De beginnershandleiding voor het wisselen van cryptovaluta

De beginnershandleiding voor het wisselen van cryptovaluta

Cryptocurrency Exchange of Digital Currency Exchange is een bedrijf waarbij cryptocurrency wordt uitgewisseld met andere activa, zoals geld of andere digitale valuta. Het is een webservice die elektronische transacties in elektronische vormen aanbiedt en daarvoor vergoedingen in rekening brengt.

Alle transacties of bewerkingen met Digital Currency Exchange kunnen worden gedaan via debet- en creditcards, postwissel of andere soorten geldoverdracht. Dit artikel gaat over het bespreken van de verschillende cryptocurrency-uitwisselingen die crypto-valutahandel voor beginners vergemakkelijken en wat ze bieden op het gebied van beschikbaarheid, gebruiksgemak, veiligheid, stortings-/opnamemethoden en kosten. We hopen dat deze gids voor cryptocurrency-handel u kan helpen om aan de slag te gaan met cryptocurrency-uitwisselingen.

Coinbase/GDAX

Coinbase is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in San Francisco, Californië. Het is beschikbaar in 32 landen en bedient momenteel meer dan 10 miljoen klanten. Het werd gelanceerd in 2012 en heeft een gebruiksvriendelijke interface die digitale valutawissel een gemakkelijke taak maakt voor een niet-technisch persoon. Het is ook beschikbaar voor zowel iOS als Android. Helaas biedt Coinbase geen crypto-valutamining voor beginners en is het slechts een uitwisseling.

Vanaf nu biedt het vier munten, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin. Het wisselt digitale valuta uit met Amerikaanse dollars, euro’s en Britse ponden. Met minimale overboekingskosten heeft Coinbase nog nooit een inbreuk op de beveiliging meegemaakt, waardoor het een perfect platform is voor het wisselen van digitale valuta. Daarnaast biedt Coinbase ook een volwaardige geavanceerde exchange genaamd GDAX. Het biedt meer geavanceerde functies en andere en betere handelskosten dan Coinbase.

Bitstempel

Bitstamp is een ander platform dat digitale valuta-uitwisseling biedt. Het is relatief eenvoudig te gebruiken en biedt meer geavanceerde functies via TradeView. Bitstamp biedt munten aan zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Ripple. Het wisselt digitale valuta uit met Amerikaanse dollars en euro’s. U kunt de nieuwste crypto-valutahandeltechnieken in deze uitwisseling in de praktijk brengen.

Het biedt vaste stortingen via bankoverschrijvingen en ondersteunt debet-/creditcards. Misschien is het enige nadeel dat u in Bitstamp kunt vinden, enigszins hoge kosten en het feit dat het in 7 jaar na zijn werking één beveiligingsinbreuk heeft opgelopen. Niettemin is het een van de meest betrouwbare beurzen. Het is beschikbaar in zowel iOS als Android.

tweeling

Gemini is een in het VK gevestigd bedrijf dat in 2015 werd gelanceerd door de Winklevoss-tweeling. Het is beschikbaar in enkele landen, waaronder de VS, Canada, Hong-Kong, Singapore en Zuid-Korea. Een van de nadelen van dit platform is dat het niet bijzonder gebruiksvriendelijk is. Beginners worden dus niet aangeraden om dit platform te gebruiken.

Het biedt twee munten en 1 FLAT-valuta Bitcoin Cash, Ehtereum en Amerikaanse dollars. Gemini volgt strikte protocollen als het gaat om beveiliging en vanaf 2018 is het geen enkele inbreuk op de beveiliging tegengekomen, waardoor het een van de meest veilige en betrouwbare digitale valutaplatforms is. Het is echter belangrijk om beleggingsstrategieën voor digitale valuta te hebben voordat u begint met handelen.

Digitale vinkjes

Digital ticks is een moderne crypto-uitwisseling die een gamechanger wil zijn in deze sector. Ze hebben veel van de nieuwste technieken geïmplementeerd, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om te beginnen met handelen.

Het heeft een unieke functie, een Single Portfolio View genaamd, waarmee de handelaren alle posities in één enkele portefeuille kunnen zien. Het zou voor handelaren gemakkelijk zijn om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot de cryptocurrency-uitwisseling door deze unieke functie te gebruiken. Het ondersteunt ook Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dashcoin.

Kraken

Kraken is een van de oudste cryptocurreny-uitwisselingsplatforms. Kraken, gelanceerd in 2011, is de grootste beurs in termen van volume en liquiditeit voor EUR-handelsparen. Het bedient wereldwijd, inclusief de VS.

Kraken biedt een verscheidenheid aan munten, waaronder Bitcoin Cash, Ethereum, Monero, Augur, Litecoin en nog veel meer. Het ondersteunt ook stortingen/opnames via bankoverschrijvingen en cryptocurrencies. Met een niet zo vriendelijke gebruikersinterface, lijdt het ook aan stabiliteits- en prestatieproblemen, maar desalniettemin is het een goed platform voor cryptocurrency-uitwisselingen.

Bitfinex

Bitfinex is het grootste cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Het werd gelanceerd in 2012 en heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt een aantal geavanceerde functies zoals margehandel, margefinanciering enz. Het is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-platforms. Het biedt BTC, BCH, ETH, LTC, IOTA, XMR en NEO.

Net als de vorige cryptocurrency-uitwisselingen, ondersteunt het opnames met Amerikaanse dollars en euro’s via bankoverschrijvingen. Bitfinex heeft twee beveiligingsinbreuken gehad, de eerste was in mei 2015, wat resulteerde in een verlies van $ 330.000. En de tweede in augustus 2016 resulteerde in een verlies van $ 72 miljoen.

EtherDelta

EtherDelta is een gedecentraliseerde uitwisseling die direct peer-to-peer-verbindingen ondersteunt. Het is heel anders dan het eerder besproken cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Hier worden fondsen vastgehouden in een slim contract op een Ethereum-netwerk waarvan u als enige verantwoordelijk bent voor het storten en opnemen van. Momenteel ondersteunt EtherDelta alleen op Ehtereum gebaseerde tokens.

EtherDelta heeft een nogal verwarrende interface die het voor gebruikers moeilijk maakt om cryptocurrency-uitwisselingsoperaties uit te voeren. Bij één gelegenheid probeerde iemand 750 Kyber te kopen voor 0,007 ETH per stuk, maar kocht uiteindelijk 0,007 KNC voor 750 ETH.

Gevolgtrekking

Na het bekijken van de verschillende cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, kunnen we gerust zeggen dat Coinbase en Bitstamp opvallen in termen van goede functies zoals beveiliging, gebruiksvriendelijke interface, meerdere opname-/overdrachtsmethoden en nog veel meer.

Ik zou ze niet perfect willen noemen, maar ik zou aanraden dat dit de veiligste gok is die je kunt maken. Elk cryptocurrency-uitwisselingsplatform is uniek op zijn eigen manier en heeft zowel voor- als nadelen. We hoeven alleen degene te kiezen die bij onze behoeften past. We hopen dat deze gids over het wisselen en handelen in cryptovaluta u een voorsprong geeft op uw reis naar cryptovalutahandel.

Bron: Ashutosh Jadhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie