De gezonde penis- en ejaculatieafstand – Hoe de geldopname te verbeteren?

De gezonde penis- en ejaculatieafstand – Hoe de geldopname te verbeteren?

Er zijn maar weinig dingen die een man trotser maken op zijn sterke, gezonde penis dan te ejaculeren en het sperma omhoog te zien schieten in een fontein, een paar meter verderop spattend. Voor sommige mannen is dit een veelvoorkomend verschijnsel, terwijl het bij anderen slechts af en toe voorkomt. Hoewel het zeker geen voorwaarde is voor een veelbewogen en krachtig seksleven, is een indrukwekkende ejaculatieafstand een geweldige bonus. Hoewel sommige mannen misschien nooit schoten afvuren die het hoofdeinde raken, zijn er stappen die ze kunnen nemen om de kans op een last die grotere afstanden aflegt te vergroten. Het beste van alles is dat deze stappen ook deel kunnen uitmaken van de algemene penisverzorgingsroutine van een man.

Het proces

Alle jongens weten waar hun sperma vandaan komt, maar ze zijn misschien een beetje vaag over wat er nodig is om het uit de schacht te laten stromen (of druppelen). Wanneer een man ejaculeert, werken de urinaire sluitspier en de bulbospongiosus-spier samen om het sperma langs de urethra omhoog te duwen en het uit de penis te stuwen. De sterkte van deze twee componenten bepaalt voor een groot deel de kracht waarmee het sperma wordt uitgestoten, wat op zijn beurt invloed heeft op hoe ver het sperma schiet.

Te nemen stappen om de ejaculatieafstand te verbeteren

Er zijn een aantal dingen die een man kan nemen om de afstand te vergroten die zijn ejaculaat aflegt nadat hij de penis heeft verlaten. Bijvoorbeeld:

1) Kegel-oefeningen. Zoals gezegd speelt de bulbospongiosus-spier een zeer belangrijke rol bij het verder vliegen van het ejaculaat; daarom, hoe sterker die spier, hoe groter de kans op een indrukwekkende off-load. Kegel-oefeningen kunnen helpen om de bulbospongiosus te versterken (of te versterken). Om de juiste spier voor Kegel-oefeningen te vinden, moet een man, wanneer hij urineert, zichzelf halverwege stoppen; de spieren die hij van nature aanspant, zijn degenen die hij gebruikt tijdens Kegel-oefeningen. Hij moet oefenen om die spieren aan te spannen, een paar seconden vast te houden en dan los te laten. Door dit meerdere keren per dag 10 herhalingen te doen, kunnen deze spieren worden versterkt en de voortstuwing van de zaadlozing worden verbeterd.

2) Randen. Een andere essentiële oefening voor het verbeteren van de schietafstand is het afkanten. Om te voorkomen, komt een man op het punt van ejaculeren en stopt dan; hij laat de drang om te ejaculeren een beetje afnemen, komt dan weer op de rand van het ejaculeren en stopt weer; en herhaalt dit proces zo lang als hij kan (bij voorkeur een half uur of langer). Dagelijkse beoefening van randen gedurende ten minste een paar weken helpt vaak om de ejaculatieafstand te verbeteren.

3) Varieer het ritme. Bij het edgen helpt het vaak om het ritme te variëren bij het naderen van de ultieme release. Door de beweging de laatste minuut of twee te vertragen en dan plotseling met volle kracht vooruit te rijden, kan het sperma met een grotere kracht en afstand naar buiten worden gestuwd.

4) Drink veel water. Tot op zekere hoogte heeft het volume van het ejaculaat invloed op de afstand. Een goed gehydrateerde man heeft over het algemeen meer sperma.

5) Stel bevrediging uit. Over het algemeen zal een man een groter volume ejaculaat hebben als hij niet binnen twee of drie dagen heeft geëjaculeerd – dus nadat een man de kunst van het afkanten onder de knie heeft, kan het een dag of twee wachten met masturberen of seks hebben, resulteren in een grotere vrijlating.

Het helpt ook als de penis van een man in goede algemene gezondheid verkeert; dit is vooral het geval bij edgen, omdat dit zeer plezierige proces kan resulteren in een zeer pijnlijke penis. Breng voor een gezonde penis een eersteklas penisgezondheidscrème aan (gezondheidswerkers raden Man 1 Man Oil aan) dat een krachtige combinatie van vochtinbrengende ingrediënten bevat, zoals sheaboter en vitamine E. Het is ook nuttig als de crème L-arginine bevat, een ingrediënt dat de productie van stikstofmonoxide helpt stimuleren, wat op zijn beurt de bloedvaten van de penis gezonder houdt. En als een penis een beetje ongevoelig is geworden als gevolg van ruwe behandeling tijdens het afkanten, kan een crème met acetyl L-carnitine helpen die gevoeligheid te herstellen.

Bron: John Dugan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie