Cryptocurrency-beveiliging: Bitmarque Review

Cryptocurrency-beveiliging: Bitmarque Review

Als u op zoek bent naar een betrouwbare bewaarservice voor uw digitale activa, wilt u misschien Bitmarque eens bekijken. Bitmarque, gestart in 2017, is een andere oplossing voor koude opslag, die vrij is van enig storingspunt.

De blockchain-experts achter deze service gebruiken beveiligingssystemen van militaire kwaliteit en een beveiligde offline portemonnee. Ze hebben een poging gedaan om de kloof tussen verzekeringen en cryptocurrencies te overbruggen.

Bitmarque heeft trouwens een echte, unieke verzekering geïntroduceerd voor de diepe koude opslag, een soort consortium voor bezorgde investeerders.

Het mooie van deze nieuwe service is dat het investeerders gemoedsrust biedt.

Wat cryptocurrency betreft, is het grootste probleem waarmee valutahouders worden geconfronteerd, de kwestie van beveiliging. Met andere woorden, ze maken zich zorgen over het verlies van hun digitale geld. Dit is waar Bitmarque te hulp komt.

Het bedrijf heeft zijn eigen digitale activa, veel financiële instellingen en offline activa, en daarom is het de enige verzekerde custodian-serviceprovider voor degenen die cryptocurrency hebben.

laten we deze service eens nader bekijken.

Wat is Bitmarque?

Zoals eerder vermeld, is Bitmarque een unieke service omdat het een verzekerde bewaarservice biedt voor houders van cryptocurrency.

Deze service is een pure koelopslagoplossing. Het is een combinatie van multi-sig-goedkeuringen en slimme contracten met diepere beschermingsmethoden. Daarom is dit systeem verzekerd door een krachtig financieel consortium. Het biedt dus een financieel consortium dat uw valuta een hoog niveau van veiligheid en beveiliging geeft. Uw deposito’s zijn veilig. U hoeft zich geen zorgen over hen te maken.

Hoe veilig zal uw bedrijf zijn?

De provider maakt gebruik van beveiligingsprotocollen op militair niveau, offline systemen en koude opslag. Voor extra veiligheid worden de systemen over de hele wereld op geheime locaties geïnstalleerd. Bovendien maken ze gebruik van een aantal versleutelde firewalllagen voor de hoogste mate van bescherming.

Aangezien er veel goedkeuringssystemen zijn, kunt u er zeker van zijn dat de digitale activa nergens heen gaan, wat voor soort bedreigingen er ook zijn. De medewerkers van het bedrijf of het hoogste management hebben geen volledige toegang tot uw activa, tenzij u uw toestemming geeft.

Hoe beschermt de service uw digitale activa?

Als u zich zorgen maakt over de bescherming van uw digitale activa, weet dan dat de beveiligingsprotocollen net zo veilig zijn als de protocollen die door het leger worden gebruikt. Het bedrijf heeft een technologische oplossing die een hoog niveau van codering en beveiligingsprotocollen biedt. Het gebruik van slimme contracten en fysieke kluizen op verschillende geheime locaties over de hele wereld zorgen ervoor dat uw digitale activa altijd in goede handen zijn.

Ondersteunde cryptovaluta

U kunt zowel Litecoin als Bitcoin storten, maar u kunt ook contact opnemen met Bitmarque om meer te weten te komen over andere valuta’s. Ze ondersteunen echter wel andere cryptocurrencies.

Kosten

Als u lid wilt worden van de service, moet u eenmalig inschrijfgeld en een klein bedrag per maand en banktransactiekosten betalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bitmarque.

Deelnemen zonder aanbeveling

U kunt niet deelnemen zonder een aanbeveling, tenzij u aan bepaalde criteria voldoet. Het is beter om contact op te nemen met het bedrijf om de zaak te bespreken.

Dit was dus een korte bespreking van Bitmarque. Ik hoop dat dit helpt.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie