Datawetenschap en het toenemende belang ervan in cyberbeveiliging [Big Data Analytics]

Datawetenschap en het toenemende belang ervan in cyberbeveiliging [Big Data Analytics]

Gegevenswetenschap en cyberbeveiliging – wat is big data-analyse? Waarom zijn machine learning-toepassingen zo belangrijk? Waarom moest InfoSec Professionals meer te weten komen over DS? Wat te weten over “databots” als data science professional? Verschillen in datawetenschap versus machine learning? Hoe cyberbeveiligingstaken te kraken met datawetenschapsvoordeel?

DS is een veelzijdig veld dat wetenschappelijke technieken, methoden, algoritmen en beveiligingspraktijken gebruikt om informatie en inzichten te extraheren.

Met behulp van DS-tools zoals Machine Learning en Big Data Analytics kunnen bedrijven nu toegang krijgen tot zinvolle inzichten die verborgen zijn in enorme datasets.

Dit is waar DS kan helpen om een significante en blijvende impact te creëren.

DS en cyberbeveiliging, twee van de meest populaire loopbaantrajecten, liggen op ramkoers. Zeer intelligente, ervaren senior managers begrijpen het belang of de complexiteit van DS en cyberbeveiliging niet helemaal. “Er is een waanzinnige stormloop op het gebied van cyberbeveiligingsoplossingen om de termen machine learning, analyse en DS te gebruiken in combinatie met beveiligingsproducten. Het CERT Data Science and Cybersecurity Symposium belichtte de vooruitgang in DS, beoordeelde gebruiksscenario’s van de overheid en demonstreerde gerelateerde tools. Applied DS for Cyber Security. In de wereld van vandaag worden we aangevallen door steeds grotere hoeveelheden gegevens en steeds geavanceerdere aanvallen. Het programma is ontworpen om de kennis van studenten op te bouwen en hun expertise te ontwikkelen op het gebied van netwerkbeveiliging, cryptografie, DS en big data-analyse . Het NACE Center en BHEF hebben onderzoek gedaan naar twee vaardigheden die waarschijnlijk belangrijk zullen zijn in de toekomstige economie: data-analyse en cyberbeveiligingsvaardigheden. Een datawetenschapper is een professional met een mix van vaardigheden op het gebied van informatica, wiskunde en cyberbeveiligingsdomeinexpertise. Cyberbeveiliging is een snelgroeiend veld in een wereld die altijd met elkaar verbonden is. Leer waarom het ertoe doet en wat datawetenschap ermee te maken heeft. Datawetenschap, een lang met technologieën als machine learning en kunstmatige intelligentie, heeft zijn weg gevonden naar talloze beveiligingsproducten. Toonaangevende experts op het gebied van datawetenschap en cyberbeveiliging die een reeks onderwerpen bespreken die verband houden met de rol die -DS speelt bij het aanpakken van de problemen.

Het kennisgedeelte illustreert de onderlinge relatie tussen verschillende technieken en methoden voor gegevensbeheer, analyse en beslissingsondersteuning die algemeen worden toegepast. Nu automatisering en AI in staat zijn om taken over te nemen die mensen nodig hebben, kunnen gegevensanalyse en cyberbeveiliging het gemakkelijker vinden om geschoolde werknemers in dienst nemen. Hoewel tools voor machine learning vaak in tal van toepassingen worden gebruikt, moet de grote opkomst van geavanceerde analyses op het gebied van cyberbeveiliging nog komen. En dat zal interessant zijn om de toekomstige tools te zien om mee om te gaan. Duimen.

Bron: Vinayak SP

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie