Dankzij betaalbare en betrouwbare thuiszorgservice plus technologie is het leven veel helderder

Dankzij betaalbare en betrouwbare thuiszorgservice plus technologie is het leven veel helderder

Het is vaak een moeilijke keuze voor gezinnen om een ​​ouder familielid te helpen. Je zou je zeker schuldig voelen als je de verkeerde beslissing had genomen en je zou nooit willen dat iemand de verkeerde beslissing voor je nam, als jij degene was die zorg nodig had. Dus als het gaat om facilitaire zorg of thuiszorg, moet de keuze met mededogen worden gemaakt, het moet uit het hart komen – wat is het beste, en als ik het was, wat zou ik dan willen?

We willen allemaal graag geloven dat thuiszorg de beste optie zou zijn, maar wat als er nogal ernstige medische problemen zijn en u zich daar zorgen over maakt? Nou, misschien kan een door een arts aanbevolen medisch bewakingsapparaat die extra laag veiligheid en gemoedsrust bieden. Laat het me uitleggen, want de innovatieve medische hulpmiddelen van vandaag lijken klaar om de kloof te overbruggen.

Er was zelfs een geweldig artikel in de Wall Street Journal op 26 juli 2018 met de titel; “Een technische test om senioren langer thuis te houden” door James Moore. Het artikel merkte op hoe nieuwe medische monitoring en het ‘Internet of Things’ (IoT) ervoor zorgden dat artsen zich veilig voelden omdat hun patiënten thuis waren in plaats van in een dure raad en zorginstelling, verpleeghuis of begeleid wonen locatie. verschillende nieuwe technologieën aan de horizon en vele die al op de markt zijn gekomen.

Het artikel maakt een groot punt. Zie je, als je een verzorger in huis hebt die je familielid als familie behandelt, dan heb je gezelschap en minder kans op depressie. Je hebt ook iemand die de maaltijdplanning doet en de cliënt eraan herinnert wanneer het medicatietijd is. Er is iemand die helpt. Ondertussen, als u ook apparaten voor gezondheidsbewaking heeft, waarschuwen deze de arts als er iets mis is, net zoals een van de verpleegsters in een verpleeghuis zou doen. Als je erover nadenkt, is dat niet hetzelfde als in een verpleeghuis of een bejaardentehuis?

Natuurlijk is dat zo, en denk er even over na; wat is de verhouding van verpleegkundigen of helpers in een directie- en zorginstelling; zes-op-een of meer? Dus als je een verzorger hebt, is de verhouding één-op-één en mag je moeder of vader in hun huis blijven – en we weten allemaal dat de overgang van je huis naar een faciliteit je kwaliteit van leven volledig verstoort.

Betekent dit dan dat verpleeghuizen, assistentiewoningen of kost en inwoning tot het verleden behoren? Nou, niet waarschijnlijk, want er is een wachtlijst bij de meeste van dit soort zorginstellingen en ze hebben nog steeds een zeer hoge prijs. Dus ze gaan natuurlijk niet snel weg. Toch is het artikel heel logisch en zet het je zeker aan het denken. En ik denk dat ik je zou willen verlaten met die gedachte van de dag. Wees gezond, leef goed en leef met alle middelen het langst!

Bron: Lance Winslow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie