt laten zien, dan is dit misschien iets voor u. Voeg een vleugje kleur toe aan de kenmerken van je tuin met deze coole gadgets voor mannen die het zelfs mogelijk maken om verschillende kleuren tegelijk te laten zien!

Meerkleurige LED-strip – dit is een van die gadgets voor tuinieren die geweldig is voor het benadrukken van de middelpunten van uw gazon of tuin voor evenementen zoals Halloween of Kerstmis. Je kunt de opstelling zelfs naar binnen halen als je de kerstboom in je woonkamer wilt versieren!

Lampen op zonne-energie – Als u uw gazon elke nacht wilt verlichten zonder uw energierekening te schaden, dan kunnen zonne-energielampen precies de tuingadgets zijn waarnaar u op zoek bent. Richt ze gewoon waar je licht wilt en laat de zon het opladen voor je doen!

Elektronisch heksysteem voor huisdieren – Wilt u voorkomen dat uw dierbare hond uw goed onderhouden tuin verpest? Plaats de draden rond het gebied waar u wilt dat uw huisdier blijft, bevestig de zoemer aan de halsband van uw hond en u bent klaar. Als de hond besluit langs een barrière te dwalen, krijgt hij een paar ongevaarlijke elektrische schokken die sterk genoeg zijn om hun aandacht te trekken, maar te zwak om ze daadwerkelijk pijn te doen.

Drijvende zwembadfontein – Dit is een van die coole gadgets voor mannen die hun eigen zwembad hebben. Plaats de drijvende fontein eenvoudig in uw zwembad, zet hem aan en u heeft een verlichte fontein in uw zwembad! De opstelling is vooral fascinerend als de avond valt en de lichten echt opvallen!

Draagbare klemparaplu – dit is een van die gadgets voor tuinen waarmee je je eigen schaduw kunt opzetten waar je maar wilt. Trek je favoriete tuinstoel uit, klem de parasol op een van de palen en leun achterover in de schaduw met je favoriete koele drankje!

Druppelsproeier – Dit is een bijzonder handige en milieuvriendelijke gadget voor mannen waarmee de gebruiker planten water kan geven wanneer ze het meeste effect hebben. Sluit hem aan op een draadloze internettoegangsbron en je kunt hem in- of uitschakelen met je pc, tablet of smartphone.

Bug Zapper-racket – Dit geëlektrificeerde tennisracket is een van die gadgets voor tuinen die je absoluut nodig hebt als muggen je huis binnendringen. Als je er een om je hoofd ziet zoemen, sla hem dan gewoon weg met deze zapper!

Fotohokje voor vogels – Houd je van vogels kijken, maar heb je geen tijd om urenlang een bepaalde plek te verkennen? Dan zullen deze coole gadgets de vogels verleiden met een beetje voer en vervolgens foto’s maken zodra ze dat doen!

Houd deze coole gadgets voor mannen die van tuinieren houden in gedachten en je zult er een of twee kunnen uitkiezen om je te helpen bij je tuinbouwactiviteiten!

Bron: Rose Zhang

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie