De gevarieerde CCIE Lab-apparatuuropties voor CCIE R en S

De gevarieerde CCIE Lab-apparatuuropties voor CCIE R en S

Een gemakkelijke toegang tot de laboratoriumapparatuur is belangrijk wanneer u voor een CCIE-certificering bent die wordt geleverd door Cisco. Het is bijna onmogelijk voor iemand die CCIE studeert om het examen te overtreffen en gecertificeerd te worden zonder de praktische ervaring van laboratoriumapparatuur.

Welke CCIE-labapparatuur is nodig?

Momenteel evalueert het CCIE R&S-onderzoek voor de v4 de kennis over sets hardware zoals: Geavanceerde services voor IP die werken op een IOS van 12.2 Cisco met Catalyst 3560; geïntegreerde servicerouter Cisco 3825 op een IOS van 12.4(T)-services voor complexe ondernemingen; en de geïntegreerde servicerouter Cisco 1841 werkte op een IOS van 12.4 (T)-services voor complexe ondernemingen.

Als u toegang krijgt tot de apparatuur, krijgt u geweldige opties waarbij beide zijn gebaseerd op de specifieke situatie waarin u zich momenteel bevindt en het budget dat u voor de training hebt gereserveerd. U kunt kiezen uit een van deze opties:

CCIE Zelf-eigendom huislab

De meeste CCIE-stagiairs en -studenten geven er de voorkeur aan om hun eigen opstelling in hun huis te hebben; de negatieve kant zijn echter de werkelijke kosten. Met de hardware en de apparatuur is een groot bedrag gemoeid. Het uitstekende is; u zult comfortabel zijn om in uw eigen tijd toegang te krijgen tot de apparatuur, en u kunt dit rek ook verkopen als u klaar bent met het trainingsproces.

De meeste racks bestaan ​​uit 1 3825-router, 2 1841-routers, 6 2651XM-routers en 4 3560-switches.

Je kon apparatuur en hardware op eBay vinden, evenals in een paar skeletbehuizingen. Er zou ook een toegang tot een afgelegen gebied tot stand kunnen worden gebracht, zodat u altijd volledige functionaliteit kunt bereiken.

Verhuur van CCIE-rekken

Als u een krap budget heeft en u de aanschafprijs van de volledige rackset niet kunt betalen, maar u wel volledige toegang wilt tot alle hardware en apparatuur, dan is rackverhuur de beste optie voor u. Door dit te doen, kunt u zich ontdoen van grote hardwarekits en rekken in uw huis. Met deze optie zijn ook geen hardware-aankopen nodig. U hoeft alleen maar tijd te kopen bij CCIE-providers en rackverhuur en een telnet-client te configureren om externe racktoegang te krijgen. Meer geld en bespaarde prijzen zijn slechts twee van de voordelen van de optie; de negatieve kant komt echter meestal voor op het moment dat u het begint te gebruiken. CCIE rackhuur houdt in dat uw contract gebaseerd is op de tijd die u bij de aanbieder heeft gekocht. Als u bijvoorbeeld 5 uur koopt, moet u de meeste van de gehuurde tijd besteden aan training, aangezien er geen pauzes zijn. Letterlijk, je zou de tijd die je hebt betaald om te rennen niet kunnen stoppen. Maar dit soort opties bevordert de trainingstijd die maar een beetje beperkt is.

Gebruik een virtuele hardware

Een aantal studenten maakt gebruik van een optie als virtuele router en enkele andere fysieke switches. Het enige dat moet worden gedaan om op dezelfde manier te kunnen werken, is een pc die uitstekend genoeg is voor trainingstaken en een paar Ethernet 16-poorts switch voor de computer om uit te breken en zich te verspreiden naar echte switches. Het wordt ook sterk aanbevolen dat u GNS3 gebruikt op Linux OS en Ubuntu.

Het selecteren van het meest geschikte trainingslaboratorium voor uw praktijk is het meest lovenswaardige wat u kunt doen, zelfs voordat u verder gaat met uw CCIE-carrière. Selecteer de meest uitstekende trainingsomgeving die het beste bij uw gewoonten past en zorg ervoor dat u het beste krijgt van wat de trainingsapparatuur en hardware kunnen bieden. Ongeacht welke specifieke optie u kiest uit de beschikbare opties, het belangrijkste onderdeel van certificering is hard werken en zolang u over deze eigenschap beschikt, zult u zeker slagen.

Bron: Allan Castro

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie