De globalisering van hightech-gadgets

De globalisering van hightech-gadgets

Technologie heeft een sleutelrol gespeeld om van deze wereld een Global Village te maken. Het proces van globalisering heeft ons in staat gesteld om over de grenzen heen te communiceren over handel, netwerken en interactie. Globalisering heeft mensen uit verschillende culturen, naties, politieke patronen en ideologieën geïntegreerd om samen te werken voor een gemeenschappelijk doel. Globalisering heeft het idee van diversiteit en pluralisme doen ontstaan, de kracht van elk bedrijf en elk land. Zonder technologie zou het proces van globalisering niet zijn hoogtepunt hebben bereikt. In de moderne tijd gaan globalisering en technologie zelfs hand in hand.

Globalisering geeft technologie de vrije loop, die bedrijven afstemt op het automatiseren van productie, verkoopbeheer en marketing op internationale gronden. Technologie heeft het gedrag en de sociale kijk van mensen veranderd door middel van hi-tech gadgets en technische apparaten. Het heeft ons leven gemakkelijker gemaakt door gewoon op het touchpad te klikken.

Veel IT-bedrijven doen er alles aan om innovatieve producten op de markt te introduceren die in de huidige behoefte voorzien en bewustzijn creëren van mogelijke behoeften die hun producten dienen. De uitvinding van iPad is zo’n voorbeeld met functies zoals push-mail, agenda-afspraken en notities waarmee u in contact kunt komen met uw kennis en familie, klanten en werknemers, waardoor uw zakelijke en persoonlijke activiteiten worden gemobiliseerd. Met zijn veilige, geïntegreerde zakelijke omgeving blijft u productief, ongeacht de fysieke kantoorconfiguratie. Zo houdt iPad met zijn unieke kenmerken van zakelijke en persoonlijke integratie u verbonden met de wereld waar en wanneer u maar wilt.

Het bedrijf Apple heeft een technische draadloze gadget bedacht die het concept van een mobiele telefoon helemaal heeft veranderd. iPhone met retina-display, multitasking, HD-video-opname en 5 megapixel camera geeft je onverdeelde aandacht. iPhone met zijn applicatie en functies stellen je in staat om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en forumfeedback, online te winkelen en zelfs gratis boeken te downloaden met de iBook-applicatie.

De tijd dat bedrijven contant geld moeten uitgeven aan vliegtickets of vervoer om kleine zakelijke deals te sluiten of vergaderingen met hun klanten en zakenrelaties te houden, is voorbij. Zelfs families en vrienden hoeven niet lang te wachten om ontmoetingen te regelen met fellows die in afgelegen gebieden wonen. Deze kunnen allemaal goed worden beheerd via Skype-telefoon. Skype-telefoon geeft een slimmere manier van zakendoen. Met telefonische vergaderingen kunnen bedrijven hun tijd en middelen beheren bij het houden van vergaderingen en wereldwijde deals met hun belanghebbenden. Families en vrienden kunnen verbinding maken met deze functie. U kunt uw speciale evenementen delen met videobellen op Skype, zodat u geen van uw kostbare momenten hoeft te missen. Met videobellen kan uw bedrijf ook floreren door ideeën te delen, te netwerken met collega’s over de hele wereld, interactie met nieuwe mensen, terwijl u reistijd en kosten bespaart.

Technologische vooruitgang bij het uitvinden van hi-tech gadgets hebben het leven van mensen gemakkelijker gemaakt en hebben ook de levensstandaard van mensen verhoogd. Aan de ene kant heeft het een manier gegeven om informatie voor een langere termijn op te slaan en aan de andere kant heeft het het leven van de gewone man beïnvloed door hem goed uitgerust te houden met internationale aangelegenheden.

Bron: Brian A Scott

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie