De beste Android-games van 2015

De beste Android-games van 2015

Soms krijg je alleen waar je voor betaalt, in de zin dat je een aantal goede games voor geld krijgt. Je kunt verschillende fantastische spellen op Android vinden, maar je moet een beetje geld uitgeven en je kunt genieten van een paar spellen op je mobiele telefoon. Je kunt eenvoudig enkele van de beste Android-games downloaden en ze beginnen te spelen. Hier zijn enkele van de beste Android-games van 2015.

Drieën!

Een eenvoudig ingenieus spel dat gemakkelijk te spelen is, maar moeilijk onder de knie te krijgen. Threes heeft een raster van vier bij vier en een aantal schuiftegels voor de gereedschappen die je zou gebruiken om het spel te spelen. Elk van deze genummerde tegels kan alleen worden gecombineerd met een ander type tegel. Op dit punt wordt het een enkele tegel en tellen hun waarden op tot de samenstellende delen. Het belangrijkste idee achter het spel is om het te blijven spelen. De geluidseffecten, muziek, enz. zijn slechts de kers op de taart.

Monument Valley

Er zijn veel discussies over de vraag of Android-games artistiek kunnen zijn en Monument Valley vinkt het vakje “kunst” aan. Het is een delicaat en een prachtig arcade-avonturenspel met de pogingen van een mooie prinses om monumenten te verkennen. Monument Valley is zorgvuldig en bedachtzaam gemaakt en de hele ervaring is reflecterend. De architectuur beweegt terwijl u de componenten sleept en ronddraait.

Drop7

Zo nu en dan verschijnt er een puzzelspel dat je niet zomaar loslaat. Je zou in dit spel met puzzels werken, ook al zou je schijven moeten laten vallen en als het aantal schijven niet overeenkomt met het aantal schijven in de kolom of rij, zou het exploderen. Als je wilt dat het gezichtsnummer wordt onthuld, moet je ervoor zorgen dat de grijze blokken twee aangrenzende explosies hebben. Het is een van de beste Android-puzzels die er zijn.

Boze vogels – Star Wars II

Hier is iets voor fervente gamers van Angry Birds. Het vervolg op Angry Birds – Star Wars I verbetert de ontwerpideeën van het spel. Het vervolg op de game wordt geleverd met personagepakketten en niveauvertakkingen waarmee je verschillende strategieën kunt wisselen en uitproberen. Deze game is een perfecte match voor de fans van Darth Maul. Als je dacht dat de titulaire vogels veel te boos waren, dan heb je nu de mogelijkheid om wraak op ze te nemen met deze Android-game.

Bron: Urvi Tandon

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie