De Lightning-netwerkontwikkelaar

De Lightning-netwerkontwikkelaar

Het bliksemnetwerk is een laag die bovenop bitcoin bestaat. Het is de nieuwste uitvinding die wordt uitgerold door de bitcoin-gemeenschap. Deze laag kan worden gebruikt als betalingsprotocol. Dit wordt mogelijk gemaakt door het vermogen om zijn waarde door mensen te transporteren. Het is duidelijk dat bitcoin zowel een transportlaag als een applicatielaag zal worden.

Het bliksemnetwerk is door velen geprezen vanwege het potentieel om het schaalbaarheidsprobleem van bitcoin op te lossen. Het bereikt dit door transacties tussen deelnemende knooppunten mogelijk te maken. Er zijn ook zorgen geuit over de leesbaarheid en het belang van het trainen van mensen over het gebruik van cryptocurrency. Er wordt aangevoerd dat de training er in grote mate toe zou bijdragen dat degenen die deelnemen aan de cryptowereld goed geïnformeerd zijn over haar activiteiten. Op die basis is COINBASE een platform dat handelaren en consumenten werft en traint in het gebruik van cryptocurrency. Dit artikel biedt je informatie over recruitment op het lightning netwerk, een laag bovenop bitcoin.

De activiteiten van coinbase omvatten het verkopen en kopen van cryptocurrencies. Ze omvatten ook het aanbieden van veilige opslag. Aangezien het Lightning-netwerk een nieuwe functie is binnen de cryptowereld, is het belangrijk dat alle geïnteresseerde partijen goede kennis hebben van de werking ervan. Het netwerk beschikt over een systeem dat bekend staat als peer-to-peer en dat microbetalingen mogelijk maakt. In wezen werkt het peer-to-peer-systeem met digitale cryptocurrency via een netwerk van kanalen zonder geld in bewaring te geven bij derden. Ook belangrijk om op te merken is dat het Lightning-netwerk voornamelijk is gebouwd op betaalkanalen. Dit was een idee geleend van Satoshi Nakamoto, oprichter van bitcoin.

Hoe het netwerk functioneert

Het netwerk functioneert doordat twee mensen enkele bitcoins in een multisig-adres kunnen plaatsen. Dit wordt gevolgd door ondertekening van transacties door de partijen. Deze transacties hebben de mogelijkheid om het aantal bitcoins te wijzigen waarvoor elke partij kan inwisselen. Beide partijen hebben echter de mogelijkheid om het betalingskanaal op elk moment te sluiten. De laatst ondertekende transactie met de meest bijgewerkte saldi voor beide partijen wordt uitgezonden en toegevoegd aan de bitcoin-blockchain. De bitcoin-blokketen is een continu groeiende lijst van records die zijn gekoppeld en beveiligd met behulp van cryptografie. Deze lijst wordt blokken genoemd. Ook opmerkelijk is dat een block chain een open, gedistribueerd grootboek is dat kan worden gebruikt om transacties tussen twee partijen op een verifieerbare en permanente manier vast te leggen.

De Lightning Network-ontwikkelaar stelt gebruikers effectief in staat om rechtstreeks zaken te doen, zonder uitzending. Het is duidelijk dat de operaties nogal geheimzinnig zijn omdat ze niet worden uitgezonden. Deze methode is door velen gevonden om tijd te besparen tijdens de transacties. Tegelijkertijd is de methode geprezen voor het vermijden van kosten die samenhangen met de blockchain.

Naarmate de huidige trends in het bedrijfsleven zich ontvouwen, wordt het duidelijk dat meer mensen geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Dit is ongetwijfeld een redelijke trend, omdat de waarde van de munten naar schatting stijgt. Echte en gedegen kennis van de valuta’s zou van grote waarde zijn als ze worden verworven voordat ze zich bij degenen die al in de cryptowereld bevinden, voegen.

Bron: Lisa An Freeman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie