De ADD-gids voor geld verdienen via internet – Word rijk Klik door Marc Ostrofsky Boekrecensie

De ADD-gids voor geld verdienen via internet – Word rijk Klik door Marc Ostrofsky Boekrecensie

Gevuld zoals oma’s Thanksgiving-kalkoen?

Online geld verdienen. Mmmm, klinkt dat niet geweldig! Makkelijk geld, toch? Nou, misschien zou het kunnen zijn volgens de internetpionier van de miljonair, Marc Ostrofsky. In zijn boek, Rijk worden klik, Ostrofsky biedt meerdere ideeën om geld te verdienen en voorbeelden van mensen die ze gebruikten om online geld te verdienen, veel geld. Naast verschillende pagina’s met lofbetuigingen over het boek (meestal van andere succesvolle online marketeers), bevat het boek 17 volledige hoofdstukken met methoden om mogelijk in te breken op de geldmarkt op internet. De heer Ostrofsky geeft de lezer ook input over het ontwikkelen van een mentaliteit om in dit bedrijf te stappen, plus tal van verwijzingen naar bronnen voor tools of aanvullende informatie.

Wat ik leuk vond aan dit boek is het feit dat het inderdaad de goederen levert. De gepresenteerde methoden zijn beproefde methoden om geld te verdienen op internet en Ostrofsky geeft u voldoende informatie over de methode om in ieder geval aan de slag te gaan, mocht u verder willen gaan. Dus wat kwantiteit betreft, is dit boek zonder meer een winnaar. Als ik zou gaan zitten en een lijst zou maken van alle manieren waarop je misschien geld kunt verdienen op internet, van het verkopen van persoonlijke items op eBay tot het verkopen van domeinnamen voor miljoenen dollars (Ok, misschien is de domeinnaam voor miljoenen dollars ‘ Het ligt niet meer voor het grijpen – tenzij je de toekomst van de dotMobi-domeinen in de gaten houdt), denk ik niet dat ik het veld beter had kunnen behandelen dan dit boek doet.

Het andere dat ik leuk vond aan dit boek, zijn de beschikbare bronnen. Binnen elke methode die in het boek wordt beschreven, levert Ostrofsky goed werk door links te bieden naar bronnen voor tools of providers die waardevol zijn voor de beginnende ondernemer. Bovendien is er aan het einde van het boek een heel hoofdstuk gewijd aan informatie over bronnen en leveranciers.

Omdat Rijk worden klik staat boordevol informatie waar serieuze kijkers naar internetmogelijkheden baat bij kunnen hebben, ik raad het ten zeerste aan. Ik juich de stijl van de auteur toe om belangrijke sleutelprocessen te presenteren in gemakkelijk te volgen genummerde reeksen of met opsommingstekens. Als iemand die veel technische informatie op internet of in boeken leest, is het verfrissend om te zien hoe de stappen zijn opgedeeld in kleine stukjes die gemakkelijk te lezen en te verwerken zijn. Het boek is ook opgedeeld in kleine subhoofdstukken, dus het gaat vrij snel en voor degenen onder ons die misschien maar in één of twee specifieke methoden geïnteresseerd zijn, is het boek zo ingedeeld dat ze er gemakkelijk in passen. Ik raad dit natuurlijk niet aan, want je krijgt niet waar voor je geld uit het boek door gewoon een paar methoden te kiezen.

Nu mijn korreltje zout

Ondanks mijn aanbeveling van het boek, om een ​​eerlijke waarschuwing te geven aan iedereen die zijn hand boven de “koop nu”-knop op Amazon hield; Ik wil graag een paar dingen naar voren brengen die ik niet leuk vond aan het boek.

Ten eerste – hoewel het boek lijkt te zijn georganiseerd in een mooi standaard Microsoft Word-overzicht met titels en ondertitels met tekst eraan, loopt de organisatie van de gedachten van de auteur soms een beetje uit de hand. In het hoofdstuk met de titel “Incasseren van uw betalingen – snel en gemakkelijk”, gaat de auteur bijvoorbeeld in op het innen van betalingen met creditcards en het gebruik van dropshipping enzovoort. Tot nu toe, zo goed. Maar midden daartussen presenteert hij een stroomschema en een concept over databasemarketing en vertelt hij over de kwalificerende en verkopende leads. Wat? Wat heeft dit te maken met betaald krijgen? Ik vond voorbeelden van deze ADD-schrijfstijl door het hele boek heen, die meer kunnen worden toegeschreven aan slechte redactie dan aan slechte auteurs, maar het neemt hoe dan ook behoorlijk wat af van de stroom.

Ten tweede – je kunt niet door het boek komen zonder je ook een beetje gesnookerd te voelen. Het is duidelijk dat veel van de door de auteur verstrekte referenties moeten worden verkregen via een link naar zijn website. Dit is ongetwijfeld bedoeld voor een geldelijke band met dat product of die dienst waarnaar wordt verwezen. terwijl het boek IS over online geld verdienen en ik kan de auteur niet verwijten dat hij probeert geld te verdienen zoals hij u, de lezer voorstelt, het zou zo verfrissend zijn om een ​​boek te lezen over online marketing of geld verdienen dat echt altruïstisch is van de auteur (zoals ze beweren dat ze zijn.) “Ik heb geld verdiend, dus ik wil teruggeven, bla, bla, bla …” Vergis je niet; naast de winst die Ostrofsky maakt met de verkoop van boeken, is het zijn bedoeling om u, de lezer, aan te spreken als een potentiële inkomstenbron. Houd daar dus rekening mee. Persoonlijk heb ik er geen probleem mee en eerlijk gezegd, als ik de kans zou krijgen, zou ik waarschijnlijk zelf hetzelfde doen. Toch is het leuk om te dromen van het geven van individuen wiens enige motief is om iets terug te geven aan de gemeenschap.

Tot slot, het laatste dat ik niet leuk vond aan het boek, is de zelfverheerlijking van de auteur die door het hele boek wordt bespat. Nogmaals, dit is heel typerend voor dit type boek waarbij de auteur zijn/haar eigen succes gebruikt als het meest lichtende voorbeeld van hoe te doen wat ze in hun boeken promoten. Misschien ben ik hier niet eerlijk, want we zouden natuurlijk niets van de auteur willen horen, tenzij ze iets hadden gedaan om zichzelf als expert op dit gebied te profileren. Toch blijf ik hopen er een te vinden die niet zo is. Ik denk dat het heel goed mogelijk is om je succes te presenteren zonder over te komen als een ego-maniak namedropper. Rijk worden klik is niet zo erg maar er zat genoeg zelfverheerlijking in het boek om me af en toe te irriteren.

Samenvatting

Oké, dus misschien ben ik jaloers of misschien ben ik gewoon nooit geschikt geweest voor overdreven verkoopstereotypen die de neiging hebben om deze geld verdienende boeken te schrijven. Hint, hint…betekent dit dat dit type persoonlijkheid een vereiste is in mindset om succesvol te zijn? Nee, ik geloof niet echt dat dat waar is. Als je nadenkt over de concepten die in dit boek worden gepromoot voor ‘online’ succes, wat inhoudt dat individuele prestaties, niet-zakelijke prestaties, zelfondernemerschap en een onafhankelijke geest worden genoemd, zou logischerwijs het tegenovergestelde waar kunnen zijn. Ik heb meneer Ostrofsky een beetje verdrietig gemaakt vanwege zijn verkoperachtige stijl in het boek, maar desalniettemin juich ik hem nog steeds toe voor het creëren van een verhaal en een voorbeeld van individuele geest en vindingrijkheid. Dit zijn de verhalen die ons interesseren en ons ertoe brengen boeken te kopen om te zien of er iets is dat we kunnen doen om deze verhalen na te bootsen.

Dit boek staat te vol met goede informatie om het niet te lezen. Het kan zijn dat je een specifieke methode die je aanspreekt wat verder moet onderzoeken, maar het boek geeft wel een uitgebreid overzicht van elke gepresenteerde methode. Ik beoordeel een boek van dit genre, dat bedoeld is om te informeren en onderwijzen, op hoeveel ik daadwerkelijk heb geleerd. En ik heb van dit boek geleerd, plus ik heb ook een aantal goede ideeën en bronnen gekregen die ik van plan ben om verder te onderzoeken. Ik voel dat jij dat ook zult doen.

Bron: Joleen Halloran

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie