De gids voor lifters voor affiliate marketing

De gids voor lifters voor affiliate marketing

Affiliate marketing is een van de meest populaire manieren om online geld te verdienen voor beginners tot de internet zakenwereld en ook voor experts. Affiliate marketing betekent dat u (de marketeer) de producten van andere mensen of bedrijven promoot door kopers naar hun website te leiden en commissies te ontvangen wanneer een verkoop wordt gedaan.

Als u op zoek bent naar een legitieme en effectieve manier om online geld te verdienen, ga dan voor de affiliate marketingroute. Hier is een korte ‘lifters’-gids voor succes met affiliate marketing.

1. Kies de niche – Zoek, voordat je begint, een onderwerp waar je lang mee door kunt gaan. Of het nu gaat om reizen, elektronica, boeken, gezondheid of zelfs uw expertise, zorg ervoor dat het ook aan de behoeften van uw lezers kan voldoen, ongeacht of ze op zoek zijn naar informatie of producten. Kies zoveel mogelijk slechts één niche om te promoten voor elke campagne die u begint om verwarring tussen uw publiek en uzelf te voorkomen.

2. Vind partnerprogramma’s – U kunt ervoor kiezen om eerst een product te vinden om te promoten, wat ook de niche bepaalt die u betreedt, maar als u eerst een niche kiest, is de volgende stap het vinden van producten of aanbiedingen om te promoten die gericht zijn op die niche. Er is een overvloed aan partnerprogramma’s die gemakkelijk te vinden zijn en gratis lid kunnen worden. Zoek gewoon rond naar producten die geschikt lijken en controleer vervolgens hun website om te zien of ze een partnerprogramma hebben. Je zult je willen registreren bij een paar verschillende partnerprogramma’s, zodat je een beetje een portfolio hebt. Kies bedrijven met een goede reputatie, zoals Commission Junction, Amazon of Clickbank.

3. Bouw uw aangesloten site – Zodra u uw niche en partnerprogramma’s in gedachten heeft, is het tijd om de eigenlijke website te bouwen. Ik ben dol op het bouwen van aangesloten websites met behulp van de gratis blogsoftware WordPress. Voeg productrecensies, tips of tutorials over de niche, inzichten over het product of andere nuttige informatie toe waar lezers naar op zoek zijn. Om ervoor te zorgen dat u online aanwezig bent, moet u zoekwoordenonderzoek uitvoeren wanneer u een artikel schrijft of een specifiek product presenteert. Zorg ervoor dat u uw gelieerde links naar producten die u wilt verkopen, opneemt in de inhoud (artikelen, video’s, afbeeldingen). De speciale affiliate links die je krijgt van je affiliate accounts houden al je commissies bij – dus het is erg belangrijk dat je ze gebruikt en niet aanpast, anders word je niet betaald!

4. Vertel het verder – Uw doel is om mensen uw aangesloten website te laten bezoeken. Om verkeer naar een nieuwe website aan te moedigen, kunt u technieken voor het genereren van verkeer gebruiken, zoals indienen bij artikeldirectories, reageren op andere blogs, video’s maken en uploaden naar sites voor het delen van video’s, accounts maken op sociale netwerken en nog veel meer. Degenen die nieuw zijn in affiliate marketing, moeten waarschijnlijk eerst alles leren over de technieken die geen geldelijke investering vereisen, voordat u dieper ingaat op het adverteren van uw site met betaalde advertenties.

5. Maak een lijst – Een van de belangrijkste onderdelen van affiliate marketing is het opbouwen van een e-maillijst van de bezoekers van uw site. U kunt dit doen door een gratis nieuwsbrief te hebben, een gratis rapport aan te bieden of andere prikkels te bedenken om abonnees te krijgen. Een marketeer die een aangesloten site voor Halloween-kostuums heeft, biedt bijvoorbeeld aan om zijn abonnees regelmatig kortingsbonnen te sturen. Het enige dat hij in ruil daarvoor vraagt, is lid worden van zijn nieuwsbriefabonnement. Een lijst is niet alleen een uitstekende manier om te adverteren, het is ook een goede manier om met uw markt te communiceren.

Als affiliate marketing nieuw voor u is, kunt u een aanzienlijk bedrag verdienen door op de juiste manier populaire producten te promoten. Volg de bovenstaande stappen, werk hard en je zult zeker op weg zijn om regelmatig commissies te verdienen.

Bron: Stuart Stirling

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie