De A7100 Android 4.0-smartphone

De A7100 Android 4.0-smartphone

De A7100 Android 4.0 smartphone maakt gebruik van het krachtige Android 4.2 besturingssysteem en de MTK 6515 CPU. Het biedt u een soepele gebruikersinterface, stabiele signaalondersteuning en de surfsnelheid op het web is betrouwbaar. Het is uitgerust met een capacitief multi-touchscreen van 4,0 inch dat onder andere Bluetooth, Wi-Fi en dubbele camera ondersteunt. Met dit apparaat in uw handen krijgt u het gevoel van empowerment dat gepaard gaat met de wetenschap dat alles binnen handbereik is.

Hoogtepunten van het product

Het capacitieve multi-touchscreen van de smartphone maakt gebruik van alle functies binnen uw gemakkelijke toegang. Met het krachtige Android 4.0-besturingssysteem kun je tientallen Android-apps downloaden die je telefoon functioneler en krachtiger maken. De telefoon ondersteunt Wi-Fi, wat het surfen op het web gemakkelijk en handig maakt. De A 7100 wordt geleverd met dubbele camera, Bluetooth, MP3, MSN en MP4, wat je leven zeker levendiger maakt door hoogwaardige audio- en visuele mogelijkheden.

algemene specificaties

Het A7100-model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit en blauw. Deze smartphone is een standaard GSM-telefoon. Naast het ondersteunen van audioformaten zoals MIDI en MP3, ondersteunt het ook videoformaten zoals MPG 4 3GP en AVI. De camera aan de voorkant van 1,3 megapixels en de camera aan de achterkant van 3,0 megapixels zorgen ervoor dat je kunt genieten van videobellen en kwaliteitsfoto’s maken.

Deze telefoon wordt niet ondersteund door GPS. Het heeft echter een betrouwbaar FM-radiosignaal waarmee u op de hoogte kunt blijven van de actualiteit en onderweg van uw muziek kunt genieten. Je kunt het gebruiken met een 3,5 mm USB-oortelefooninterface. Het wordt ook geleverd met een stroominterface.

Enkele van de tools die u op deze telefoon kunt gebruiken, zijn een rekenmachine, een V-kaart, e-mail, agenda of schema en MP3/MP4. Het heeft een scherm van 4 inch waarmee u onderweg video’s, foto’s enz. kunt bekijken. Het heeft een schermresolutie van 320*480, 16.9.

Het heeft een oplaadbare batterij van 2100Amh. De lithiumbatterij wordt gevoed door een oplader van 110-220v. Dit maakt je leven gemakkelijker omdat je de batterij anderhalf jaar kunt gebruiken. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de hoge vervangingskosten die gepaard gaan met andere soorten batterijen.

Deze telefoon kan worden gekocht met een jaar fabrieksgarantie. De garantie wordt direct gegarandeerd door de fabrikant. De garantie is van toepassing in het geval dat de functies van de telefoon defect raken. Het dekt echter geen fysieke schade of enige schade die het gevolg kan zijn van onjuist telefoongebruik.

Klanten met eventuele complicaties kunnen hun handsets naar het kantoor van de PA sturen. De telefoon wordt vervolgens doorgestuurd naar de fabrikant waar eventuele vervanging of reparaties kunnen worden afgehandeld. Voortgang op uw A7100 Android 4.0-smartphone kan worden geleverd door de PA.

Bron: Shelia Z Smithson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie