De kracht van intentie is verkeerd gegaan: waarom rijke mensen vreselijke immuunmarkers hebben

De kracht van intentie is verkeerd gegaan: waarom rijke mensen vreselijke immuunmarkers hebben

Studies tonen een lage immuunfunctie aan bij mensen die toegewijd zijn aan plezier en aan al hun behoeften en verlangens voldoen. Vergelijkbare onderzoeken laten ook een opmerkelijke immuunfunctie zien bij mensen die toegewijd zijn aan service. Hier moet ik een grote beugel openen en verduidelijken dat we het niet hebben over de typische arme wrokkige huisvrouw die alles voor iedereen doet en niemand geeft – dat is geen service, dat is slavernij en een heel ander onderwerp. Waar het hier om gaat, is oprechte, oprechte en welwillende altruïstische zorg voor iets buiten ons.

Door de jaren heen is keer op keer aangetoond dat wanneer je de intentie hebt dat iemand anders geneest, je ook jezelf geneest. Het is dus geen toeval dat mensen die een trauma hebben meegemaakt ineens een innerlijke aansporing krijgen om naar Afrika te gaan en te gaan helpen. Dit is in feite een innerlijke roep om zelfgenezing door dienstbaar te zijn. Zulke mensen ondergaan steevast een diepe persoonlijke transformatie en ongelooflijke helende ervaringen als resultaat van het werk dat ze aan anderen opdragen.

Evenzo hebben we tal van voorbeelden van de kracht van groepsgenezing en groepstherapie zoals AA, enz. Groepsgenezing is een uitstekende manier om uw zelfgevoel te vergroten, wat uw genezingspotentieel vergroot. Deel uitmaken van een groep waar je niet alleen door anderen wordt ondersteund, maar waar je zelf ook een supporter van anderen bent, maakt gebruik van een enorme hoeveelheid genezende kracht waartoe het ego nooit toegang kan hebben. Het ego is klein en feitelijk machteloos als het om genezing gaat. Het is gericht op het zelf (inclusief zelfgenezing) uit angst voor pijn of verlangen naar plezier, en dat is niet voldoende motivatie voor genezing. Daarentegen belichaamt een echte toewijding aan iets groters dan wij zowel de juiste motivatie als de eigenlijke motor voor genezing.

Een geweldige manier om het zelfgevoel te vergroten, is door voor de aarde te zorgen (wat natuurlijk een deel van ons is). Dergelijke praktijken komen bijvoorbeeld sterk voor in sjamanistische genezing. Daarom is hier een verbazingwekkend verhaal dat Dr. Alberto Villolo niet lang geleden op een online conferentie deelde. Stel je voor: hij is in de Amazone met een sjamanistische genezer en ze wachten in de hitte op een bus. Uren gaan voorbij, er komt geen bus. Dr. Villolo besluit de kracht van intentie te gebruiken en begint zich een bus voor te stellen die stopt met twee beschikbare stoelen. Vier uur later nog steeds geen bus. Ten slotte zegt dr. Villolo tegen zijn metgezel: ‘Weet je, ik kan het natuurlijk niet. Waarom gebruikt u uw methoden niet en regelt u een bus voor ons?’ De sjamaangenezer draait zich om en merkt dat het land water nodig heeft en begint te bidden om regen. Een uur later regent het net als er een bus de hoek om trekt. Inderdaad, wanneer je toegewijd bent aan iets dat groter is dan jezelf, wordt er altijd voor je gezorgd.

Bron: Vyara Bridgeman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie