De gemakkelijke manier om hoge verkopen te behalen met Affiliate Marketing

De gemakkelijke manier om hoge verkopen te behalen met Affiliate Marketing

Het verkopen van producten voor commissie is altijd een populaire manier geweest om online geld te verdienen.

Het op deze manier verkopen van andermans producten staat bekend als affiliate marketing. Dit komt omdat om geld te verdienen, je je moet aanmelden als een partner en geld moet verdienen door hun producten op de markt te brengen.

Affiliate marketing kan iets zijn dat u doet om gewoon wat extra geld te verdienen via uw website, of als een manier om al uw online inkomsten te verdienen.

Er zijn online affiliate marketeers die bekend staan ​​als super affiliates. De bekendste hiervan is Rosalyn Gardner, die ongeveer $ 500k/jaar verdient als aangesloten marketeer.

Hoe gelieerde producten op de markt te brengen.

De beste manier om een ​​product op de markt te brengen, is door het te bezitten. Zo weet je precies waar je het over hebt als je erover schrijft.

Maar het is niet altijd mogelijk om elk product dat u promoot te bezitten. Als u bijvoorbeeld een dieet- en fitnesssite heeft en u wilt reclame maken voor een loopband die duizenden dollars kost, is het niet praktisch om deze eerst te kopen. Toch kunnen deze items u honderden $$$ opleveren met slechts één verkoop.

In plaats daarvan kunt u online recensies, verkooppagina’s lezen en forums bezoeken waar ze eerlijk over het product praten. Dit geeft u een duidelijk begrip van het product en wat het kan doen, hoe het klanten kan helpen en wat de beperkingen zijn.

Als je onderzoek doet naar een product, kun je het beste een grote hoeveelheid aantekeningen maken en deze samenvatten tot de informatie die je nodig hebt, in plaats van niet genoeg aantekeningen te maken en niet genoeg over het product te kunnen schrijven.

Wanneer u een product op de markt brengt, moet u de voordelen van het bezitten van het product promoten, in plaats van te beschrijven wat het product kan doen.

Bijvoorbeeld, jaren geleden, toen mp3-spelers voor het eerst populair werden, promootte elk bedrijf de “kenmerken” van hun spelers in plaats van de voordelen van het bezitten ervan. Ze hadden het over de geluidskwaliteit en hoeveel megabytes aan opslagruimte hun apparaten hadden. Maar niets van dit alles betekende veel voor hun klanten.

Toen kwam Apple met hun eerste mp3-speler en bracht deze op de markt door het voordeel van het bezit ervan te beschrijven door simpelweg te zeggen: “duizend nummers in je zak”

Bam!

Hun iPod was beter verkocht dan alle andere mp3-spelers.

Zelfhulpgoeroe Tony Robbins zegt dat we soms eerder geneigd zijn weg te rennen van pijn dan naar plezier toe te rennen.

Dus als je een product op de markt brengt, kun je ook beginnen met het beschrijven van de “pijn” die de lezer zou kunnen voelen omdat ze het product niet bezitten, voordat je gaat praten over hoe hun problemen (pijnen) zullen worden verminderd/opgelost zodra ze het product bezitten .

Maar dit begint allemaal met begrijpen wat uw klanten willen.

Wat wil iemand als hij overweegt een loopband te kopen?

  • Bij slecht weer niet naar buiten hoeven lopen?

  • Makkelijker dan buiten op oneffen terrein lopen?

  • Hoef je niet naar de sportschool te rijden?

Iedereen die een loopband koopt, wil natuurlijk fit worden. Maar als dat alles was wat ze wilden, dan zouden ze gewoon een paar hardloopschoenen aantrekken en de deur uit gaan, of ze zouden naar de sportschool rijden.

Maar er is iets dat hen dwingt om hun eigen hardloopmachine te kopen en het moet meer zijn dan de wens om te rennen, want hardlopen is gratis, maar loopbanden kosten duizenden.

Begrijpen hoe uw klanten denken is van het grootste belang als u geld wilt verdienen met affiliate marketing.

Dus begin met het zoeken naar producten/bedrijven die een partnerprogramma aanbieden. Of sluit u aan bij een aangesloten netwerk dat honderden en duizenden producten aanbiedt die u voor honderden verschillende bedrijven kunt promoten, allemaal via één account.

Bron: Ruth Barringham

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie