Cryptocurrency-gemeenschappen

Cryptocurrency-gemeenschappen

Als je geïnteresseerd bent om actiever en betrokken te worden in het blockchain-tijdperk, wordt het tijd dat je deel gaat uitmaken van een ondersteunende cryptocurrency-gemeenschap. Maar voordat je dat kunt doen, moet je zeker meer te weten komen over de gemeenschappen.

  1. Bitcoin (BTC)-gemeenschap

Het baanbrekende blockchain-activum was Bitcoin. Het verhaal gaat dat de maker van bitcoin nog steeds een miljoen bitcoins heeft die niet in de crypto-ruimte worden vrijgegeven. De gemeenschap geniet een grote en loyale aanhang van bijna die-hard supporters. Ze zijn ervaren in zowel kwantiteit als kwaliteit.

Er wordt gezegd dat de gemeenschap een ontelbaar aantal zeer bekwame crypto-beïnvloeders herbergt. De community blijft een van de grootste netwerken binnen de cryptowereld.

  1. Ethereum (ETH)-gemeenschap

De gemeenschap heeft sterke netwerken met opmerkelijke investeerders. Deze investeerders financieren voortdurend haar projecten. Het wordt gekenmerkt door het Ethereum Community Fund, een geesteskind van startups die met het netwerk werken. Van het gemeenschapsfonds is bekend dat het een enorme aanhang trekt. De gemeenschap financiert projecten die infrastructuur op het Ethereum-netwerk willen opzetten.

Het platform is flexibel en kan verschillende doelen bereiken, waardoor het een voorkeursbestemming is voor ontwikkelaars.

  1. Substratum (SUB) Gemeenschap

Het hoofddoel van de gemeenschap is om het internet te decentraliseren. Dit doel heeft ertoe geleid dat het een flink aantal volgers heeft verdiend. Het wil decentralisatie van internet bereiken door het monopolie van internet dat er al eeuwen is, te veranderen. Het maakt geen gebruik van gecentraliseerde servers.

Het is bekend dat SUB zich richt op de gemeenschap als onderdeel van zijn fundamentele visie.

  1. Bytecoin (BCN)

Bytecoin is een van de pioniers op het gebied van privacymunten. Het bestond al voordat crypto bekend was. Door de inspanningen van de gemeenschap is een succesvolle creatie van virtuele valuta mogelijk gemaakt via zijn vorken. Dit heeft de populariteit van Bytecoin vergroot. De community steunt dan ook met veel vertrouwen de zaak van het platform.

  1. Golven platform (GOLVEN)

WAVES is een van de platforms die de processen van token-uitgifte en crowdfunding betaalbaarder willen maken voor de massa. Een van de belangrijkste doelen is om een ​​revolutie teweeg te brengen op het gebied van token-uitgifte en crowdfunding.

De gemeenschap geniet massale aanhang van gepassioneerde ontwikkelaars en de gemeenschap. Bovendien heeft de Waves Community Token (WCT) de betrokkenheid van de community bij het Waves-team verbeterd. Met het token kan de eigenaar nieuwe projecten beoordelen die lid worden van het platform om toegang te krijgen tot toekomstige beloningen.

  1. Lisk (LSK)

De LSK is een gedecentraliseerd project dat wordt gevolgd door een sterke gemeenschap. Het platform richt zich op softwareontwikkeling. Bovendien richt het zich op echte verbeteringen van klagen over prijsdynamiek.

Het platform maakt gebruik van gemeenschapsparticipatie op hoog niveau bij het bestuur van zijn structuur. Het platform heeft al veel baat bij deelname van de gemeenschap.

De cultuur van cryptocurrency wint elk jaar aan enthousiasme en acceptatie. Degenen die geïnteresseerd zijn in de activiteiten van het blockchain-tijdperk, moeten meer weten over de crypto-ruimte. Naast deze communities zijn er nog andere zoals Dogecoin, Monero, Nano, EOS en Ripple.

De groei van cryptocurrency-gemeenschappen wordt gemotiveerd door de wet van Metcalfe die stelt dat: De waarde van een netwerk toeneemt in directe verhouding tot het aantal deelnemers aan dat netwerk.

Bron: Lisa An Freeman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie