De Microsoft Small Business Specialist-certificering

De Microsoft Small Business Specialist-certificering

De Microsoft Small Business Specialist-certificering is bedoeld om aan te tonen dat een bedrijf aantoonbare ervaring heeft met het ontwerpen en implementeren van IT-oplossingen voor kleine bedrijven. Het biedt het bedrijf voordelen die alleen beschikbaar zijn voor gecertificeerde kleine bedrijfsspecialisten, waaronder aanvullende technische en verkoopondersteuning.

Om de Small Business Specialist-certificering te behalen, moet het bedrijf eerst een Microsoft-partner zijn. Dit kan een geregistreerde partner zijn of een Microsoft Certified Partner. Elk heeft zijn eigen toelatingseisen die te vinden zijn op de Microsoft-website. Het bedrijf moet ook een Microsoft Action Pack-abonnement nemen en slagen voor een beoordeling van verkoop- en marketingvaardigheden. Dit is een kleine test die online wordt afgenomen om te verifiëren dat de aanvrager over de nodige kennis beschikt om passende IT-oplossingen aan kleine bedrijven te kunnen verkopen.

De laatste vereiste is dat het bedrijf iemand in dienst heeft die is geslaagd voor een van de vereiste technische examens van Microsoft. Het meest voorkomende examen dat u moet afleggen, is het Small Business-serverexamen. Voordat we overstapten naar de examens van 2008 was dit de 70-282 Planning, implementatie en beheer van een netwerkoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Met de examens van 2008 kunt u nu de certificering Windows Small Business Server 2008 Configureren doen.

Wanneer aan de vereisten is voldaan, heeft u toegang tot verschillende voordelen, waaronder partnerlogo’s en gespecialiseerde ondersteuning. Dit geeft u toegang tot een ander ondersteuningsniveau, inclusief 5 gratis incidenten per jaar. Er is ook een actieve online community waartoe u toegang krijgt, dit is handig voor het oplossen van moeilijke technische problemen en voor hulp bij het verkopen van oplossingen aan kleine bedrijven.

Bron: Tom Lord

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie