Coole smartphone-gadgets

Coole smartphone-gadgets

Er zijn tegenwoordig veel coole gadgets beschikbaar op internet. Als je op zoek bent naar een aantal geweldige smartphone-gadgets, dan is hier een lijst met een aantal behoorlijk geweldige gadgets voor je lieve telefoon die je moet bekijken!

1. SELFIE RING LICHT

De selfiering is een apparaatje dat je om je telefoon doet. Het schijnt dan een licht gericht op je gezicht om je zacht, natuurlijk ogend licht te geven. Mensen vragen zich soms af hoe al die Instagram-beroemdheden hun foto’s maken. Deze gadget kan een stap op weg zijn om de perfecte foto te maken.

2. SLIM HORLOGE

De smartwatch is een mooi compliment voor je telefoon. Je hoeft niet alleen de moeite te nemen om je telefoon uit je zak of tas te halen elke keer dat je de tijd wilt controleren, je hebt nu ook de kans om berichten te controleren, muziek af te spelen en zelfs foto’s te maken vanaf je pols. Gewoon geweldig!

3. STAANDE LAADKABEL

Het is echt irritant als je je telefoon oplaadt en er lijkt geen goede plek te zijn om hem neer te zetten terwijl hij aan het opladen is. Misschien nog irritanter zijn de kabels van lage kwaliteit die bij de telefoon worden geleverd en die binnen een paar maanden kapot gaan.

Deze staande oplaadkabel voor je smartphone lost beide problemen op. Deze kabel heeft het voordeel dat hij als standaard voor je telefoon werkt, zodat je tijdens het opladen comfortabel kunt genieten van een film, YouTube of zelfs gamen.

Het is ook echt iets, en biedt maximale oplaadsnelheid, waardoor het een algeheel geweldige gadget is.

4. OPVOUWBARE BLUETOOTH-HOOFDTELEFOONS

Er zijn maar weinig gevoelens die de sensatie verslaan als je over straat loopt en geniet van een van je favoriete nummers. Het voelt alsof je de wereld bezit! Het zou zonde zijn als je er niet zo cool uitziet als je je voelt!

Deze koptelefoon is een van de coolste die je te pakken kunt krijgen! Met hun kleurrijke uiterlijk weet je dat je er net zo fashionable uitziet als altijd.

De batterij in deze draadloze koptelefoon is in een paar uur opgeladen en heeft een stand-by tijd van maximaal 120 uur. De grootte van de batterij zorgt er ook voor dat je de hele dag kunt blijven spelen!

Deze headset voldoet aan al uw eisen. Het is gemaakt van premium UV en heeft een opvouwbaar ontwerp. De meest opwindende functie is dat het TF-kaarten ondersteunt (tot 32G), waarmee je naar muziek kunt luisteren zonder verbinding te maken met een telefoon of computer. Je kunt ook een kabel gebruiken om hem met je telefoon of ander apparaat te verbinden.

Bron: Axel Benjaminson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie