De beste Bitcoin-handelsplatforms

De beste Bitcoin-handelsplatforms

Cryptocurrency heeft niet alleen de snelste manier gegeven om het geld over te maken, maar ook een nieuwe entiteit om mee te handelen en geld te verdienen, los van de aandelen en andere grondstoffen. Hoewel u Bitcoin rechtstreeks kunt verkopen en kopen, kunt u ook Bitcoin-handelsbeurzen gebruiken om uw transacties in cryptocurrency voort te zetten. Er zijn veel beurzen waar de handel in Bitcoin veilig en beveiligd is en ook de klanten worden gefaciliteerd met veel uitgebreide services. Als cryptocurrency-investeerder of -handelaar kunt u een van de beurzen kiezen voor uw comfort. Het wordt echter aanbevolen om een ​​kijkje te nemen in de beoordelingen van sommigen voordat u zich afmeldt. Hieronder vindt u een kort overzicht van de beste Bitcoin-uitwisselingen over de hele wereld.

CoinBase: Het is waarschijnlijk een van de meest gereputeerde en grootste Bitcoin-handelsbeurzen met dubbele handelsmogelijkheden, rechtstreeks en via de portemonnee. CoinBase werd in het jaar 2012 opgericht door middel van het vinden van Y-Combinator en is sindsdien snel gegroeid. Het heeft veel lucratieve diensten, zoals meerdere opties om contant geld te storten en op te nemen, geldoverdrachten tussen twee CoinBases zijn onmiddellijk, Wallet-faciliteiten met meerdere handtekeningopties voor veiligere overdrachten, Bitcoin-stortingen zijn verzekerd voor verlies enz. CoinBase heeft de grote verscheidenheid aan betalingspartners van Europa en de VS, die de transacties naadloos via hen laten verlopen. Het heeft relatief lage transactiekosten en biedt Bitcoin-handel samen met een groot aantal Altcoin-handel.

CEX.IO: Een van de oudste en gereputeerde uitwisselingen die in 2013 in Londen werd opgericht als Bitcoin Trading-uitwisseling en ook als cloudminingfacilitator. Later groeide zijn mijnbouwkracht zo enorm dat het bijna de helft van de netwerkmijncapaciteiten in handen had; het is echter nu gesloten. Met “CEX.IO” kunnen klanten uitbreiden naar het veel grotere aantal Bitcoin-transacties, en het heeft de mogelijkheid om de Bitcoin onmiddellijk tegen de gevraagde prijs beschikbaar te stellen. Voor deze uitwisseling rekent u echter een beetje hoog wisselbedrag, maar dit wordt gecompenseerd voor de veiligheid en faciliteiten van het toestaan ​​van transacties in meerdere valuta (dollar, euro en roebel) om Bitcoin te kopen.

Bitfinex: Het is een van de meest geavanceerde handelsbeurzen en bijzonder geschikt voor ervaren cryptovalutahandelaren. Met een hoge liquiditeit voor zowel Ethereum als Bitcoin, heeft deze beurs betere opties zoals hefboomwerking, margefinanciering en meervoudige orderhandel. Afgezien hiervan biedt Bitfinex de functies van een aanpasbare GUI, veel soorten bestellingen, zoals limiet, stop, trailing stop, markt enz. Deze uitwisseling biedt ook ongeveer 50 valutaparen die kunnen worden verhandeld en met gemakkelijke opnames voor iedereen. Een van de grootste beurzen in termen van verhandeld volume Bitfinex biedt pseudonimiteit voor transacties en alleen voor sommige van de diensten vereist het identificaties. Het enige nadeel van deze uitwisseling is dat het het kopen van Bitcoin of andere altcoin via fiat-transacties niet ondersteunt.

Bitstamp: Het werd opgericht in 2011 en is de oudste van de beurzen die cryptocurrency en Bitcoin-transacties aanbieden. De meest gerespecteerde omdat het, ondanks dat het de oudste is, nooit onder veiligheidsdreiging is geweest en recentelijk nog kassa’s heeft gehad. Bitstamp ondersteunt momenteel vier valuta’s Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple en is ook beschikbaar met de mobiele app, behalve website om te handelen. Het heeft geweldige ondersteuning voor de Europese gebruikers of de handelaren die hun rekening bij Euro Banks hebben. De beveiliging is geavanceerd en van het type koude opslag, wat betekent dat de munten offline worden opgeslagen. Je kunt dus zeggen dat het voor geen enkele hacker volledig mogelijk is om te infiltreren. Ten slotte suggereert de complexe gebruikersinterface dat het niet voor de beginnende gebruiker is, maar voor professionals en dat het relatief lage transactiekosten biedt.

Kraken: Het is een van de grootste Bitcoin-handelsbeurzen in termen van liquiditeit, crypto-handelsvolumes in euro en handelscijfers van Canadese dollars, USD en yen. Kraken is de meest gerespecteerde uitwisseling die door de onrust van cryptocurrency-transacties is gestuurd en is erin geslaagd om de hoeveelheden klanten veilig te houden, ongeacht de andere uitwisselingen die tegelijkertijd worden gehackt. Met meer dan 14 handelsfaciliteiten voor cryptocurrency kan de gebruiker zowel de fiat als de cryptocurrency storten, samen met de vergelijkbare capaciteit voor opnames. Het is echter niet geschikt voor beginners, maar het heeft betere beveiligingsfuncties en lage transactiekosten in vergelijking met CoinBase. De belangrijkste factor voor Kraken is dat het wordt vertrouwd in de gemeenschap en als eerste de volumes en prijzen op Bloomberg Terminal heeft weergegeven.

Bron: Alock Gupta

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie