De iPhone – de nieuwe Amerikaanse droom!

De iPhone – de nieuwe Amerikaanse droom!

Wat is de Amerikaanse droom? Is het eigenaar van een woning? Start je een eigen bedrijf? Is het de vrijheid om te innoveren en je leven na te streven zoals jij dat wilt? De Amerikaanse droom is een flexibel concept dat voor iedereen een andere betekenis heeft. Er zijn echter maar weinig mensen die tegen het concept pleiten dat technologische innovatie lange tijd een primaire facilitator is geweest van de verhoogde kwaliteit van leven die het meest geassocieerd wordt met de term.

De iPhone is meer dan alleen een nieuwe, gelikte mobiele telefoon. Het is een apparaat dat een trend begon die de wereld veranderde. De eerste iPhone was vooraf geladen met een besturingssysteem dat programma’s van derden, apps genaamd, kon gebruiken. Ontwikkelaars begonnen verschillende iPhone-apps te maken met een breed scala aan toepassingen. Nu zijn er letterlijk duizenden mobiele apps in de App Store.

Nieuwe functionaliteit voor een nieuw tijdperk

Nog maar een paar jaar geleden zou u veel geld hebben moeten uitgeven om een ​​GPS-apparaat voor uw auto te krijgen. Dankzij de iPhone kunnen smartphonegebruikers eenvoudig een mobiele app downloaden die gebruikmaakt van de native GPS-functionaliteit op het apparaat.

Evenzo hoeft u niet langer te wachten tot u bij de computer bent om online te winkelen. Het applicatieplatform van de iPhone zorgde voor een revolutie in online winkelen door gebruikers in staat te stellen te bankieren en te winkelen via e-commerce webwinkels.

De Amerikaanse droom is om te innoveren

Als filosofisch concept vertegenwoordigt de Amerikaanse droom voor velen de geest om te innoveren en nieuwe dingen te creëren om de kwaliteit van leven van de mensheid in het algemeen te verbeteren. De auto was bijvoorbeeld een uitvinding die de mensheid vooruitbracht. Er is een argument om dezelfde erkenning uit te breiden naar de iPhone. Zonder dit geweldige mobiele apparaat zou de moderne samenleving nooit de mogelijkheid hebben gehad om veel dingen te doen die mensen tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwen.

De iPhone vertegenwoordigt het moment waarop draadloze technologie een kantelpunt bereikt; smartphones zijn hard op weg om de afstandsbediening van een persoon te worden voor alles in het leven. Er is een nieuwe levensstijl ontstaan ​​voor degenen die ze bezitten, en dit heeft echt een revolutie teweeggebracht in de samenleving op een dramatisch genoeg manier om aan te tonen dat smartphones geïnspireerd door de iPhone echt de Amerikaanse droom in actie vertegenwoordigen. Voor degenen die zich nog moeten aansluiten bij deze revolutie in het informatietijdperk, is het slechts een kwestie van tijd. Mobiele providers laden steeds minder op voor smartphones. De competitieve markt drijft de prijzen voor de consument naar beneden. Tech-fans hebben veel om naar uit te kijken naarmate meer mensen deelnemen aan deze opwindende mobiele levensstijl.

Bron: Mike Barry

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie