De beste puzzelspellen voor Android-telefoons

De beste puzzelspellen voor Android-telefoons

Android is het volgende platform voor mobiel gamen. Je kunt Android-games in alle smaken en genres vinden. Laten we eens kijken naar enkele van de beste woord-/puzzelspellen voor Android. Of je nu op een luchthaven wacht, je thuis verveelt of je kinderen gewoon iets te doen moet geven voor wat rust, deze apps zijn eenvoudig te leren en gemakkelijk te spelen. Geweldig voor alle soorten smartphonegebruikers.

Trivial Pursuit – Deze oude favoriet is nu beschikbaar op Android. Vul je taart met wiggen, in de “klassieke” modus of race tegen de klok en bereik de finish in de nieuwe “achtervolging” modus. Trivial Pursuit heeft duizenden vragen over onderwerpen als entertainment, aardrijkskunde en geschiedenis. Je kunt tegen de computer spelen of tegen maximaal 4 menselijke tegenstanders met de “pass and play”-functie.

365 Puzzle Club – Elke dag van het jaar een nieuwe cijferpuzzel! 365 Puzzle Club heeft 3 spelmodi: de kalendermodus biedt dagelijks een nieuwe puzzel, de seizoensmodus biedt een geleidelijke voortgang van verschillende puzzeltypes, of je kunt oefenen in de quickplay-modus. Speel games zoals Sukodu, Tempenki en Kakuro.

Tropical Sudoku – Als je van Sudoku houdt, moet je Tropical Sudoku eens proberen. Veel verschillende borden en 4 moeilijkheidsgraden. Het heeft een ingebouwde “kraspotlood” -functie om vlekken voor later te markeren. Het spel wordt automatisch opgeslagen, zodat je later kunt terugkeren als je wordt onderbroken. Het heeft een rustgevend tropisch thema.

MovieQuiz – Het beste van dit spel zijn de sprankelende geluidseffecten die het maakt als je met je vinger over het scherm sleept. Het is zo cool, ik was bijna vergeten dat er ook een spel in zit. En daar is! Beantwoord duizenden vragen over filmtrivia. Speel tegen de klok en controleer je antwoorden later met een ingebouwde link naar IMDB.

WordSearch – WordSearch is een zeer aantrekkelijke puzzel-app met 16 verschillende thema’s en meerdere categorieën. Met zoveel puzzelspellen in één app, zal het jou (of je kinderen) urenlang bezig houden tijdens roadtrips. Geen puzzelboekjes meer kopen in de supermarkt.

Bron: Richard J Wilson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie