De beste camping voor campers – Coyote Valley RV Resort

De beste camping voor campers – Coyote Valley RV Resort

San Francisco Coyote Valley RV Resort

Met in totaal 126 locaties uitgerust met versterkers tussen 20-100, zal bijna elke camper worden ondergebracht in Coyote Valley. Dit resort wordt voortdurend beschouwd als een van de beste plaatsen om te bezoeken, zowel vanwege de locatie als de centrale ligging ten opzichte van San Francisco. Carmel- en kiezelstrand, Monterey Bay Aquarium, Ancient Redwood Forests, Napa Valley Vineyards, Gilroy Gardens en Laguna Seca Raceway zijn allemaal in de buurt. De camping ligt op slechts enkele minuten van een visvijver, een stuwmeer, 3 kampioenschapsgolfbanen, paardrijden, kleiduivenschieten en Big Basin Redwoods State Park. Voorzieningen – De lijst met voorzieningen ter plaatse lijkt eindeloos: gratis wifi en satelliet-tv, clubhuis, entertainmentcentrum, zwembad en spa, ontbijt bezorgd, dierenpark, supermarkt, conciërgediensten, hoefijzers, putting green, barbecueterras, wasserette, fitnesscentrum, feestzalen en resource-evenementen.

Tarieven – Afhankelijk van de site, kunnen bezoeken van zondag tot en met donderdag variëren van $ 55,00 – $ 65,00. Weekendtarieven liggen tussen $ 60,00 – $ 70,00, met weekkosten rond $ 300,00 – $ 330,00.

Sluit Attracties

Santa Cruz Beach Boardwalk – Op slechts 50 minuten van Coyote Valley ligt een van de meest populaire uitgaansgelegenheden in de staat Californië. Het perfecte weer is ideaal voor zowel dag- als nachtelijke uitstapjes. Het park staat bekend om de promenade met spelletjes, achtbanen en de kustlijn.

Henry W. Coe State Park – Het grootste staatspark in Noord-Californië ligt op slechts 45 minuten van Coyote Valley. Het terrein strekt zich uit over 3500 voet hoogte en 67000 hectare ongebreideld terrein en zorgt voor een uitstekende verkenningswaarde. Enkele van de meest obscure en roofzuchtige dieren in Californië kunnen worden bekeken, waaronder poema’s, coyotes, wilde zwijnen en bobcats. Als u van vogels houdt, zijn de bergen vol met gevarieerde soorten, zoals Amerikaanse zeearenden, steenarenden, roodstaartbuizerds en grote uilen.

Als u op zoek bent naar een handige manier om vanuit uw camper of camper te reizen, maakt het compacte ontwerp van elektrische scooters ze gemakkelijk op te bergen. Veel kampeerders willen graag dat snelle elektrische scooters snel over de camping kunnen reizen zonder al te veel opslagruimte in beslag te nemen. Elektrische fietssets zijn een andere eenvoudige manier om uw huidige fiets van stroom te voorzien en u de mogelijkheid te bieden om veel langere afstanden af ​​te leggen.

Bron: Brian Gagnon

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie