De 3 meest populaire online back-upservices

De 3 meest populaire online back-upservices

Populaire back-upservices worden al geruime tijd besproken door de leiders op het gebied van computing. De reden dat de meeste mensen back-upservices gebruiken, is omdat ze weten dat hun informatie veilig is als er iets zou gebeuren in hun huis of bedrijf. Hoewel velen zich afvragen wat er zou kunnen gebeuren, zijn er zaken als diefstal en brand. Als al uw opgeslagen gegevens op een of twee computers staan ​​en deze computers zich in hetzelfde gebouw bevinden en er gebeurt iets, dan zijn alle gegevens verdwenen. Door een goede back-upservice te hebben, weet u dat al uw belangrijke gegevens veilig zijn opgeborgen en op elk moment kunnen worden teruggehaald. Laten we eens kijken naar de 3 meest populaire back-upservices.

Backblaze

Backblaze is een van de meer populaire back-upservices die wordt aangeboden tegen een zeer concurrerende prijs. Het grote voordeel van Backblaze is dat de back-up onbeperkt is. Dit programma scant uw computer voortdurend op nieuwe e-mails, documenten en afbeeldingen. Vertel je het programma wat je wilt opslaan en dan heb je er geen omkijken meer naar. Het enige met Backblaze dat als een oplichter is vermeld, is dat wanneer u een bestand van uw harde schijf verwijdert, het ook binnen dertig dagen van hun server wordt verwijderd. Dit kan voor sommige mensen problemen veroorzaken. Maar als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor een back-up die eenvoudig te bedienen is, dan is Backblaze een goede keuze. Geen poespas en zeer betaalbaar.

Carboniet

Carbonite is voor velen een favoriet op het gebied van computer- en back-upsystemen. Zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Carbonite was de allereerste back-upservice die één vast bedrag voor de service aanbood zonder extra kosten. Deze prijsstelling was slechts één factor waarom Carbonite een van de topfavorieten werd. Een andere factor is het gemak waarmee dit programma wordt uitgevoerd. Ga naar de website, download het programma en de gebruiker is klaar om te gaan. Eenvoudige interface maakt het mogelijk voor degenen die dit soort dingen nog nooit eerder hebben gedaan. Velen die nieuw zijn op het gebied van computers, aarzelen erg om back-upservices uit te proberen, omdat velen hebben bewezen ingewikkeld en kostbaar te zijn. Met Carbonite krijgt de gebruiker onbeperkte ruimte, automatisch een back-up van e-mails, documenten en foto’s. Bovenal is het een set en vergeet zonder gedoe en de onbeperkte ruimte maakt het super ontspannend.

CrashPlan

CrashPlan is de laatste in de verzameling van de top 3 back-upservices. CrashPlan is ook gemakkelijk te gebruiken en heeft een betaalbare prijs. Het ding met CrashPlan is dat dit plan geweldige functies heeft die sommige andere niet bieden. Het is gratis om een ​​back-up van uw gegevens of informatie lokaal of op de computer van een vriend te maken met CrashPlan. Deze service wordt niet aangeboden bij veel van de andere back-upplannen. De service is betaalbaar voor ongeveer $ 5 per maand voor onbeperkte back-up en er kan meer dan één computersysteem zijn waarvan een back-up wordt gemaakt. Als u een bestand van uw computer of harde schijf verwijdert, wordt het niet van de back-upserver verwijderd. Dit is een pro voor gebruikers die ruimte op hun harde schijven willen besparen zonder zich zorgen te hoeven maken over het verliezen van informatie. Veel andere back-upservices zullen de informatie na een bepaalde tijdsperiode verwijderen. Als u niet wilt dat het CrashPlan-systeem specifieke informatie bevat, kan de gebruiker het commando geven om het te verwijderen.

Bron: Jason Kay

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie