De handigste Android-apps

De handigste Android-apps

Smartphones hebben de wereld voor altijd veranderd. Nog maar een paar jaar geleden moesten de meeste consumenten honderden apparaten bij zich hebben om functies te vervullen die een enkele mobiele telefoon tegenwoordig aankan. Hoewel de iPhone herinnerd zal worden als de eerste smartphone in de moderne zin van het woord, worden Android-compatibele telefoons elke dag populairder.

Deze populariteit leidde tot de opkomst van een robuuste markt van Android-apps. Omdat de Android Market ontwikkelaars in staat stelt om zonder veel weerstand nieuwe apps te uploaden, worden er elke dag talloze nieuwe applicaties ontwikkeld. Om consumenten te helpen de verschillen tussen producten op te lossen, laten we eens kijken naar enkele van de handigste applicaties die nu beschikbaar zijn op de Android Market.

Groupon: dagelijkse aanbiedingen van lokale bedrijven

Bedrijven hebben manieren nodig om consumenten op hun smartphones te bereiken. Speciale koopjes zijn voor sommige winkels ook een effectieve manier om nieuwe klanten aan de deur te krijgen om hun producten en diensten uit te proberen. Aan de andere kant vinden smartphonegebruikers het leuk om geweldige prijzen te krijgen voor dingen die ze willen kopen.

Groupon beantwoordt deze oproep door bulkovereenkomsten te sluiten met lokale bedrijven en gebruikers te waarschuwen. Vervolgens kun je met de Groupon Android-app langs een lokale winkel gaan en een aankoop doen tegen een gereduceerd tarief. Als je een koopje bent, is deze app een goede keuze. Het is nu beschikbaar op de Android Market.

De Pandora Radio-app voor Android

Pandora biedt een gratis radio-app waarmee je naar muziek kunt luisteren op je Android Market-smartphone. De service is gebaseerd op het eigen Music Genome Project. Dit project leidde tot de creatie van een algoritme dat nummers aan elkaar associeert op basis van overeenkomsten in de muziek zelf, en dit algoritme wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat eindgebruikers nummers horen die ze echt leuk vinden.

De Pandora-app voor Android is een prima keuze als je meer wilt weten over nieuwe artiesten. Het algoritme is echt effectief voor het identificeren van de elementen in muziek die een specifieke gebruiker leuk zou kunnen vinden.

Gezondheid in de gaten houden met de iTriage Symptom Checker-app

Fans van Android-apps zullen dol zijn op iTriage. Wanneer zijn medische symptomen ernstig genoeg om naar de dokter te gaan? Sommige mensen onderschatten de ernst van specifieke gezondheidsproblemen, en apps zoals deze kunnen levens redden door mensen te laten weten wanneer een symptoom dat ze ervaren een bezoek aan de dokter kan vereisen.

Vanwege de populariteit van Android Market-smartphones zoals de Droid X en Google’s G2-telefoon voor T-Mobile, is iTriage beschikbaar gemaakt als een gratis Android-app. Het is een uitstekende keuze voor gebruikers die hun gezondheid willen optimaliseren en zich willen concentreren op preventieve zorg.

Er zijn veel handige Android-apps. Dit zijn slechts enkele opmerkelijke voorbeelden. Sommige zijn gratis, andere kosten geld. Er zijn echter maar weinig mobiele applicaties die duur zijn, dus er zijn opties beschikbaar voor alle soorten gebruikers. Als je je dagelijkse leven wilt verbeteren met unieke software, bekijk dan eens alle ongelooflijke mobiele applicaties die nu beschikbaar zijn op de Android Market!

Bron: Mike Barry

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie