De beste WordPress-plug-ins

De beste WordPress-plug-ins

Om te begrijpen welke de beste WordPress-plug-ins voor uw website zijn, moet u eerst begrijpen wat plug-ins zijn.

Als u enkele jaren geleden een website-ontwikkelaar was, zou u een aantal coderingstalen moeten beheersen om functies aan uw website toe te voegen. Als je aan iets simpels denkt, zoals het toevoegen van een sociale knop aan je site, zoals Twitter bijvoorbeeld. De webontwikkelaar zou een stukje code of een link naar Twitter moeten schrijven en een afbeelding op alle pagina’s moeten toevoegen.

Met de introductie van WordPress en de vele bijbehorende plug-ins is dit niet langer het geval. Het enige wat een ontwikkelaar of sitebouwer nu hoeft te doen, is zoeken naar een plug-in en deze met één klik op de knop installeren.

Waarom hebben we WordPress-plug-ins nodig?

We kunnen pas echt begrijpen waarom we plug-ins nodig hebben als we onze site hebben gepland en hebben begrepen wat we van onze site willen. Wanneer we een goed idee hebben van de functies die de site vereist, kunnen we beginnen te begrijpen dat dit de beste WordPress-plug-ins zijn voor zijn behoeften.

Wat doen WordPress-plug-ins?

WordPress-plug-ins begrijpen, is begrijpen dat ze niets kunnen doen. WordPress.org is een open source-project, wat betekent dat iedereen elke gewenste plug-in kan maken. Dit betekent dat er voor elk probleem met een WordPress website een oplossing is in de vorm van een Plug-in. Veel plug-ins worden gebruikt voor het vastleggen van gegevens en SEO. We zullen binnenkort enkele van de beste SEO WordPress-plug-ins bekijken, omdat deze op de lijst staan.

Welke WordPress-plug-ins heb ik nodig?

Het eerste dat u hier moet doen, is alstublieft, laat nooit meer dan één plug-in hetzelfde werk doen. Als je dat doet, volgt alleen een mislukking.

Ten tweede is de Akismet anti-spam plug-in, die inmiddels de bekendste plug-in is, niet langer gratis, dus ik raad aan om WP-spam shield of SI CAPTCHA anti-spam te gebruiken.

Dus wat zijn de beste WordPress-plug-ins en welke heb ik nodig?

Voor deze WordPress Plugin-zelfstudie ga ik schetsen wat volgens mij de minimumvereisten zijn om de WordPress-website veilig en succesvol te laten werken, te beginnen met een lijst met WordPress-plug-ins en een beschrijving van de functie.

Laten we dus aan de slag gaan met onze lijst.

1. Alles in één SEO-pakket

2. Google XML-sitemaps

3. Titel verbergen

4. Mail inschrijflijst

5. Mooie links

6. Slimme SEO-links

7. SI CAPTCHA Anti-Spam

8. Gezellig

9. WP snelste cache

10. WP Spamschild

11. Tafelmaker

12. Contactformulier 7 + Download Monitor + E-mail voor Download

Merk op dat nummer 12 3 plug-ins bevat waar ik het als geheel over wil hebben, omdat deze samen worden gebruikt om een ​​abonnement te maken voordat de downloadfunctie naar uw site wordt uitgevoerd.

Om te beginnen is het ook altijd verstandig om op zo min mogelijk plug-ins te draaien vanwege de bronnen die deze plug-ins gebruiken. Raak niet in paniek, het is gewoon iets om te overwegen wanneer u uw plug-ins toevoegt, want hoe meer u installeert, hoe meer bronnen er worden gebruikt. Dit kan uiteindelijk de efficiëntie van de site beïnvloeden, zoals laadsnelheden.

Alles in één SEO-pakket.

Het alles-in-één SEO-pakket doet wat het belooft. Een van de beste SEO WordPress-plug-ins ooit! In wezen installeert het een interface waarmee u de SEO van uw site kunt configureren, zodat de zoekmachine uw inhoud gemakkelijk kan begrijpen.

Het bevat al deze opties

*XML-sitemapondersteuning – dien uw sitemap in bij Google en Bing en verbeter uw SEO

*Google Analytics-ondersteuning

*Ondersteuning voor SEO op aangepaste berichttypen

*Verfijnen van paginanavigatielinks

*Ingebouwde API zodat andere plug-ins/thema’s toegang hebben tot functionaliteit en deze kunnen uitbreiden

*ALLEEN gratis plug-in om SEO-integratie te bieden voor e-commercesites, inclusief WooCommerce

*Nonce-beveiliging ingebouwd in alles-in-één SEO-pakket

*Ondersteuning voor WordPress-installaties in CMS-stijl

* Optimaliseert automatisch uw titels voor Google en andere zoekmachines

*Genereert automatisch META-tags

*Vermijdt de typische dubbele inhoud die te vinden is op WordPress-blogs

Voor beginners hoef je niet eens naar de opties te kijken, het werkt out-of-the-box. Gewoon installeren.

Voor gevorderde gebruikers kun je alles finetunen om je SEO te optimaliseren

Google XML-sitemaps.

De Google XML-sitemap-plug-in genereert een XML-sitemap om zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en Ask.com te helpen uw blog beter te indexeren. Deze sitemap beschrijft uw site aan de crawlers die door de zoekmachines worden verzonden, wat betekent dat die zoekmachines uw pagina’s begrijpen en deze pagina’s kunnen weergeven aan mensen die op zoek zijn naar uw inhoud.

De plug-in ondersteunt alle soorten door WordPress gegenereerde pagina’s en aangepaste URL’s, en waarschuwt alle grote zoekmachines telkens wanneer u een nieuw bericht of nieuwe pagina maakt.

Deze plug-in bestaat al 9 jaar en wordt hoog gewaardeerd als een plug-in die een complete XML-sitemap voor zoekmachines biedt zonder uw site te vertragen. dus duidelijk een van de beste WordPress-plug-ins naar mijn mening.

Titel verbergen.

Dit is een eenvoudige plug-in die u zult waarderen zodra u begint met het maken van pagina’s en berichten. Als uw pagina dezelfde naam heeft als uw inhoudstitel, dan verschijnt deze twee keer bovenaan uw pagina. Wat als u wilt dat uw paginanaam en inhoudstitel hetzelfde zijn, maar slechts één keer bovenaan de pagina worden weergegeven. Met deze plug-in kunt u de paginanaam verbergen om u een enkele weergave te geven.

Mail inschrijvingslijst

Als u van plan bent een mailinglijst aan te maken, dan is een abonnee-mailinglijst essentieel voor u.

Bezoekers mogen hun naam en e-mailadres invullen op uw website en de gegevens worden opgeslagen en zijn te bekijken en aan te passen. De gegevensregistratie kan als widget aan uw WordPress-site worden toegevoegd of met een snelkoppelingscode aan een pagina worden toegevoegd.

Geavanceerde functies zijn onder meer integratie met derden, massaal e-mailen en dubbele opt-in-opties om uw leads te kwalificeren.

Slimme codering betekent dat deze plug-in werkt met alle e-mailserviceproviders en de export van de mailinglijst mogelijk maakt. De aanpassing is ook indrukwekkend, inclusief alle volgende gebieden die naar wens kunnen worden weergegeven.

“prepend” -> Voegt een alinea met tekst toe net binnen de bovenkant van het formulier.

“showname” -> Indien waar, dit met het naamlabel en het invoerveld voor het vastleggen van de gebruikersnaam.

“nametxt” -> Tekst die links van het naaminvoerveld wordt weergegeven.

“naamhouder” -> Tekst die in het invoervak ​​voor de naam wordt weergegeven als een tijdelijke aanduiding.

“emailtxt” -> Tekst die links van het e-mailinvoerveld wordt weergegeven.

“emailholder” -> Tekst die wordt weergegeven in het invoervak ​​voor e-mail als een tijdelijke aanduiding.

“showsubmit” -> Indien waar, dit met de verzendknop tonen, terugsturen vereist om formulier in te dienen.

“submittxt” -> Tekst/waarde die wordt weergegeven op de verzendknop van het formulier.

“jsthanks” -> Indien waar, wordt een JavaScript-waarschuwingsbericht weergegeven in plaats van een alinea boven het formulier.

“dank u” -> Dank u bericht dat wordt weergegeven wanneer iemand zich abonneert. (Wordt niet weergegeven indien leeg)

De lijst met aanpassingen is langer dan dit artikel toestaat, maar ik denk dat je een idee krijgt van hoe veelzijdig deze plug-in werkelijk is.

Mooie links.

Pretty Link is een onmisbare plug-in voor elke aangesloten marketeer om hun gelieerde links te beschermen en zorgt er ook voor dat hun lezers zich beter voelen bij het navigeren naar productpagina’s.

Een typische affiliate-link kan er ongeveer zo uitzien.

mijnwebsite.com/?@=?00006454543/img-4988c?-8976756thef?-/hojbv599977ee444=0

Zoals je kunt zien is het niet erg aantrekkelijk en sommige mensen willen niet op zo’n link klikken, maar wat als je die link zou kunnen veranderen in zoiets als dit

mijnwebsite.com/MijnProductAanbieding

Het is meteen vriendelijker en beschrijvender, en het enige wat je hoeft te doen was je originele URL in Pretty Link in te voeren, de linknaam van je keuze toe te voegen en op een knop te klikken.

Naast het opschonen van uw links en het beschermen van potentieel waardevolle gelieerde links die worden gestolen, kan Pretty Link ook het gebruik van uw links volgen en rapporteren. Zonder twijfel een van de beste WordPress-plug-ins die er zijn.

SEO slimme links.

Dit is weer een geweldige SEO WordPress-plug-in, waarmee je interne links tussen je pagina’s en berichten kunt maken, die op zijn beurt de crawlers van zoekmachines vertelt hoe belangrijk bepaalde pagina’s zijn, en echt helpt bij je SEO.

De SEO Smart Links kunnen automatisch trefwoorden en zinnen in uw berichten en opmerkingen koppelen aan bijbehorende berichten, pagina’s transparant.

SI CAPTCHA Anti-spam.

Telkens wanneer een lezer een reactie op uw bericht achterlaat, moeten ze CAPTCHA-antispam invoeren voordat ze deze kunnen verzenden.

Dit is om spam-aanvallen te voorkomen die binnen enkele uren je reactie-inbox vullen.

Kenmerken omvatten:

*Configureren vanuit het beheerdersdashboard

*Geldige HTML

* Staat Trackbacks en Pingbacks toe.

*Instelling om de CAPTCHA te verbergen voor ingelogde gebruikers en/of beheerders

*Instelling om de CAPTCHA op de formulieren weer te geven voor opmerkingen, registratie, wachtwoord vergeten, inloggen of alles.

Sociaal.

Sociable geeft je de mogelijkheid om meerdere social buttons aan je site toe te voegen.

Het is een plug-in boordevol functies die een zekere mate van aanpassing mogelijk maakt, zodat u functies zoals tekst, kleur en lengte kunt selecteren en aanpassen om ervoor te zorgen dat bezoekers een geweldige sociale ervaring hebben.

Dit is een gratis plug-in met tot nu toe meer dan 1,5 miljoen downloads, wat een bewijs is van zijn capaciteiten en populariteit als een van de beste WordPress-plug-ins

WP snelste cache.

Elke keer dat een webpagina wordt geopend door een gebruiker, gebruiken zowel de server waarop de website staat als de computer die de website bekijkt bronnen zoals CPU, geheugen. Wanneer pagina’s worden weergegeven, worden PHP en MySQL gebruikt op de server die kostbare bronnen in beslag nemen. Hoe meer gebruikers of bezoekers, hoe meer bronnen worden gebruikt

Deze plug-in helpt het proces door statische HTML-bestanden te maken van uw dynamische WordPress-site, wat betekent dat er minder bronnen worden gebruikt en de laadtijden worden verkort.

De opzet is eenvoudig. U hoeft het .htacces-bestand niet te wijzigen. Het wordt automatisch aangepast.

WP Spamshield.

Dit is WordPress anti-spambeveiliging zonder CAPTCHA’s om bezoekers uit te dagen, in plaats daarvan stil op de achtergrond te werken.

De meeste spam die een site bereikt, is afkomstig van bots die door de spammers zijn verzonden, maar er wordt ook nog steeds heel veel door echte mensen verzonden. Deze plug-in werkt als een firewall om ervoor te zorgen dat uw commentatoren in feite menselijk zijn, maar ook dat die mensen u niet spammen.

Het is een krachtige en gebruiksvriendelijke WordPress anti-spam plug-in die reactiespam en registratiespam elimineert.

Tafelmaker.

Dit is een zeer eenvoudige plug-in om te gebruiken waarmee u verschillende vergelijkingstabellen kunt maken. Het heeft functies waarmee u plug-ins kunt gebruiken om verschillende soorten tabellen, vergelijkings-, TOP-, specificatietabellen, enz. te maken.

Functies:

• Responsieve optie (stacks)

• Vooraf gedefinieerde pictogrammen

• Rijen of Cols-lijnen

• Optie om de eerste kolom te markeren voor specificatielabels

• Optie om labels en aanbevolen rijen en kolommen toe te voegen

• Werkt met shortcodes

• Optie om subkoppen toe te voegen

• Optie om de kleur van de kop te kiezen

• Geweldig en eenvoudig ontwerp

• Optie om afbeeldingen te uploaden en te gebruiken

• Optionele middenuitlijning

• Tabellen exporteren naar XML. Importeren uit XML/CSV

Contactformulier 7 + Download Monitor + E-mail voor download

Contactformulier 7

Contact Form 7 is een andere eenvoudige plug-in waarmee je een contactformulier kunt toevoegen aan een pagina of post met een korte code. U kunt meerdere contactformulieren maken die kunnen worden aangepast met eenvoudige opmaak. Als u het wilt gebruiken, ondersteunt de plug-in ook CAPTCHA, Akismet-spamfiltering enzovoort.

Monitor downloaden

Als u een downloadbaar bestand wilt aanbieden, is deze plug-in iets voor u. Download Monitor biedt een interface voor uploaden en downloaden, zodat u downloadlinks in berichten en pagina’s kunt invoegen.

E-mail voor downloaden

Biedt uw lezers een formulier waarin ze informatie, zoals naam en e-mailadres, indienen voordat ze een bestand kunnen downloaden. Dit integreert met de plug-ins Contact Form 7 en Download Monitor, zodat u elk gewenst formulier kunt maken en uw bestandsdownloads kunt beheren.

Niet alleen dat, u kunt ook de lijst met gebruikers exporteren die bestanden hebben gedownload en uw lijst met contactpersonen/leads maken.

LAATSTE GEDACHTEN

WordPress-websites met WordPress-plug-ins zijn nu de feitelijke weg naar website-eigendom voor miljoenen individuen en kleine bedrijven. De veelzijdigheid en het gemak van het maken van de sites en het gratis toevoegen van functionaliteit en zonder kennis of ervaring met coderen betekent dat het bezitten en runnen van een geld verdienende website nu echt democratisch is.

Nu kan iedereen met een idee en de toewijding een online bedrijf opzetten en runnen.

Voeg daarbij de mogelijkheid om SEO- en mobielvriendelijke thema’s te installeren en het maakt WordPress-websites de enige haalbare optie voor mensen met een beperkt budget en beperkte ervaring.

Bron: Carl Scutt

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie