De Apple iPhone 10th Anniversary Edition iPhone X

De Apple iPhone 10th Anniversary Edition iPhone X

Apple het is een tijdje geleden dat Apple het lanceerde. Apple iPhone X de 10e verjaardagsrelease, sindsdien had het een groot effect op de klanten met zijn hele voorscherm dat volledig het display is. De iPhone-gebruikers zullen dit nieuwe product zeker kopen.

De visie van Apple is om te helpen een smartphone te maken die volledig het beeldscherm zelf is. Een dus meeslepend dat gadget zelf gaat weg in de ontmoeting en een daarom slim het kan reageren op een kraan, je tone of voice en eigenlijk een glimp. Nou, Apple heb je nu zeker uitgevoerd met je nieuwe iPhone keer dat het mogelijk is.

De iPhone X wordt geleverd met een 5,8-inch scherm dat een topretina-scherm is, het maakt gebruik van nieuwe technieken en technologie om de rondingen van het ontwerp precies te volgen, helemaal tot aan de afgeronde randen elegant. Het biedt het eerste OLED-scherm dat voldoet aan de eisen van de iPhone met een HDR-scherm met een contrastverhouding van 1.000.000 tot 1.

De dubbele 12 megapixel videocamera die detectoren levert maakt Encounter ID mogelijk. Je ontmoeting is tegenwoordig meestal je beveiligingswachtwoord, het is vers en beschermd en het heeft ook niet echt een vingerafdrukscanner. De Encounter ID wordt meestal toegestaan ​​door de TrueDepth-camcorder en analyseert zelfs meer dan 30.000 onzichtbare punten om een ​​exacte dieptekaart van uw gezicht te maken.

Je kunt ook animoji maken met de nieuwe emoji-functie met behulp van de nieuwe True Depth-camera die meer dan 50 verschillende spierbewegingen analyseert om je uitdrukking in 12 Animoji te spiegelen.

De A11 Bionic is de krachtigste en slimste chip ooit in een smartphone met een capaciteit van 600 miljard procedures per seconde. De vier effectiviteitskernen in de gloednieuwe Processor zijn tot 70% sneller dan A10 Blend. A11 Bionic-mogelijkheden opmerkelijke ontmoetingen bij het bedienen van videogames en -applicaties.

iPhone X Back-knop die het volledige scherm gebruikt, vereist een nieuw besturingssysteem met nieuwe functies en functies. Apple presenteert verse IOS 11, waarmee je animoji in communicatie kunt sturen en ook Siri je persoonlijke DJ kunt maken.

Apple iPhone X met een tweede generatie controller en een op maat gemaakte elektrische batterijstijl die tot 2 uur langer meegaat dan die van iPhone 7.

De Apple iPhone X is een smartphone met één simkaart (GSM) die een Nano-simkaart accepteert. Connectiviteitskeuzes bestaan ​​uit Wi-Fi, GPS-navigatie, Bluetooth, NFC, 3G en 4G (met ondersteuning voor Muziekgroep 40 gebruikt door sommige LTE-systemen in India). Detectoren op de telefoon bestaan ​​uit naderingssensor, versnellingsmeter, omgevingslichtsensor, barometer en gyroscoop.

Bron: Amar Kakkar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie